Відгуки покупців про Патч -шнур RJ45, мережевий кабель UTP CAT5E 8P8C, LAN, Синій

Оцінка користувачів 2.5/5
на основі 4 відгуки
  • Богдан Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Довжина: 3. Колір: Білий

Продавець вводить людей в оману: кабель надає швидкість до 100 мбіт\сек.
    Проблема саме в кабелі, бо підключивши інший я отримав свої бажані 1000 мбіт\сек

Переваги:
    Недоліки:
    Невідповідність опису
    • Продавець  zakups

Доброго дня! Дані патч-корди перевірялися неодноразово, вся інформація вірна. З Вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення даної проблеми.

• Богдан Ч***

Зі мною зв'язався продавець, запропонував повернення коштів за доставку. Проблему вирішено

• Владимир Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Довжина: 3. Колір: Білий

Продавец вводит покупателей в заблуждение, этот провод передаёт только 100мб, но ни каким образом не 1000мб, просто потратил своё время пока ждал этот провод, не советую ни кому иметь дело с данным продавцом.

Помимо того что провод не соответствует характеристикам, он также очень мягки и чуть ли не рвётся от первого прикосновения.

Ps. У дома стоит гигабитная сеть, я проверил все возможные варианты и только после замены кабеля все начало работать как должно.

Переваги:
    Недоліки:
    Продавец обманщик, товар не соответствует описанию.
    • Продавець  zakups

Доброго дня! Дані патч-корди провірені на швидкість, інформація актуальна. По даній проблемі Ви відмовилися надати нам відеоінформацію по актуальній проблемі. Якщо забажаєте вирішити дану проблему, то звертайтесь, будь ласка. Гарного дня :)

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Довжина: 3. Колір: Білий

Были надежды на 1гб скорость, но этот кабель не поддерживает её, хотя в характеристиках указано другое. Может я что-то не понимаю в интернете и патч-кордах, но мой старый кабель 1гб дает, правда он очень короткий. Поэтому я хотел купить подлиннее. Этот не подошел для моих нужд.

Переваги:
    Подключает Интернет
    Недоліки:
    Скорость выше 100мб не даёт, хотя в характеристиках указано до 1000 Мб/с
    • Продавець  CNV

• Вячеслав В***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Довжина: 3. Колір: Білий

Отличный качественный продукт. Спасибо!

Переваги:
    Цена. Качество.