Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кора соснова дрібна ZRостай 1-2 см 50 л (kora-S-50lZR)

Оцінка користувачів 4.93/5
  • Сніжана Б***

Чудова,якісна кора..Запах природній,свіжий,сосновий..
    Окрема подяка менеджеру-уважна до кожної деталі,ввічлива дівчина.
    Дякую,буду замовити ще обовʼязково!

• Леся Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone

Отличная кора, размер тот, что и хотела. Продавец связался бвстро, доставка молниеносная, сразу на следующий день забрала, несмотря на то, что отправка была УкрПочтой. Оочень классный продавец, рекомендую всем и сама буду обращаться
    Спасибо продавцу огромное!

Переваги:
    Касество товара,компетентность,внимание продавца
    • Продавець  WaZone

Вітаємо. Дякуємо Вам за фото, ми щиро раді, що кора Вам сподобалась та підійшла. Будемо раді бачити Вас знову, в нашому інтернет магазині. Вдалих покупок!

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone

Відповідає опису, швидка доставка, продавець зв'язався - дав гарні рекомендації

• Продавець  WaZone

Доброго дня! Дякуємо, що залишили відгук, ми щиро раді, що Вам все сподобалось! Вдалих покупок!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone

Кора тоненька дрібної фракції. У кого орхідеї маленькі чи ті, що люблять вологий грунт то підійде. Для дорослих орхідей треба брати більшої фракції.

Переваги:
    Недоліки:
    Тонкі лусочки
  • Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone

Неодмінно буду замовляти ще! Кору раджу

Переваги:
    Замовляла 2 мішки: середньої та дрібної фракцій. Корою задоволена,менеджер-вічлива та професійна. Сподобалось,що не має мінімального замовлення,дуже зручно. Дякую!
    Недоліки:
    Трошки на одному мішку була пошкоджена упаковка маю надію,що з нього нічого не розсипалось
    • Продавець  WaZone

Вітаємо. Дякуємо Вам за відгук, ми раді, що кора Вам сподобалась. Будемо раді бачити Вас знову, в нашому інтернет магазині. Вдалих покупок!

• Олена Я***

Хороший товар

• Продавець  WaZone

Доброго дня. Дякуємо за відгук, раді, що Вам сподобалась кора. Вдалих покупок!

• Лілія К***

Ввічливий продавець
    Якісний товар

• Продавець  WaZone

Вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Раді, що Вам все сподобалось, будемо раді бачити Вас знову, в нашому інтернет магазині. Вдалих покупок!

• Людмила П***

Те що треба))

• Продавець  WaZone

Вітаємо. Дякуємо за відгук. Раді, що кора прикрасила Вашу клумбу. Будемо раді бачити Вас знову, в нашому інтернет магазині. Вдалих покупок!

• Вита Г***
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone

Замовляю кору не перший раз, завжди чудове обслуговування менеджера пані Наталі, кора хорошої якості! Рекомендую!

• Продавець  WaZone

Вітаємо. Дуже Вам дякуємо за такий відгук, приємно. Завжди намагаємось бути кращими для Вас. Вдалих та приємних покупок!

• Пав Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone

Заказываю не первый раз. Хороший товар и продавец

• Продавець  WaZone

Дякуємо Вам за відгук, нам приємно що Ви нам довіряєте та повертаєтесь до нашого інтернет магазину. Вдалих покупок!

• Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone

Менедхер кваліфікований та ввічливий .Рекомендую товар та продавця

Переваги:
    Якісна кора, суха, розмір саме такий як треба
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  WaZone

Вітаємо! Дякуємо, Вам за відгук, нам приємно, що Вам сподобався наш товар. Будемо раді бачити Вас знову, в нашому інтернет магазині. Вдалих покупок!

• ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone

Великолепная работа компании. Прекраснейшая кора. Благодарю!

Переваги:
    прекрасная сухая кора
    • Продавець  WaZone

Вітаємо! Вдячні Вам за відгук, нам приємно, що Вам все сподобалось. Будемо раді бачити Вас знову. Вдалих покупок!

• Инга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone

Кора превосходная! Обязательно ещё закажу!
    А за заботу о покупателе отдельное огромное спасибо. Благодаря Вам доставка получилась минимальная!

Переваги:
    Лучший магазин! Лучшее отношение к покупателю! Товар высочайшего качества!
    Недоліки:
    Из просто нет!
  • Алла С***
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone

Чудовий товар, купувала двічі, можливо куплю ще. Продавця рекомендую, зробить для своїх покупців все, щоб тільки ми( покупці) були задоволені. Дякую.

Недоліки:
    Незнайдено
    • Продавець  WaZone

Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Вам сподобався наш товар та наше обслуговування. Будемо раді бачити Вас знову в нашому інтернет магазині.

• Виктория Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: WaZone

Кора хорошая, только доставка вышла дороже коры и менеджер заведомо меня обманула.

Недоліки:
    Доставка в небьющееся контейнере!
    • Продавець  WaZone

Доброго Дня, Вікторія. Відправляли Вам в борті нової пошти, тому що так мало бути дешевше, якщо відправляти місцями, то за кожне місце потрібно сплачувати дадоткову плату, а так плата лише за борт. Вибачте будь ласка за незручності, обв'язково вирішемо це питання, та дамо Вам звортній зв'язок.