Відгуки покупців про Дитячий столик зі стільчиком POPPET Колор Блу 5 в 1 (PP-002B)
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: KIDOOS. Колір: Жовтий
Нормальна якість, для дитини саме те.
- Переваги:
- Простий
- Продавець KIDOOS
Вітаємо, Євгене! Нам приємно чути, що столик вам сподобався. Нехай він служить довго та надихає на нові творчі успіхи й цікаві ігри! Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: KIDOOS. Колір: Жовтий
гарний столик
- Переваги:
- Столик виготовлений з якісної пластмаси, зручний, брали для дитини 2 роки, яка любить складати лего, добре тепер сидить за столиком, а не на підлозі.
- Продавець KIDOOS
Вітаємо, Ольго! Щиро вдячні за відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою в нашому магазині. Будемо раді бачити Вас серед постійних клієнтів.
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: KIDOOS. Колір: Жовтий
Стіл зі стільчиком дуже круті! Яскраві, гарної якості. Дитина у захваті! Дуже зручно, що є місця для зберігання! Сторона для лего, то окрема любов. Все легко відмивається (я протираю меломіновою губкою). А ще дуже класно, що є накладки на стіл на майбутнє зростання дитини. Окрема подяка продавцю за подаруночок, це дуже приємно!
- Переваги:
- Якість, місця для зберігання, збільшення висоти столу
- Продавець KIDOOS
Вітаємо, Ірино! Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою у нашому магазині. Будемо раді Вас бачити серед постійних клієнтів.
- Галина М***Продавець: KIDOOS. Колір: Рожевий
Умови доставки відрізняються від заявлених на сайті. Доставка після передоплати лише кур'єрською службою, що здорожчує вартість. Ціна товару на сайті не актуальна і відрізняється від заявленої на 425 грн. При оформленні ціна одна, при контакті з продавцем інша. НЕ РЕКОМЕНДУЮ даного продавця.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Дуже потрібна річ. Дитині дуже подобалось. Складав Lego, вчився писати, просто грався. Рекомендую.
- Крістіна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Дитині нині 2.2 , "користуємося" майже рік , ніяк не напишу відгук- бо я під столом збираю олівці/фломастери ...
Основна накладка - горбата,зі столу все скочується .
Стороною для лего ще не клристувалися
Придбала по відгукам , бачила б в реалі- не взяла , той же мамут чи українські долоні рівніші.- Переваги:
- Варіативність
- Недоліки:
- Горбатий
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Користуємось вже майте півтора роки. Дуже зручна та потрібна річ для дитини. Але нещодавно поламали ніжку на стульчику якраз на стику, не поремонтувати. Підкажіть будь ласка, чи можна десь придбати запасну/ні?
- Переваги:
- Зручний
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Дитині дуже подобається
- Переваги:
- Зручний
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Дуже сподобався столик. Користуємся вже рік, ніяких нарікань. Дуже якісний, яскравий, функціональний. Рекомендую
- Переваги:
- ціна, якість
- Недоліки:
- нема
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Столик супер! Ребенок очень довольный!
- Переваги:
- Панели для лего
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Классный стол со стулом докупала еще 2 стула, так как для троих деток) в Итоге идеально подошел на 2 года, 4 года и 6 лет. Все в безумном восторге) Жалко только, что подушки отдельно не продаются
- Татьяна К***
Здравствуйте, подскажите пожалуйста как заказать только один стульчик, ребенок поломал свои(((?
- Виктория Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Дуже гарний столик. Приїхало все, як в описі. Задоволені на всі 100)))
- Переваги:
- Панель для лего дупло
- Вовк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
При збиранні столика вдома виявили тріщину на внутрішній поверхні столешні, яку не помітили в пункті видачі. Неприємно, оскільки тріщина глибока, в місці приєднання ніжки і не зрозуміло чи не зламається повністю. Якість столика тепер під великим сумнівом.
- Переваги:
- хороша задумка
- Недоліки:
- якість пластику
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Гарний, якісний і зручний столик. Дитині подобається
- Переваги:
- Можливість збільшити висоту
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Качественный и яркий столик. Ребенку очень нравится. За пол года использования никаких проблем, поломок небыло.
- Якимчук Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Яскравий веселий столик і стільчик. Брали для творчого дозвілля і харчування) от для харчування не рекомендую. Оскільки в столі є з'ємні панелі, частки їжі застрягають в стиках або падають всередину
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Чудова покупка! Досить яскравий,міцний(як на мене краще за ікею). Підходить до різного лего,легко миється,багать дрібничок можна скласти всередину. Дитина дуже задоволена .
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
За місяць користування потріскала й покришилася пластмаса на кришці стола.
- Переваги:
- Гарна ідея.
- Недоліки:
- Погана якість
- Татьяна С***
Чи не могли б ви показати на фото що значить потріскалася? Бо хочу замовити теж у жовтому кольорі і тепер задумалась
- Алена Г***
Можу сфотографувати, та не можу розмістити тут
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Замовили дитині на 2 роки ,ідеально підходить. Міцний ,надійний ,сподобалося ,що є ніші для зберігання речей .
Коли замовляли ,то всі писали у відгуках ,що немає пластини для лего дупло - це не так ,там іде половина лего Класік і половина лего дупло ; це трохи збиває чому не вказано в характеристиках ,що вони обидві там є!- Переваги:
- Міцний ,колір сподобався ,доволі широка стільниця ,що є де розмістити всі дитячі приладдя.
- Недоліки:
- Не вказано які саме пластини лего є
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Лучшего столика не бывает, легко моется горячей водой с моющим, яркий, удобный, спасибо
- Переваги:
- Одни достоинства
- Акимов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Дуже непогані столик та стілець, достатньо міцні та стійкі, щоб існувати у житті достатньо активної (тьху-тьху) дитини. Усе надійно кріпиться, усе міцно стоїть та не прогинається і не хитається, якщо дитина вирішить, наприклад, залізти на них зверху. Повністю задоволені, класна річ на свої гроші
- Переваги:
- Якісна збірка, усі деталі підігнані одна під одну. Пластик міцний, не прогинається
- Недоліки:
- Неможливо начисто відмити від акварельних фарб, але майже не помітно
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Товар отримали вчасно. Столик дуже гарний. Для дитини зручний. Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Легко зібрати.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Стіл і стільчик дуже гарні міцні і дуже подобається дитині,олівці та фарби добре відмиваються
- Переваги:
- Яскраві кольори ,міцний.
- Недоліки:
- Не найшла
- Микита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Дуже легкий та міцний стіл та стілець.
- Переваги:
- Багатофункціональний, зручний, легкий
- Акимов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Отримали, принесли додому, зібрали - все, можна гратись, займатись, щось читати. Міцні ніжки, можна не хвилюватись, якщо дитина здумає влізти на стілець, чи стіл. Цікаві платформи для лего та лего дупло
- Переваги:
- Доволі гарний та непоганий набір на свої гроші, добре підігнані деталі, міцний матеріал
- Недоліки:
- Кришки від бокових ніш повністю знімні, донька (2 роки) навчилась їх знімати, тому доводиться відшукувати їх по всій квартирі
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Замовила різнокольоровий набір. Прийшов швидко. Все було зручно укомплектовано всередині-всі пластикові деталі без зайвих задирок усі цілі та рівні і гладкі. Пластик не м'який- твердий. Збирали разом із дитиною. Дуже зручний набір. Дитина в захваті . І по розміру все добре- місця для ігри багато, на зріст 104 можна без додаткових приставок обійтися, тому ми поклали поки доп.підставки на шафу.
- Переваги:
- Легкий набір, зручний стільчик та є варіанти різних ігор із столом: можно малювати можно складати конструктор та інше і дуже добре що є ніши для складання іграшок.
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Класний стіл і стільчик, купила уже другий такий, один у моєї доньки, а інший -для хрещеника. Добре, що в середині панель для Lego розбита пополам для Лего різного розміру. За свої гроші ідеальний набір.
- Переваги:
- Красивий і комфортний для дитини.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Столик чудовий, міцний, швидко складається. яскравий. Єдине, що погано відмиваються від столика фарби, фломастери. поки не знайшла дієвого способу для видалення плям.
- Переваги:
- міцний, яскравий, зручний, легкий в користуванні
- Недоліки:
- не відмиваються плями від фарб
- Валерия Р***
Спробуйте меламінову губку
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Гарний столик та стільчик до нього. Досить міцний пластик. Яскраві кольори. Швидко збирається. Сину 1 рік 11 міс відразу сподобався. Єдине, що на третій день користування на стільчику почала трошки відходити задня частина спинки і щільно вже не прилягає.
- Елена З***
Добрий день. Скажіть у Вас теж були сліди від скотчу як писали раніше, чи вже все виправили?
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Перше враження все чудово. Через два дні помітила що спинка кріселка постійно відходить. Попробувала заклацнути, але її весь час відтискає назад. Ще через два дні поламалась ніжка кріселка. Напевно десь був не помітний брак. Дитині 2,5 роки, то ж нарікати що поламала дитина не можу. Втрачена радість і викинуті гроші для нас і непотріб для дитини. То ж не дивіться що все запаковано гарно, перевіряйте все, щоб не було прикро потім.
- Недоліки:
- Скритий брак
- Гість
Спробуйте звернутися в сервісний по гарантії посилання
- Лилия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Дочери очень понравился,с удовольствием играет,рисует,лепит и много чего другого,лежит даже ))покупали на полтора года прям с этого возраста он у нас в деле.Я считаю очень нужная мебель для ребёнка.
- Переваги:
- Красивый и функциональный
- Недоліки:
- Как по мне,то должен быть крепче пластик
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Чудовий набір все влаштовує малюк отримав своє перше робоче місце
- Веретенникова С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Дуже швидко отримали замовлення,дякуємо!
- Переваги:
- Кріпкий,якісний пластик,яскраві кольори!Дуже задоволені,подарунок сподобався!
- АОВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Отличный набор стол и стул, докупляли отдельно стул,заявленный вес выдерживает. В розовом цвете комплект выглядит шикарно. Были сомнения на счёт " скучновато" , так как другие расцветки имеют разные цвета ножек, в розовом все в один цвет. Однако на яву смотрится очень красиво, кто покупает для девочки не пожалеет
Лего пока не пользуемся, но отсеки вместительные.
Заглушка ножки стула имеет заводской БРАК(на фото), в точке выдачи бегло проверили комплектность, все составляющие упакованы в отдельные заводские пакетики. При использовании брак не виден,обмен делать не стали, оценку не снижаем. - Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Хороший комплект
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Чудова річ
Особисте особливе місце для малюка
Багатофункціональний столик
Приватна територія для сховку іграшок та забав
Величезна територія для лего
І все це в яскравих кольорах- Переваги:
- Якісна добротна надійна річ
- Недоліки:
- Не знайшов, взагалі