Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Дитячий розвиваючий водний килимок з водою і рибками для дітей

Оцінка користувачів 3/5
  • Олена С***

Чудово, дитина в захваті

• Анна У***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobBallon

Коврик хороший. Целый. Яркий. Но ребенка (8 мес) не заинтересовал. Больше играл трёхлетний ребенок)

• Марина В***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobBallon

Жахливо. Бракований килимок, дірка. Краще не замовляйте тут.

• Продавець  BoobBallon

Доброго дня. Нажаль, таке трапляється в надувних виробах. Ми завжди просимо перевіряти товар при отриманні і якщо щось не підійшло, то відправляти нам. Вас, нажаль, забули попередити, тому і запропонували зробити повернення.

• Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobBallon

Килимок прийшов з діркою на місці згину
    Продавець погодився лише повернути кошти (замінити товар відмовився).
    Для цього рекомендував відправити назад через розетку, де приймати повернення відмовились, потім продавець запропонував самостійно писати листи на розетку, пояснювати їм ситуацію і просити все ж таки прийняти повернення.
    Не дуже розумію навіщо продавцю дирявий килимок коли в них є відео що це підтверджує і чому клієнт а не продавець має займатися організацією процедури повернення і комунікувати з меркетпдейсом.
    В результаті я лишилась з дирявим килимком і без 140 гривень

Такі товари по закону України поверненню взагалі не підлягають
    Тому не рекомендую замовляти в цього продавця!

Переваги:
    Недоліки:
    Дірка!
    • Продавець  BoobBallon

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Нажаль, таке трапляється, тому ми одразу попереджаємо всіх перевіряти килимок на відділенні. Вас ми не попередили, тому хоч і надувні віроби не підлягають поверненню, якщо були у використанні вже, ми запропонували Вам це зробити, але товар з браком повинен бути відправлений нам. На гарячій лінії розетки Вам би залюбки підказали як правильно це зробити.
      Гарного дня.

• Продавець  BoobBallon

Ви можете також зробити повернення нам УкрПоштою або новою, для цього напишіть нашому менеджеру, він надасть Вам реквізити для відправки.

• Костянтин К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobBallon

Товар качественный. Ребенок на 10 минут "обезврежен". Рекомендую.

Переваги:
    Цена
  • Аня И***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobBallon

Візуально все було добре! При наповненні водою дома виявилось, що є дірки та протікає. Продавець обміняти товар неналежної якості відмовився, підтримка розетки також не допомогла! Не рекомендую до покупки ні товар ні продавця!!!

Переваги:
    Яскравий
    Недоліки:
    Бракований
    • Продавець  BoobBallon

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Нам буже шкода, що Ви потрапиши у таку ситуацію, але перед відправкою ми Вас одразу попередили, щоб Ви ретельно перевіряли його перед отриманням і якщо буде брак - не забирали його. Ми зовсім не заперечуємо, щоб Ви оглядали його повністю або надували. Але після того як Ви його забрали, то ми вже не можемо надавати гарантію, бо не можемо передбачити умови експлуатації. Повернення можливо у такому випадку лише якщо зберігся товарний вид. Після наповнення водою це вже вважається використаний товар і обміну не підлягає.
      Гарного Вам дня.

• Тамара К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobBallon

Прийшло швидко, матеріал міцний, цупкий. Є звичайний запах, як при купівлі надувного круга наприклад, проте думаю що він швидко зникне. Цілком задоволена, прийшов цілий, сподіваюсь що вистачить надовго ))

• Уляна П***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobBallon

Забрали товар, почали надувати а там дирка!! Чому не перевіряєте товар перед відправкою ? Чи то акція на лоха? Дуже не приємно! То тільки в кошик сміттєвий тепер

Недоліки:
    Прийшло з диркою
    • Продавець  BoobBallon

Доброго дня. Ми не маємо фізичної змоги розглядати кожен килимок, так як їх дуже багато замовляють і якщо ми будемо надувати кожен і Вам прийде роздутий килимок Ви скажете, що він вже був у вжитку. У Вас є номер менеджера, або чат у застосунку у якому Ви можете зв'язатися та повідомити про свою проблему, а також замовити повернення грошей або заміну килимка і ми швидко вирішимо цю проблему.

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: BoobBallon

Замечательный коврик. Заказывала, когда ребёнку 2 месяца было заинтересовал коврик своими яркими рисунками и тем, что не устойчивая поверхность за счёт наполнения водой. Хорошо учится поднимать голову, нам почти 3 месяца голову держим уверено, при этом не вызывает никакого дискомфорта. Если тёплую воду набирать в него замечал но помогает с коликами.

Товор пришёл без повреждений, хорошо держит воду.

Переваги:
    Хорошо прорабывать и закреплять мышцы, увлеченность ребёнка во время игр, помогает с коликами.
    Недоліки:
    Нет.
  • Taтьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobBallon

Пришло с повреждением,решили не возвращать- нет гарантии ,что другой будет целым.Хочу обратить внимание мамочек,не оставляйте ребенка ни на секунду без присмотра,нашей 5 мес.слюна рекой,когда положили на коврик из за своих слюней подскальзываеться и падает носиком прям на поверхность и сопит,что означает о недостатке кислорода.Ей оооочень нравиться играть,а я как надзератель рядом.По поводу запаха- был едкий запах промыла хоз.мылом оставила на сутки,заодно и заклеили поврежденное место ,запах ищез.Чтоб не запотевал заливайте мыльную воду - нам помогло!

• Олена О***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobBallon

Товар прийшов з діркою на місці згину.

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Якість
    • Продавець  BoobBallon

Добрый день. Спасибо за Ваш объективный отзыв, приносим прощения за причиненные неудобства, но мы всегда просим проверять любой коврик перед получением, надувать его и т.д, но к сожалению, мы не можем нести гарантию, когда в него уже набрали воды, т.к данный товар считается уже бу.

• Продавець  BoobBallon

Мы всегда готовы сделать замену коврика, который не был в использовании.

• Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobBallon

Прийшло замовлення, коврик виявився з диркою в місці де був зігнутий при пакуванні, вся вода витикла!

• BoobBallon

Добрый день. Вы всегда можете связаться с менеджером по номеру телефона, с которого с Вами связывались или отправляли номер накладной. Так же мы всегда всем рекомендуем проверять товар на почте при получении на наличие дефектов, мы всегда высылаем новый товар при обнаружении брака.

• Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobBallon

Жахливо воняе. Тиждень лежав на вулиці, потім його мили шампунями. Запах стояв місяць. Дитині 9 місяців, не цікаво їм гратися.

• BoobBallon

Добрый день. Спасибо за отзыв. У коврика действительно есть запах, но это от того, что он изначально долго лежит в закрытом пространстве. Его нужно помыть хозяйственным мылом под проточной водой.

• BoobBallon

После этого у него остается обычный запах, как у надувных кругов, рукавов и любых других резиновых водных изделий.

• Алиса К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobBallon

Заказывала водный коврик, очень классная игрушка, заинтересовались оба ребенка, красочный, необычный и хватит надолго, рекомендую на все 100)

Переваги:
    Очень интересный для деток
    Недоліки:
    Нету
  • Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BoobBallon

Качество УЖАСНОЕ очень токсичный запах ребёнку такое давать категорически нельзя!!!

Переваги:
    Может они и есть но мы о них не узнаем так как иза запаха не дадим его ребёнку
    Недоліки:
    Ужасный токсичный запах
    • BoobBallon

Здравствуйте! Спасибо за обратную связь - для нас, как поставщика, она очень важна. Запах может присутствовать, если коврик хранился в закрытом состоянии. Чтобы выветрить запах, вымойте коврик с детским моющим средством и наполните камеры водой.

• Подмогильная А***
    Продавець: BoobBallon

Получила коврик только есть запах резины, а так все хорошо)

• Антонина С***
    Продавець: BoobBallon

Заказывала этот матрас пришло быстрее чем горшочек, пришол целый, увидем что скажет малышка)

Переваги:
    Качественный
    • BoobBallon

Спасибо большое за отзыв. Будем рады видеть Вас еще. Приятного пользования.