Відгуки покупців про Ергономічні подушки EKKOSEAT на офісне та комп'ютерне крісло. Сидіння. Графит.2048forback103
- Віктор Т***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
затверда
- Недоліки:
- затверда
- Ярослав Ш***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
К сожалению не подошел-сделано качественно, но уже через 5 минут сидения начинает болеть и неметь левая нога - впечатление, что выпуклости на сиденье пережимают либо какой-то сосуд, либо нерв. Возможно это особенности только моих ног и у других покупателей этого не будет.
- Переваги:
- Cделано неплохо - украинский производитель
- Недоліки:
- Индивидуальный дискомфорт
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
сидіти зручно
- РоманВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Хороший матеріал. Набивка дещо тверда, але це суто індивідуально
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Супер. Моя п'ята точка ДУЖЕ вдячна. Тільки уточнюйте розмір. У них є спеціально підігнані для ігрових крісел. Тіпа Hator.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Продавець допоміг підібрати потрібний товар і розміри. Товар повністю виправдав сподівання. Навантаження на куприк значно знизилося. За співвідношенням ціна/якість дуже корисна річ.
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Отличная подушка. Теперь работать за пк стало куда комфортнее!
- ІванВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Мега!)
- Михаил Ш***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Спочатку купив собі геймерське крісло, ще й недешеве. І був дуже здивований, бо таки почав боліти куприк після тривалого сидіння. На старому офісному стільці, дубовому як не знати що, такого ніколи не спостерігалося. Купив отаку подушку - і диво - нічого вже не болить. Так що дійсно, як вказував виробник, жорсткість дуже правильна. Старанно обнюхав після купівлі. Нічим не тхне. Ковіду у мене немає, про всяк випадок.
- Переваги:
- Справді ортопедичне сідало!
- Галина Я***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Проблему вирішено
Велик проблеми з доставкою. То взагалі не те, то некомплект. Не рекомендую.
- Продавець TEKOSEAT
Дякуємо, за ваш відгук. Ще раз приносимо вибачення. Всі наші промахи прийшлись на вас.) Зробили швидку доставку за наш рахунок.
- Ксеня М***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Товар был предварительно оплачен, менеджер перезвонил и подтвердил, но по дороге на почту видимо забыл и сейчас товар не отдают на почте без оплаты!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не отдают товар на почте.
- Продавець TEKOSEAT
Добрый день. Извините мы ошиблись, но сразу же исправили ошибку и вы получили заказ))) Спасибо за моментальный отзыв.)))
- Билько Е***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Подушкой довольна, качество порадовало. Продавец отправил товар быстро.
- Переваги:
- Хорошее качество, приемлимая цена
- Продавець TEKOSEAT
Спасибо за ваш отзыв. Нам очень важно знать что подушки работают.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Зроблена досить якісно, матеріал цупкий. Сподіваюсь буде добре служити. Єдине я сподівався, що буде трохи м'якша. Тому вважайте, що вона досить жорстка, саме масажна і ортопедична, а не для пом'якшення. Саме для таких цілей рекомендую.
- Переваги:
- Доставка в Рівне менше ніж за добу.
- Недоліки:
- Поки не зауважив.
- Продавець TEKOSEAT
Дякуємо за ваш відгук. Це правильна жорсткість в порівнянні з мяким поролоном крісла. Для звикання потрібно декілька днів.)
- Денис Н***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Хорошее качество. Сидеть на подушке довольно комфортно, ноги не отекают, из-за формы есть небольшая вентиляция. Летом очень хорошо
- Переваги:
- Качество, комфорт
- Продавець TEKOSEAT
Дякуємо за відгук. Нам приємно знати, що Вам ЗРУЧНО і КОРИСНО. Компанія EKKOSEAT постійно розширює та удосконалює перелік інноваційних виробів для комфортного захисту організму людини від шкоди довготривалого сидіння.
- Ткаченко М***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Порадовало качество изготовления. Выглядит добротно.
- Переваги:
- Отличная подушка. Сидеть за компьютером стало намного комфортнее
- Продавець TEKOSEAT
Дякуємо за відгук. Нам приємно знати, що Вам ЗРУЧНО і КОРИСНО. Нарахунок доставки будемо пропонувати альтернативу.
- Вячеслав И***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Неплохое решение для тех, кто работает за компом. С этими подушками могу дольше просидеть без дискомфорта в 5-й точке. Свою функцию выполняют.
Дискомфорта и жесткости, либо сильного запаха гречихи, как в некоторых комментариях не заметил.
Перед покупкой пришлите продавцу точные размеры своего кресла. Мне ребята порекомендовали немного другой размер, на кресло села четко.
Могу рекомендовать данный продукт.- Переваги:
- Попе стало лучше
- Недоліки:
- Есть сложности в чистке между швами
- Максим П***
Подскажите, что это за модель ?
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Отлично. Булки перестали неметь и болеть. Теперь можно сидеть за компьютером в комфорте.
Пахнет гречкой)- Переваги:
- Выполняет свою функцию
- Продавець TEKOSEAT
Спасибо, за комментарий от души. Комфортной вам роботы. Работаем дальше)
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Удобная вещь. Действительно целый день сидя работать намного легче.
- TEKOSEAT
Дякуємо. Комфортної і продуктивної вам роботи.
- Крістіна П***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Искала какую-нибудь подушку или накладку на кресло, потому что его поверхность потрескалась и хотела её тупо чем-то закрыть. Не знаю в чем именно заключаются ортопедические свойства этой штуки, но сидеть на ней приятно. Она слегка жёсткая, за счёт неё теперь сижу чуть выше, а ещё от неё очень приятный запах дерева. Закрепилась без проблем, ничего не сползает. Прислали супер быстро, покупкой довольна.
- Переваги:
- Качественно пошита, приятно пахнет, удобно сидеть
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
подушка дерев"яна!
доставака 64 грн!!!!!!! з Хмельницького в Хмельницький!!?? ви нормальні???
хоча запевняли , що доставка буде 25 грн... дрібниця але осад залишився!- Переваги:
- дешева
- Недоліки:
- дуже жорстка
- TEKOSEAT
Доброго дня. По доставці вибачте, що ввели вас в оману. Ми не розібрались з доставкою в межах міста. Готові вам компенсувати кошти на карту. З приводу жорсткості, це індивідуальні відчуття кожного. Зазвичай звикання проходить до неділі.
- Олександр
За компенсація дякую!) Приємно коли люди дорожать репутацією.
Стосовно жорсткості, можливо з часом дійсно звикаєш, хоча обективно гірше ніж було дійсно не стало, єдине що трохи дратує то стійки запах гречки... )) але, можливо , через пів року вивітриться!)
+ зірочка за порядність!
- Флегентов В***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Подушкой доволен. Сидеть удобно, ноги действительно меньше устают при длительном сидении. Быстрая доставка.
- Переваги:
- Качественно сделан, крепится без проблем на стул. Сидеть удобно. Не запотевает при долгом сидении, особенно летом актуально..
- Недоліки:
- пока не заметил
- RomaВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Якісний товар, натуральні матеріали, а не китайська синтетика, хороший сервіс від продавця , респект!
- Тарас Д***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Дуже приємний продавець!
Вже сиджу на подушці, враження позитивні
Спинка дуже зручна, якість супер.
Швидко прийняли замовлення.
Товар повністю відповідає заявленим характеристикам.- Переваги:
- удобна штука, цена, качество
- Недоліки:
- їх просто немає
- TEKOSEAT
Дякуємо за відгук. Ергономічні подушки EKKOSEAT надійно та комфортно захистять Ваш організм від шкоди багатогодинного сидіння, зокрема за компютером. Доведено часом та тисячами наших клієнтів.
- Михайло
"спинка дуже зручна", цікаво! проте, тут немає спинки, тільки сидіння)
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Хорошая вещь за свои деньги. Когда сидел, было болезненное чувство в области копчика, не мог просидеть на офисном кресле и 20 минут. После приобретения эргономической подушки проблема исчезла, так что однозначно доволен покупкой. По качеству изделия: пошита подушка хорошо; фурнитура (резинки, замки для крепления) дешевая, но находится не на виду. Думаю приобрести такую подушку для автомобиля.
- TEKOSEAT
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що нашою ергономічною подушкою EKKOSEAT ми допомогли Вам забути про " болезненное чувство в области копчика". Що стосується фурнітури то вона перш за все надійна, що Вам як споживачу потрібно. Тож замовляйте ергономічні подушки EKKOSEAT для авто - НЕ ПОЖАЛКУЄТЕ.
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Уже сижу на подушке, впечатления положительные. Для себя уменьшил "центральный канал" слишком широкий как по мне. В остальном отлично. Удобно, привык и не замечаю за полчаса
- Переваги:
- Хороший товар, можно брать
- TEKOSEAT
Дякуємо за відгук. Ширина "канала" для розвантаження куприка та органів малого тазу 6 см. Віддаль між сідничними буграми 12 см. тому в "канал" Ви ніяк не попадети (провалитеся). Але якщо Вам так зручно то і добре. Попереду Вас чекає КОМФОРТ та захист організму від шкоди багатогодинного сидіння.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Продавец вежливый, отправили быстро и сделали дополнительную скидку (не большую, но тоже приятно) т.к. брала в комплект еще и Эргономическую подушку под спину. Брала для работы в офисе, разница чувствуется сразу - при постоянной сидячей работе не так устает спина и вообще более комфортно себя чувствуешь.
- Переваги:
- Сделано добротно ну и конечно очень приятно что Made in Ukraine
- Недоліки:
- Пока не выявлено, в использовании всего 3 недели пока что
- TEKOSEAT
Дякуємо за відгук. Окрім переваг, які Ви окреслили, в літню спеку Ваші сідниці будуть комфортно захищені від перегріву та потіння.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT
Отличная вещь для тех у кого сидячая работа!
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- не нашел черного цвета (возможно мой косяк)
- TEKOSEAT
Дякуємо за відгук. Переконанні, що Ви отримаєте не тільки комфорт від використання накидок, а ще захист організму від шкоди багатогодинного сидіння за кермом.
- Інга М***Продавець: TEKOSEAT
Дякую за турботу про нашу спину!
- Переваги:
- Швидко приїхало, якісні матеріали, попа і спина зацінила
- Недоліки:
- Ремені помучилась натягувати на крісло. Середній так і не кріпила, бо замалий.
- Женя К***Продавець: TEKOSEAT
Эргономическая подушка просто супер,продавец доставил быстро.Заказом довольный.
- TEKOSEAT
Дякуємо за відгук. Ваші спина та сідниці гарантовано в комфорті захищені від шкоди щоденного багатогодинного сидіння. Перевірено часом та тисячами наших клієнтів.