- Георгій Є***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все працює безперервно. Відгук доволі швидкий. Товаром дуже задоволений
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Задовольняє всі потреби, зауважень не маю. Дякую!
- Переваги:
- Ціна і якість
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Работает, нужно было подключить мышку, наушники и клавиатуру к мак, работает, замечаний нет
- Переваги:
- Недоліки:
- За такую цену нет
- Продавець kostor
- Нікіта П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хаб зручний та компактний. Бракує довжини кабелю, але це вже кому як
- Переваги:
- Товар виправдав очікування
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Всё отлично, товар дошел. Всё работает , рекомендую.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Замовлення було доставлено швидко, добре працює.
- Переваги:
- Ціна/Якість.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Продавець kostor
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: kostor
Товар приїхав вчасно. Упаковка була ціла. Працює швидко, затримок не було впродовж місяця користування.
- Переваги:
- Швидкість, зручність.
- Недоліки:
- Не знайдено.
- Продавець kostor
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: kostor
Нещодавно придбав цей Hub, задоволений повністю. Використовую з MacBook Pro підключаючи декілька дисків по 10тб. Конструкція адаптера якісна, якщо обережно користуватись то пропрацює дуже довго.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Працює, але на товар абсолютно відрізняється від фото, тож я не впевнена, що це той самий товар
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Взагалі інший
- Продавець kostor
Шановна Оксана, дякуємо за вашу оцінку і відгук. Ми змінили дизайн хаба і колір, клієнтам більше подобається темний колір, а також ми зменшили вагу хаба і його розміри за рахунок перенесення 1 USB на торець хаба. На жаль не встигли оновити дизайн на сайті вже цим займаються фахівці. Якщо вам не підходить товар ви завжди можете його повернути або обміняти протягом 14 днів, а також у вас на товар діє гарантія у разі якихось проблем зауважень до товару звертайтесь наші спеціалісти вам допоможуть!
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все працює чудово!!
- Переваги:
- Все оу
- Николай Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Нарікань нема, все чудово працює
- Переваги:
- Швидка доставка
- Кабанов А***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все працює
- Продавець kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Аня С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хороший товар , швидка доставка ))) рекомендую
- Продавець kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Святослав К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Користуюсь декілька місяців - усе добре.
- Продавець kostor
Доброго дня. Шановний Святослав, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та відгук) Приємного користування.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: kostor
В загальному норм хаб за свої гроші, свою роботу робить
- Переваги:
- Працює, виглядає норм
- Недоліки:
- торохтить, поганенька збірка
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Товар працює не коректно,один із 3х портів працює нормально, інші два , USB 2.0, і то через раз працюють,швидкість нульова,а наприклад мишка постійно вимикається і вмикаєтся(в тому порту,що працює,все ідеально),і виходить що з нього толку нуль,він займає один порт,і віддає один порт 1=1
Підключин до MacBook Air на М1,- Александр Д***
І стабільно вимикається ,при цьому жостко вирубується ssd діск,!!!
- Продавець Ovollovo
Шановний Олексадр. Нам прикро, що у вас виникли прорблеми з товаром. У вас є гарнатія на товар. Будь ласка зверніться до сервісної підтримки за номером телефону або в чат підтримку і ми вирішимо ваше питання.
- Данила Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отличный хаб, замечательно работает, быстро привезли
- Переваги:
- Выполняет свои функции
- Продавець My Yellow
Спасибо за Ваш отзыв, Всегда Вам Рады!
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
переходник по разумной цене, сделан качественно, все USB порты работают без замечаний.
- Переваги:
- Акционная цена
- Недоліки:
- SDHC 32GB карту памяти к сожалению не видит.
- Продавець My Yellow
Спасибо за Ваш отзыв, Всегда Вам Рады!
- Никита М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все работает отлично и моментально. Без проблем перешёл с Acer на MacBook с помощью этого магического устройства. БлагоДарю❤️
- Переваги:
- Много
- My Y***
Спасибо за покупку! Всегда рады предоставить качественный товар и оперативную доставку, также всегда можно в день заказ забрать товар с нашего магазина!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отличный переходник по доступной цене, сделан качественно все порты работают без нариканий
Спасибо за покупку!
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хаб мені сподобався, все чудово працює, переніс без проблем фотографії з карти пам'яті на свій нетбук
- Переваги:
- Дізайн
Спасибо Вам!
- Кристина С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Металлический корпус, юсб 3.0 действительно передаёт быстро инфо
- Переваги:
- Юсб 3.0
- My Y***
Спасибо за заказ! Всегда рады предоставить качественный товар и быструю доставку!