Відгуки покупців про Степлер STANLEY Light Duty для скоб типу A(6, 8, 10мм) (6-TR35)

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Андрей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це дуже потужний і в той же час легкий і зручний степлер.
    Якщо користуватись не часто, то буде служити роками. В моїй роботі користуюсь такими степлерами по 2-3 години в день, тому часто замовляю (пружина не витримує)

Переваги:
    Легкий, зручний, потужний, ціна
    Недоліки:
    Пружина не витримує, якщо дуже часто працює

Шановний Андрій, дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали степлер т.м. Stanley!
      Ми раді, що Вам подобаються його легкість, зручність і потужність за доступну ціну.
      Щодо пружини — ми розуміємо, що при інтенсивному використанні (2–3 години щодня) будь-який інструмент потребує більшого ресурсу. Ця модель розроблена для легких і середніх завдань, тому для професійного щоденного навантаження ми можемо запропонувати Вам більш витривалі моделі, наприклад, Stanley Heavy Duty або механічні степлери з підсиленою пружиною.
      Дякуємо за довіру! Прагнемо, щоб Ви залишалися ще більше задоволеними нашими товарами!

• Василь М***

Легкий і зручний в поєднанні з 6мм скобами тогож виробника все гаразд

Переваги:
    Вага, зручність заряджання скоб
  • mr.balabon

він жовтий

Переваги:
    мінімум деталей
    Недоліки:
    не виявлено
  • Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Использую оригинальные скобы Stanley А6. Что бы не разжевывал ломаю кассету со скобами пополам, тогда нажатие пружины уменьшается степлер работает как часики. Выстрелил уже почти 1000 скоб - впечатления положительные. Сила удара не регулируется. Для дома больше и не надо. Рекомендую.

Переваги:
    Удобный, легкий - выполняет свои функции. Есть блокировка рычага в закрытом положении. Приятно лежит в руке.
    Недоліки:
    Когда кассета со скобами полная, пружина может выдавить толкатель - толкатель скоб нужно было делать толще. Решается разделением кассеты скобок пополам.
  • Андрей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Поработал всего месяц начал "глотать" скобы. Покупал разные скобы он все равно не работает

Переваги:
    Легкий, тем самым предоставляет долго им работать
    Недоліки:
    Зажевывает скобы
  • Кошарный О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Легкий, удобный, приятный в работе степлер. Для домашнего использования лучший выбор!

• Говоров А***
    Продавець: Rozetka
    Недоліки:
    проработал пару дней начал глотать скобы пластик росдуло в патроне для скоб и красная деталь просто застревает вместе со скобами