Відгуки покупців про Караоке мікрофон Losso K6 Premium чорний (стерео-звучання)

Оцінка користувачів 4.82/5
  • Руденко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Gold

Пишу другий свій комент. Сьогодні нарешті отримав свій мікрофон. Кілька слів з приводу вражень, вони звісно покищо поверхові, але вже є. Спочатку подяка представнику магазину за оперативність в оформленні і відправці мого замовлення, великий плюс їм. Ввічливі в переписці, теж порадувало. Тепер сприводу самого мікрофону, що сподобалось в товарі: Дизайн і вигляд дійсно преміум. Збірка на висоті. Динаміки стерео, гучні досить, також плюс. Рипів, виття, і тд і тп як і заявлено продавцем не помітив. Все чудово. Найбільше сподобалось що мікрофон може працювати як ЗВИЧАЙНИЙ мікрофон, без блютуз, просто вмикаєш кнопку живлення і все, користуєшся як звичайним мікрофоном навіть без телефону. Що НЕ сподобалось, про мінуси тепер: Звук самого мікрофону (не динаміків і музики з них) не дуже, не вистачає студійної чіткості і якості, чистоти в голосі. Хоча з іншого боку розумію, це не професійна річ, а скоріш розважальна, за такий бюджет вимагати чистого студійного звуку смішно було б. Повзунки трошки легко ковзають, які перемикають гучність ехо та баси. Такі ось враження. Вцілому, мікрофон хороший, думаю головне звикнути до нього, і все буде ок. Але звісно ж, якщо є можливість фінансова, і наміри співати більш професійно аніж аматорськи, то краще докласти трохи, і придбати за тисяч 5 гривень нормальний студійний вокальний мікрофон. А цей, просто як стартовий, для любителя співака. Але за свої гроші цілком хороший. Суто моя думка. Перепрошую якщо забагато тексту, просто хотів детально все описати.

• Продавець  Buy Trends

Андрію, дякуємо, що поділились своєю думкою!

Раді чути, що в цілому ви задоволені мікрофоном та відзначили якість збірки, зручність керування і універсальність використання як із телефоном, так і без нього.

Щодо звучання самого мікрофону — ви абсолютно праві, це насамперед караоке-мікрофон для домашнього та розважального використання, а не професійний студійний мікрофон. Саме тому він має інший характер звучання голосу та налаштування. При чому звук колонок, що встановлені в корпус, дуже чистий.

Водночас, з огляду на свою ціну та функціональність, модель LOSSO K6 Premium є одним із найкращих варіантів у своєму класі. Дякуємо за детальний відгук — він допомагає нам ставати кращими!

• Руденко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Gold

Замовив мікрофон, чекаю коли прийде. Оперативність продавця хороша, якість обслуговування також. Потім ще напишу комент-враження, коли отримаю мікрофон і покористуюся трохи. Але вже зараз можна дещо написати. Хороший мікрофон (по характеристикам і зовнішньому вигляду), але трошки смущає те, що вказано (і показано) не точні характеристики в описі, по факту трошки інше виходить. Наприклад, на одному з фото дівчина показана яка в навушниках співає в мікрофон, по факту ж в даній моделі навушники для під'єднання НЕ передбачено наскільки я розумію, принаймні роз'єму немає під них просто, лише роз'єм для під'єднання кабелю наявний, та слот під карту пам'яті. Хотілося б щоб виробник і продавець вказував точні характеристики, і не показував хибні картинки чи фото.

Переваги:
    Гарний дизайн і зовнішній вигляд, візуально якісна збірка.
    Недоліки:
    Не точний (не правдивий) опис наявних функцій і характеристик. Якщо я десь не правий, то нехай мене продавець поправить, буду лише вдячний.
  • Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Black

Інтуїтивно зрозумілі налаштування, гарно звучить, гучність достатня. Всій сім'ї сподобалося

Переваги:
    Регулювання під низькі та високі частоти сподобалося
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Black

Чудовий подарунок для дитини, особливо ефект ехо. Також дитині сподобалося використовувати як караоке.

Після звичайного караоке - незвично те що звук іде з мікрофону.

• наталя п***
  • Наталя Т***

Класний мікрофон!

• Наталія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Silver

Купувала дитині на подарунок,онучка задоволенна,працює гарно,всі функції вказані в інструкції відповідають якості. Доставка була швидкою. Дякую.

• Наталия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Gold-Pink

Хороший звук, быстрая доставка. Ребенок счастлив!)

Недоліки:
    Не обнаружили
  • Юлия Л***

Все отлично

Переваги:
    Отличный звук
    Недоліки:
    Пока не замечено
  • Юлия Л***

Музыка очень тихо играет (

Переваги:
    Чистый звук голоса
    Недоліки:
    Громкость низкая
    • Юлия Л***

Беру свои слова обратно ,звучание отличное ,на все 100%
      Сразу не разобрались с инструкцией

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Silver

Чудовий мікрофон. Придбали на Новий рік. Вже місяць дарує тільки приємні відчуття.

Переваги:
    Якість, дизайн, акумулятор.
    Недоліки:
    Немає можливості підключення двох одночасно.
  • Владислав .***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Gold

Купував племіннику на подарунок. Всі задоволені, окрім сусідів. Всі функції працюють, звук гарний. Мікрофон однонаправлений якщо що, вдвох не поспіваєш.

• Анастасия Б***

Классный микрофон, ребенок доволен! Спасибо

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Silver

Микрофоном очень довольна! Для домашних праздников, для себя, для друзей - прекрасный вариант! Пела, даже общаясь по видео связи! Очень простой в использовании, достаточно громкий! Включаю минус в телефоне в приложении и пою! Рада этой покупке! Микрофон выглядит очень стильно! Свои деньги он оправдывает! Теперь хочу еще попробовать его в большом помещении и в большой компании! Думаю, он справится)))

• Галина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Gold

Отличный подарок получился,довольны все!

• Валерий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Black

Купував сину на ДН. Гарна цяцька, щоб вчитися працювати з мікрофоном. Кому потрібно - є аудіо-вихід для запису звуку. Із зауважень: корткий діапазон регулювання налаштувань повзунками то пусто, то густо. Але приловчитися можна. Все ж набагато краще, ніж кнопки. Так, як це не професійна річ, то суттєвих недоліків нема. Свої кошти вартує.

Переваги:
    Чистий звук, в міру потужний. Швидкий коннект.
    Недоліки:
    Суттєвих не виявив
  • Стас К***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Black

Покупал на подарок отличный громкий подключали к телевизору всё работает.

Переваги:
    Удобный громкий чистый звук
    • Продавець  Buy Trends

Стас, дякуємо Вам за інформативний відгук на наш караоке-мікрофон)

• Валерий В***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Gold

Дитині дуже сподобався мікрофон. Кілька днів не випускає з рук. Гучний, звук видає нормальної якості, блютуз працює. Рекомендую.

• Валентина Б***

Дякую. Все чудово

• Юлия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Gold-Pink

Покупала микрофон на подарок для девочки-подростка. Она осталась довольна. Отправка быстрая. Упаковка без повреждений (для меня это тоже было важно).

• Продавець  Buy Trends

Юлия, спасибо за отзыв. Рады, что Вы остались довольны покупкой караоке-микрофона)

• Вже К***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Gold

Гарна річ, сподобалось всій родині :)

Переваги:
    Якість
  • Виктория Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Black

Микрофон отличный! Брала ребёнку на день рождение на 6 лет. Поёт вся семья) рекомендую)

Переваги:
    Все отлично
    Недоліки:
    Пока не выявили
    • Продавець  Buy Trends

Виктория, спасибо за отзыв и за то, что выбрали караоке микрофон LOSSO! Рады, что Вы остались довольны покупкой!)

• Яна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Gold

Оч классный ,муж счастлив и очень доволен микрофоном

• Продавець  Buy Trends

Яна, спасибо за отзыв и за то, что выбрали караоке микрофон LOSSO! Рады, что Вы остались довольны покупкой!)

• Маша Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Gold

Микрофон просто супер хороший звук дочке понравился.

• Елена

Стиль
    Хороший звук
    Прост в управлении
    Подключила микрофон к разъёму 3,5 на телефоне ,чтобы записать песню в приложении караоке Smule, звук отличный ,нет шумов свистов
    Круто что есть эффекты эхо ,басы - можно по ходу пения переключать
    Пользуюсь третий день :)классная штука !

• Александр О***

Всё ок

Переваги:
    Цена
  • Виктория М***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Gold

Хороший микрофон за свои деньги

Переваги:
    Соотношение цена качество
    Недоліки:
    пока нет
    • Buy T***

Виктория, спасибо за отзыв)

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Silver

Не правдива інформація в характеристиці.

• Buy T***

Доброго дня Олександр, можно уточнити?

• Kate T***

Хороший, стильный микрофон, подарила Тете на ДР, довольна! Отличный подарок

Переваги:
    Легкий, везде можно брать с собой
    Недоліки:
    Звук с колонок средний
  • Липинская М***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Gold

Купили дочке на день рождения,она занимается в музыкалке, поёт
    Микрофон оценили все ,гости в том числе
    Чисто и я бы сказала мощно,есть с чем сравнивать!Как колонка очень громкий
    Рекомендую

Переваги:
    Звук -супер,выдает даже на самой большой громкости чисто и без хрипов
    Недоліки:
    Не нашли
  • Каролина
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Gold

Спасибо, звук хороший и петь одно удовольствие. Быстрая доставка.Рекомендую!

Переваги:
    Хороший звук, стиль
  • Ірина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends. Колір: Silver

Синуля задоволений. Голосний, не рипить, підключається до всіх блютуз-гаджетів.
    Співати караоке одне задоволення.
    Чудово звучить

Переваги:
    Чистота, гучність, батарейка
    Недоліки:
    Не виявили
  • Чупахіна Л***
    Продавець: Buy Trends. Колір: Gold

Динаміки хиба були не по 5 вт. А не по 3?.

• Buy T***

Загальна потужність колонок мікрофона - 6 Вт, раніше було вказано 5 Вт. В конструкції продукту виробник нічого не змінював.

• Кристина
    Продавець: Buy Trends. Колір: Gold

Подскажите пожалуйста, можно ли эту модель микрофона объединять в пару, чтоб два играли одновременно с одного носителя? Или подскажите какие можно?

• Buy T***

Данная модель не имеет такой возможности. Один источник bluetooth - один микрофон. Дополнительно можно подключить колонки через выход AUX

• Пилипчук В***
    Продавець: Buy Trends. Колір: Gold

Добрый день. Есть ли у этого микрофон функция записи?

• Buy T***

Добрый день! Для записи с микрофона необходимо загрузить с PlayMarket или AppStore на свое устройство (смартфон) специальное приложение для караоке и записи с микрофона (их множество различных). Подключить телефон через кабель к микрофону (можно и через Bluetooth, но тогда теряется качество звука)

• Buy T***

Кабель для записи идет в комплекте. До начала записи необходимо выставить оптимальные настройки микрофона (бас, высокие частоты, эхо), а также перевести ползунок громкости микрофона на среднее (или ниже) положение для предотвращения появления посторонних звуков при записи.

• Василий Ч***
    Продавець: Buy Trends. Колір: Gold

есть ли у него функция изменение голоса?

• Buy T***

В данной модели не предусмотрена функция изменения голоса. Есть настройки выскоких и низких частот, ревербация (эхо)