- Стас М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Чудове співвідношення якості та ціни. Рекомендую!
- Руслан Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Працює відмінно
- Іра Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Мені подобається
- Оля Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Я задоволена. Перехідник саме такий як треба. На мак підходить, працює добре, якість чудова.
- Валя Е***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Товар в порядку, працює як і очікувалося добре
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Перехідник працює, товаром задоволений!
- Продавець My Yellow
Дякуємо за покупку і оцінку товару.
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Терміново був потрібен перехідник на другий монітор. Замовлення відправили в той самий день. Все працює. Задоволений.
- Переваги:
- Оперативно.
- Недоліки:
- Не має.
- Продавець My Yellow
Дякуємо за покупку і оцінку сервісу.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: kostor
Проблему вирішено
Не підтримує заявлений 4К при 30 гц
- Продавець My Yellow
Шановна Анна. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Адаптер не відповідає опису, а саме - не підтримує 4к.
- Переваги:
- Працює. Тримає full HD.
- Недоліки:
- Не тримає 4k.
- Продавець My Yellow
Шановний Андрію, якщо вам не підходить товар ви можете обміняти або повернути протягом 14 днів після покупки товару. Ми обов'язково перевіримо 4К і якщо він не підтримує обов'язково виправимо інформацію.