Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Агроперліт ZRостай 3 л (perlit3l-ZR)

Оцінка користувачів 5/5
  • Сніжана Б***

Чудовий товар!
    Менеджер розуміє ʼʼз полуслова ʼʼ
    Дякую!

• Мар'яна О***
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone. Об'єм: 1

Надіслали швидко, все як в описі та на фото.
    Вдячна продавцеві за можливість купити такий невеликий об'єм

• Владислав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone. Об'єм: 3

Отличный агроперлит, целый, не в пыль

Переваги:
    Удобная упаковка
    Недоліки:
    Пылит, но это особенность перлита
  • Наталія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone. Об'єм: 3

Гарний агроперліт все як на фото приїхало все ціле гарно упаковане і дуже швидко

Переваги:
    Менеджери магазину просто бусінки,які щей перепитають зайвий раз аби ви трошки зекономили на пошті
  • Тихоновский С***
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone. Об'єм: 3

Товар в наявності, доставлений вчасно. Якість відповідає заявленій в опису. Продавця рекомендую

• Продавець  WaZone

Вітаємо. Дякуємо за зворотній зв'язок. Раді, що Вам все сподобалось. Раді будемо бачити Вас знову, в нашому інтернет магазині. Вдалих покупок!

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone. Об'єм: 3

Замовляв не перший раз. Приїхало все запаковане добре. Один недолік при замовленні 3-х перлітів чи інших товарів (вагою до 1кг) доставка тільки кур'єром нової пошти. Чому? У нас це 500гривень. Розберіться

Переваги:
    Приїхало все запаковане добре і швидко.
    Недоліки:
    • Продавець  WaZone

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Але доставка точно не коштує 500 грн за 3 шт перліта, Ви перебільшуєте. Коли оформлюєте замовлення, завжди є можливість написати коментар для менеджера, доставку завжди можна змінити на Укрпошту, або на Нову Пошту на віддлення. Бажаємо Вам, чудових покупок!

• Валентина В***

Все хорошо

• Продавець  WaZone

Вітаємо. Дякуємо за відгук. Будемо раді бачити Вас знову. Приємних покупок!

• Анастасія Л***
  • Андрей П***

Хороший агроперлит!
    Заказом доволен)

Переваги:
    Цена, гранулы однородные.
    • Продавець  WaZone

Дякуємо за відгук. Будемо раді бачити Вас знову в нашому інтернет магазині. Вдалих покупок!