- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Шипшинка. Колір: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Гарна та практичний бейдж.
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Шипшинка. Колір: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Все ідеально
- Леонид Р***Відгук від покупця. Продавець: Шипшинка. Колір: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Все як в описі, товар якісний
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Шипшинка. Колір: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Все добре. Дякую.
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Шипшинка. Колір: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Стиль выглядит и качественно сделаный
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Когда в него вставляю 2 карточки и одна из них карточка метрополитена Киева и когда в турникете прилаживаю то турникет именно старого образца не читает карточку а турникет нового образца читает...
- Ляльковий с***
Ми раді, що бейдж вам сподобався. Але відгук, скорш за все, стосується київських турнікетів.
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Шипшинка. Колір: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Агінь - пушка!
- Переваги:
- Негублю тепер пропуск
- Недоліки:
- З кармана висковзає і всі бачать мою некрасиву фотку і мій айді))
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Шипшинка. Колір: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Так себе вещь. Сломалась после недели использования: механизм намотки шнура выведен из строя.
- Переваги:
- Неплохая цена
- Недоліки:
- Некачественный возвратный механизм в запаяном пластиковом кожухе. Не починешь незаморочившись.