Відгуки покупців про Плічка вішалки VPL PLP38 38 см білі пластмасові широкі з поперечиною
Код : 248723965
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: SUPER HANGERS. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний
Було придбано 10 шт. Металеві гаки криво впаяні. Лиття пластику кострубате , що гарантує при використанні зіпсований одяг. Але саме жахливе це потужний сморід від пластику . Вішалки було терміново винесено з помешкання і викинуто на смітник ,так як витримати цей жахливий сморід пластику неможливо...
- Переваги:
- Дешева рибка
- Недоліки:
- Погана юшка
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: SUPER HANGERS. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний
Чудові вішалки, якість на рівні. Оперативно опрацювали замовлення і відправили в той же день. Рекомендую
- Андрей Е***Відгук від покупця. Продавець: SUPER HANGERS. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Быстро связались, уточнили все детали и отправили товар. Упакован был хорошо, поэтому доволен и товаром и компанией. Буду заказывать ещё.
- Переваги:
- Хорошие плечики по доступной цене.
- Недоліки:
- Жалею, что мало купил
- Андрей Е***Відгук від покупця. Продавець: SUPER HANGERS. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний
- Переваги:
- Хорошие плечики по доступной цене.
- Недоліки:
- Жалею, что мало купил