Літній фешн розпродаж до -70%

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG

Дякую за чохол на валізу. Купила разом з валізою, тож мала можливість зразу ж приміряти. Сів ідеально. Тканина щільна, не тонка, але м'яка і добре тягнеться. Я дуже задоволена і приємно вражена. Дякую.

Переваги:
    Якраз по розміру валізи, не бовтається, бо добре розтягується і шільно прилягає. Якість пошиву і матеріалу теж вражає. Ще й мішечок-косметичка і 2 кліпси в додачу дуже доречні.
    Недоліки:
    Поки не бачу.
  • Анна Ц***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Дуже чудовий чохол. Підійшов бездоганно, гарна тканина, подобається, що до нього є чохол для зберігання. Товар надійшов швидко. Дякую

• Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Продавець  GOODBAG

Анна , дякуемо за чудову оцінку нашого товару. Сподіваємось, чохол прослужить дуже довго. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG

Чохол чудовий! Якісний та міцний. Відповідає опису.
    Замовлення відправили швидко.

Переваги:
    Якість
    • Продавець  GOODBAG

Ольга , дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Наталия Я***

Повністю відповідає опису, якісний

Переваги:
    100/100
    • Продавець  GOODBAG

Наталія, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари