Відгуки покупців про Йога блок YogaLife EVA-Props м'ятний з візерунком (YL-YBMM) (цегла-кубик-пропс для йоги, фітнесу та стретчинга)
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Чорний
Хороші блоки на свою ціну.Не красяться,запаху немає
- Переваги:
- Ціна- якість
- Продавець YogaLife
Дякуємо за відгук!
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Салатовий
гарні блоки, дуже красиві)
- Переваги:
- гарні
- Продавець YogaLife
Дякуємо за вашу довіру! Раді, що вам усе сподобалося.
- Кристина К***Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: М'ятний
Приїхали упаковані в пакеті, але цього достатньо.
Гарна якість, запаху майже нема.
Коту теж сподобалось Але я не проти- Продавець YogaLife
Доброго дня! Раді, що вам все підійшло. Дякуємо за відгук!
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Чорний
Залишилась трохи неприємно здивована після отримання товару - фото товару не повністю збігається з тим, що я отримала, оскільки на блоці також виявилось присутнє лого фірми, яке зовсім відсутнє на фото товару. Тобто очікування вигляду товару відмінне від його вигляду по факту :(
Загалом, товар сам по собі виконує свою функцію на всі 100%. Але було б краще, якби були виставлені фото фактичного вигляду товару, щоб уникнути таких неприємних сюрпризів, оскільки присутність немаленького лого (при чому, на тому ж саме боці з чудовим візерунком мандали, заради якого я і обирала цей товар) псує враження при відкритті пакунку.- Переваги:
- Товар відмінно виконує свою пряму функцію.
- Недоліки:
- Невідповідність фактичного вигляду отриманого товару і представленого на сайті фото.
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: М'ятний
Отличный блок, идеально подходит для занятий йогой.
- Продавець YogaLife
Александр, благодарим за Ваш отзыв! Обращайтесь к нам еще.
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Салатовий
Думала кубики будут тусклые , но фото соответствует действительности - кубики яркие. Интересно, как будет себя вести рисунок - не сотрется ли со временем. Но пока - все отлично)
- Переваги:
- Яркие, красивые
- Недоліки:
- Пока нет. Переживаю, чтобы не стерся рисунок
- YogaLife
Юлия, спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы остались довольны, обращайтесь к нам ещё.