Відгуки покупців про Крісло мішок груша Овал Coolki Велюр антикіготь XL 105x85 Бежевий

Оцінка користувачів 4.71/5
на основі 24 відгуки
  • Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Світло-сірий

Замовила XL світло-сірий, ідеальний розмір як на мене - і не великий, і не малий. Тканина сподобалась, цупка та якісна. Наповнення в міру, не забагато і не замало, як раз щоб сісти і трохи провалитися в ньому

• Продавець  Coolki

Дякуємо за відгук, Наталія) Щиро вдячні за замовлення та позитивний відгук) Завжди Вам раді) Бажаємо найкращого)

• Антон К***

как мешок спустя время,

• Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Бежевий

Продавцю подяка за якість і організацію поставки!!! І саме головне, крісло куплялось як подарунок онучці, яка дуже за нього вдячна, а відповідно я дякую усім причетним!!!

• Продавець  Coolki

Дякуємо за відгук, Сергій) щиро раді що крісло сподобалось) Бажаємо найкращого)

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Темно-синій

Дуже задоволена покупкою і рекомендую продавця

• Продавець  Coolki

Щиро дякуємо за ваш відгук, Тетяна! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені) Будемо раді бачити вас знову)

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Жовтогарячий

Я довго шукала крісло мішок щоб задовільнив по усім параметрам. Тканина, розмір, наповнення і доставка були дуже важливими. Цей товар підійшов на всі 100%. Продавець швидко зв'язався, допоміг у виборі кольору і в назначений термін я отримала крісла. Тільки є один -.. тепер хто б не приходив в гості усі хочуть на них посидіти

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Сірий

Дійсно велике, зручне. Я задоволений.

• Продавець  Coolki

Дякує за відгук, Олексій) Дуже приємно, що крісло Вам сподобалось! Завжди Вам раді)

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Сірий

Приємний здоровий мішок. Зробили і доставили швидко, валявся я, валявся кіт - кайфували

Переваги:
    Дуже зручного розміру
    • Продавець  Coolki

Дякуємо вам за замовлення та гарний відгук) дуже приємно що крісло сподобалось вам та вашому котику) завжди вам раді) Бажаємо найкращого)

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Темно-бежевий

Якісне крісло

• Продавець  Coolki

Дякуємо за відгук, Артем! Дуже приємно що ви задоволені кріслом. Завжди вам раді. Бажаємо найкращого)

• Евгений Б***

Все супер!

Переваги:
    Не велике і не маленьке.
    • Продавець  Coolki

Дякуємо за відгук Євген. Дуже приємно що ви задоволені. Завжди вам раді) Бажаємо найкращого)

• Даня
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Темно-зелений

Ціна відповідає якості
    Прикольно з ручной пуфік великого розміру на дачну садибу чи квартиру клас
    Це з тих пуфіків який буде довго служити

Переваги:
    Картинка відповідає дійсності
    • Продавець  Coolki

Дякуємо за відгук! Дуже приємно що ви задоволені) Завжди вам раді) Бажаємо найкращого)

• Антон А***
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Темно-синій

Робили замовлення за безготівку. Швидко все оформили і відправили, товар гарної якості.

• Продавець  Coolki

Дякуємо за відгук! Завжди Вам раді! =)

• Артур К***
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Сірий

Зручне та якісне крісло, дуже задоволенний.

Переваги:
    Якісний матеріал, велике та зручне
    • Продавець  Coolki

Дякуємо за відгук! Завжди Вам раді! До нових зустрічей!

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Сірий

Дякую велике! Дуже гарне,та зручне! Дякую Наталії за поради!Рекомендую!

Переваги:
    Велике,зручне!
    Недоліки:
    Поки що відсутні.
    • Продавець  Coolki

Дякуємо Вам за відгук! Здоров'я Вам і Вашій родині та всього найкращого. Завжди Вам раді. До нових зустрічей))

• Валентина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Салатовий

Дякую продавцеві: сервіс чудовий, замовлення виконано вчасно, товар справді якісний.

Дякуємо за відгук!
      Дуже раді, що Ви задоволені!
      Завжди Вам раді!

• Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Сірий

Колір відповідає зразкам, які надіслав продавець, приємна тканина, зручна ручка для переноски і, хороший пружний наповнювач, думаю, прослужить довго. Окремо спасибі за пунктуальність та зручну доставку

• Продавець  Coolki

Доброго дня. Дякуємо за відгук, дуже приємно що ви задоволені товаром. Бажаємо найкращого) Гарного дня)

• Мирослава В***
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Темно-синій

Крісло дуже зручне і для дорослих і для дітей. Велике, добре наповнене.
    Дуже гарно вписалось в інтер'єр.
    Сервіс від продавця просто супер: швидке виконання замовлення,постійно на зв'язку, оперативна доставка.
    Дякую.

• Дмитрий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Темно-синій

Дуже погана якість внутрішнього мішка, всі шви розходяться, був у використанні 2 місяці, не рекомендую брати якщо плануєте використовувати мішок більше декількох місяців.

Недоліки:
    Погана якість швів внутрішнього мішка, не рекомендую купувати
    • Продавець  Coolki

Доброго дня. Можемо замінити вам внутрішній чохол на новий. Менеджер ще передзвонить вам та узгодить це питання.

• Дмитрий Р***

Продавець вислав новий внутрішній чохол, якість набагато краща швів і тканини. Ось тепер рекомендую до покупки так як навіть якщо будуть проблеми - продавець оперативно їх вирішує

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Темно-синій

Доставка товара сильно задержалась (заказали 1 мая, получили 12го). Товар был упакован в два пакета. Из-за этого он практически полностью процвёл на внутреннем чехле. Пришлось полностью освобождать от наполнителя, чтобы хоть как-то избавиться от грибка и запаха.

Переваги:
    Внешнийх чехол
    Недоліки:
    Товар пришел напрочь процветшим. Оценить удобность пока нет возможности.
    • Продавець  Coolki

Доброго дня. Дуде шкода що так вийшло, можливо на наповнювач потрапила вода, тому вийшла така ситуація. Ми вже зробили висновки і така ситуація не повинна повторитися. Можемо обміняти внутрішній чохол якщо бажаєте, також ви маєте право на повернення товару протягом 14 діб з моменту отримання

• Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Темно-синій

Очень удобный, мягкий, красивый и приятного цвета

Переваги:
    Дизайн, материал, качество
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • Продавець  Coolki

Доброго дня, Ігор. Дякуємо за відгук. Бажаємо найкращого)

• Юлия Л***
    • Продавець  Coolki

Юлія. Я вибачаюсь, помилково вирішили, що це відгук від вношого клієнта. Якщо в вас інший колір, ми замінемо чохол, або повернемо гроші. Ще раз дякуємо за відгук, та вибачте будь ласка за нашу помилку. Наш менеджер передзвонить вам для вирішення цього питання

Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Сірий

Цвет не серый а ближе к темно зеленому.пошито хорошо

Недоліки:
    Цвет не соответствует
    • Продавець  Coolki

Доброго дня. Дякуємо за відгук) Ну як же це може бути темно-зелёный колір, якщо це сірий?)))) також ми вам пропонували змінити чохол на інший відтінок сірого, навіть зразки тканини запропонували подивитись, щоб не по фото обирати)

• Юлия Л***

Це не сірий колір та вы мені нічого не пропонували не рахунок зміни чохла!

• Продавець  Coolki

Ну як же не пропонували, якщо відправляли вам фото тканини на вайбер, ви сказали що по фото дуже важко вибрати відтінок, який підійде саме під ваш дизайн квартири, також запропонували подивитись відтінки тканини в живу, ви сказали, що поки просто вирішили відкласти це питання і бажаєте повернути гроші. Ми повернули

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Темно-синій

Очень удобное, практичное кресло. Покупали для ребёнка, но пользуемся всей семьёй.

Переваги:
    Удобное , комфортное
    • Продавець  Coolki

Доброго вечора) Дуже приємно, що ви задоволені кріслами) Дякуємо за відгук! Гарного вечора)

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Coolki. Колір: Морська хвиля

Швидко виконали. Гарна якість.

• Coolki

Дякуємо за відгук) Раді, що ви задоволені товаром) Гарного дня)

• Володимир

Користуємось вже більше 3х років. Все ок. Не вицвіло, шви не розійшлись. Як нове. Дякую!

• Продавець  Coolki

Супер) дякую вам велике за зворотній звʼязок. Завжди вам раді)

• Галина
    Продавець: Coolki. Колір: Сірий

Замовлення отримала швидко. Все відповідає опису товару. Гарний сірий колір і приємна тканина на дотик. Розмір сидіння зручний. Дякую:)

Переваги:
    Додатковий чехол
  • Тимур
    Продавець: Coolki. Колір: Темно-синій

Большое, качественное, красивое кресло. Внешний чехол снимается, можно стирать, быстрая доставка и приемлемые цены. Рекомендую!

Переваги:
    Отличное качество ткани, размер кресла
    • Продавець  Coolki

Доброго дня) Дякуємо за відгук, дуже приємно, що ви задоволенні кріслом) Гарного дня)