- Євген Я***Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Grey
Почитавши коментарі, уважно подивився розміри 130 x 127 x 12,7 мм... Вирішив замовити, а він 9.5мм , без кришки заглушки...
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Grey
Пишу другий відгук, так як вперше прийшов карман не того розміру, мені в той же день зателефонували і вибачились (аж неловко було), запропонували БЕЗКОШТОВНО товар і вже на другий день я його забрав, після того як забрав через хвилин 15 мені знову зателефонували і запитали чи все гаразд. Тож я дуже вдячний магазину і оператору який зі мною розмовляв, було дуже приємно. Рекомендую до покупки)
- Переваги:
- Норм якість за такі гроші
- Недоліки:
- CENOVOD+
Дякуємо за відгук. Вибачте за незручності і гарного дня !
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Grey
Чекав тиждень, тому що на складі був тільки пластиковий, сьогодні забрав, а розмір не 9.5мм як в описанні а 12,1мм, опис не відповідає дійсності. Хочу повернути товар.
- CENOVOD+
Доброго дня. Дякуємо за зверення. Просимо вибачення за ситуацію, зв'яжемось з Вами для її вирішення.
- PetroВідгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Grey
В описании алюминиевая , приехала пластмассовая , дай бог чтоб оно подошло !
Фото в описании и в реале , небо и земля- CENOVOD+
Доброго дня. Ми з Вами зв‘язувались, та повідомили що випадково був відправлений не вірний товар. Інший товар відправили повторно. Просимо вибачення за незручності
- Михайло Є***Відгук від покупця. Продавець: BudeOk
Все чудово
- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- Костянтин О***Відгук від покупця. Продавець: LBK
Пришел бракованый товар, полностью исправный ссд диск не отображается в системе, вставлял карман несколько раз проверяя чтобы нормально зашел но всеравно не работает
- Продавець LBK
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Одразу з Вами зв'язались для вирішення ситуації, запропонували безкоштовну перевірку карману сервісним центром, який нас обслуговує, та надісалил реквізити на повернення, однак, так і не дочекались від Вас відправки.
- Иван С***Відгук від покупця. Продавець: LBK
Товар прийшов швидко, все підійшло дякую
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: LBK
Працює, все ок.