- Дорошенко С***Відгук від покупця. Продавець: Банячок. Кількість персон: 6
Непоганий набір.
- Дорошенко С***Відгук від покупця. Продавець: Банячок. Кількість персон: 6
Підставка з царапинами і столові прибори теж.
- Переваги:
- Ціна .
- Недоліки:
- Всі предмети з царапинами.
- Валерий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Золотистий/Сріблястий
Отвратительно!!! Окрашено ужасно, на чайных ложках "золотая краска" наплывает. Все приборы в царапинах и потёртастях!!! Про качество подставки вообще говорить не хочется, кривая, плохо покрашенная.
- Переваги:
- Недоліки:
- Плохо покрашено, потертости, криво
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Золотистий/Сріблястий
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Золотистий/Сріблястий
В целом остались довольны покупкой и я и жена.
- Переваги:
- Красивая цветовая подборочка, приборы блестят.
- Недоліки:
- Подставка для приборов незашлифована и незакрашена должным образом(грубая работа)
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Золотистий/Сріблястий
по 6 приборов каждого вида(ножи, вилки, столовые и чайные ложки), то что нужно на любой кухне
- Лобанов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Золотистий/Сріблястий
Заказ обработали и доставили в срок.
- Переваги:
- Товар, однозначно, стоит своих денег.Полностью соответствует описанию.Вполне приличный набор на каждый день.
- Анастасия Ч***Продавець: Berling official
Подставка была потёртая... НЕ РЕКОМЕНДУЮ...
- Недоліки:
- Подставка была потёртая. НЕ РЕКОМЕНДУЮ...
- vika p***Продавець: Rozetka. Кількість персон: 6. Колір: Золотистий/Сріблястий
Подставка входит в комплект?
- Карина Т***
должна ити
Відгуки про товар у інших продавців