- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Мені дуже подобається!!!
- Переваги:
- Усе
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
За таку ціну чудова річ!
- Переваги:
- Ціна/якість.
- Недоліки:
- нема
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Продавец очень отзывчивый, приятный. Доставка очень быстрая, на следующий день пришёл заказ. Товар соответствует фото, описанию, качество товара отличное.
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Я очень доволен, купил месяц назад, рекомендую классная вещь. В течении долгих лет я пробовал разные варианты, а тут для спины удобно, сама форма этого материала она правильная, у меня спина гораздо лучше стала себя чувствовать и для копчика удобно.
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Ввічливий продавець. Швидко передзвонили після оформлення замовлення і в той же день відправили. Якістю задоволений, пошито гарно, відчувається міцний матеріал, добре наповнено - щільно так! Єдине зауваження, це те що не покрило все крісло повністю і всю спинку, але прилягає добре коли сидиш! До покупки рекомендую однозначно!
- Переваги:
- Відчувається що добре зроблено, міцний матеріал, якісно пошито
- Продавець TEKOSEAT
Дякуємо за відгук. Ваше зауваження слушне, але якщо зробити подушку на спинку крісла дещо більшою, то в цьому випадку втрачається можливість регулювати (по вертикалі) положення поперекової підтримки для кожного клієнта. А якісна підтримка попереку це одна з переваг виробів EKKO SEAT.
- Анатолій
Так, розумію, вчора якраз відрегулював собі у потрібне положення. Також хочу зазначити, що сидіти стало набагато зручніше та комфортніше. Навантаження на спину зменшилося, це відчутно після першого ж дня. Дякую Вам