Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Велосипедна фара West Biking HJ-047 0701166 Black акумуляторний ліхтар

Оцінка користувачів 5/5
  • Назар С***
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko

Гарна фара. Світить приємно.
    Але краще датчик світла не ставили, а зробили б інше кріпоення, бо застьожка як на ремні не викликає довіри. Кріплення на гвинтах було б кращим.

Добрий день.
      Дякуємо, що ділитеся Вашим досвідом використання! Для нас дуже важливо отримувати зворотний зв'язок від наших покупців!
      З найкращими побажаннями!

• Вячеслав

Так, згоден. Воно то не відпаде, але вібрація є при динамічній їзді. І трошки може під вагою опуститися

Відгук від покупця. Продавець: Aliko

Вже четверта фара) Дякую за оперативну доставку. Трохи неприємний момент що коробка надірвана, так як на подарунок знову, але не критично.

• Продавець  Aliko

Доброго вечора! Стараємося для вас працювати швидко. Дякую Вам!

Відгук від покупця. Продавець: Aliko

Третю вже придбав. На подарунок. Гарно світить, трошки б довше - взагалі супер було

• Продавець  Aliko

Дякуємо за відгук! Завжди раді Вам!

• Ігор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko

Якісний товар який відповідає опису.Порадував датчик освітлення спрацьовує коректно.Фара дає достатньо освітлення, якісна збірка.

Щиро дякуємо! Раді, що Вам сподобалось

Відгук від покупця. Продавець: Aliko

Отримав другу. Все добре. Дякую!

• Продавець  Aliko

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!

Відгук від покупця. Продавець: Aliko

Гарна фара. Світло фокусується перед велосипедом, не сліпить оточуючих, добре освітлює дорогу. Датчик, що вмикає фару в темряві автоматично, працює наче коректно. Син тепер проситься їздити на велику вночі)) Дякую магазину за приємну ціну та швидку доставку. Замовив ще одну для другої дитини.

Добрий день.
      З найкращими побажаннями!

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko

Чудовий фонарик. Добре світить. Рекомендую.

• Продавець  Aliko

Доброго дня! Дякуємо за відгук!

• Даниил М***
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko

Очень хороший фонарь, за свою цены отрабатывает хорошо, долго держит заряд, яркий и качественный и хорошо держится на ручке велосипеда, рекомендую!

Переваги:
    Аккумулятор, яркий фонарь, достойная сборка, цена
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  Aliko

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!