Відгуки покупців про Жіноча Шапка Leks-Jolie Турбо Розмір (53-57) Колір (рожевий світанок)
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: KoмFopt. Розмір: 53-57. Колір: Темно-синій
замечательная шапка. мягкая, приятная на ощупь,
теплая, не давит голову но сидит плотно.
если трудно подобрать шапку то эта будет в самый раз. - ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Чорний
Шапочка очень хорошая - теплая - модная. Утеплена флисом с обратной стороны. Это уже моя вторая шапочка в этом сезоне данной фирмы и я ими очень довольна.
- Переваги:
- Качество, очень приятный состав, теплая и красивая))
- Повалий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Чорний
Якісна, виглядає дорого, добротна.
Шерсть в складі тканини.- Переваги:
- Глибокий колір, флісова підкладка
- Недоліки:
- Не виявила
- Наталия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Чорний
внучка очень довольна
- Переваги:
- теплая, удобная, трендовая
- Недоліки:
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Рожевий
Качество понравилось,спасибо.
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Білий
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Чорний
Обычная, черная шапка. Теплая, плотная. На вид нормальная, не выглядит дёшево. Я не аллергик, но лоб от неё чешется
- Переваги:
- Теплая, плотная ткань. Не продувается
- Недоліки:
- Чешется лоб от неё
Відповідає
- Марьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Чорний
Хорошая,утепленная.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Чорний
Дизайн, фасон, цвет и ткан – все прекрасно! Но мне попалась с небольшим перекосом при пошиве (возможно я придираюсь), не критично, но мне нравится, когда петушок ровный
- Переваги:
- Цена, материалы, дизайн
- Недоліки:
- Не совсем ровный пошив
- Бородина Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Чорний
шапочка универсальная по размеру, теплая, за счет флиса внутри не продувается. по фасону она женская. не колется
Відповідає
- Галина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Білий
Замечательная
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Чорний
Очень хорошее качество. Беру вторую. Рекомендую.
- Басистая Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Чорний
- Виктория Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Білий
Шапка отличная! Качество очень хорошее, модель супер! Я довольна!
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Білий
Шапкой очень довольна. Идеально подойдёт на холодную осень, теплую зиму. Смотрится очень стильно на голове, плотно прилегает.
- Переваги:
- Внешний вид, качество
- Алла И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Рожевий
Шапка отличная качество и фасон супер.Берите не пожалеете.
- Переваги:
- Форма и качество
- Недоліки:
- Лилия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Рожевий
Хорошая шапка. Теплая. Утеплена флисом. Размер 55-58. Очень красивый цвет. Соответствует фото. #МійЛук
- Переваги:
- Качественный товар
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55-58. Колір: Рожевий
Шапка тепла, комфортна та дуже приємного кольору.
- Переваги:
- Якість супер!