Відгуки покупців про Чайник Korkmaz Tombik 3.5 л (A094)

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Відгуки про товар продавця ТехНОВ
  • Денис
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНОВ. Колір: Сталевий. Об'єм: 1

Третій день користування. Дружина в захваті. Для невеликої родини саме те, що треба - щоб закип'ятити воду на чай на плиті. До речі, в чайнику на 1 л дно одношарове - інформація в описі та фото некоректні.

Переваги:
    Дизайн/зовнішній вигляд/розмір/зручність - ну дуууже подобається.
    Недоліки:
    Залишаються сліди від води, пальців на поверхні, бо вона відполірована в дзеркало. Але ми не перефекціоністи, нас то не засмучує :)
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНОВ. Колір: Сталевий. Об'єм: 1

Чайник дуже подобається. В експлуатації більше року - повністю задоволена. Якщо під час нагріву ручку залишати у піднятому положенні, то вона дійсно не нагрівається. Єдина порада, краплі води або інших рідин, що потрапляють на корпус, витирати одразу, бо інакше при терті залишаються мікро подряпини і поверхня вже не виглядає дзеркальною

• Инна С***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНОВ. Колір: Сріблястий. Об'єм: 2

Чайник просто шикарный. В живую он выгледит даже ещё лучше, модель идеальная не к чему придраться. Рекомендую .

Переваги:
    Супер. Я в него влюбилась.
    Недоліки:
  • В.П.
  • Гребік О***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНОВ. Колір: Сріблястий. Об'єм: 2

Купив на подарунок мамі. Чайник виглядає дуже надійним і якісним, метал корпусу досить товстий, дно багатошарове як і вказано в описі. Ручка зручна, правда нагрівається, хоча це не є проблемою. Носик завужений досить зручний, як в старих емальованих чайниках, зручно наливати воду, на відміну від чайників зі свистком. За таку ціну якість перевершила очікування, подивимось як себе покаже в експлуатації.

• Лілія
    Відгук від покупця. Продавець: 4Line

Отримала товар і тільки вдома побачила, що зовні зовсім не те, що замовляла, ні форма ручки не та, ні носика. На ручці орнамент, якого на фото не було, та ще і кришка погано тримається, при наливанні в чашку відкрилася і оперла руку