- АлёнаВідгук від покупця. Продавець: VCapsHats
Качественная и стильная кепка. При первой примерке показалась великоватой. Спросила об обмене на размер меньше, ответили оперативно, что без проблем. Но, померяв ещё пару раз, папа решил, что не большая и менять не будем. В любом случае, продавец проявил себя с лучшей стороны.
Спасибо! Заказом очень довольны!- Переваги:
- Качество товара. Сервис.
- Недоліки:
- Нет.
- виталий я***Відгук від покупця. Продавець: VCapsHats
Качественный товар полностью соответствующий фото.На зиму то что надо!!!Оперативная доставка ! Рекомендую производителя!
- Переваги:
- хорошо пошита.интересно смотрится!!!
- Недоліки:
- вообще никаких
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: VCapsHats
Класс) позвонили, сказали как померить. Пришёл чётко мой размер. Доволен за эти деньги хорошее качество. Есть уши на зиму)
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: VCapsHats
Кепка СУПЕР!!!
- Недоліки:
- Недостатків немає.
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: VCapsHats
Пошиття гарне
- Переваги:
- Все
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: VCapsHats
Гарна кепка, чудова якість, вдало підібраний матеріал і колір
- Валерій Т***Відгук від покупця. Продавець: VCapsHats
Задоволений цілком.
- ЛевВідгук від покупця. Продавець: VCapsHats
Кепка супер, якість чудова.
- Переваги:
- Гарно виглядає
- Продавець VCapsHats
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалася наша твідова кепка-восьмиклинка. Ми раді, що ви оцінили її якість та стиль.
Ваші слова є найкращою мотивацією для нас! Дякуємо, що обираєте VECONS.
З найкращими побажаннями,
Команда VECONS
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: VCapsHats
Задоволений
- Переваги:
- Товар гарний
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
Дякуємо))
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: VCapsHats
Замовляла кепку чоловікові все підійшло продавець бистро звязався ,бистро відправив все ідеально.
- Переваги:
- Тепла кепка
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець VCapsHats
Дякуємо за ваш відгук про нашу чоловічу твидову кепку-восьмиклинку "Хулиганка" VECONS. Ми раді, що кепка ідеально підійшла вашому чоловікові та ви задоволені швидкістю нашого сервісу.
Ваше задоволення для нас - найвища нагорода. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість продукції та швидкість обслуговування. Ваш позитивний відгук надихає нас продовжувати робити все можливе для задоволення потреб наших клієнтів.
Дякуємо, що обрали нас. Сподіваємось, кепка прослужить довго і буде радувати своїм стилем та комфортом.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: VCapsHats
- Переваги:
- Якісно зроблено
- Недоліки:
- Не помітив
- Фурса И***Відгук від покупця. Продавець: VCapsHats
Ребята, я кепку сегодня получила! Заказывала для папули! Качество отличное, внешний вид кепки точно такой, как заявлен! Никаких сюрпризов! Спасибо большое продавцу, за оперативность доставки!
- Переваги:
- Я очень довольна кепкой, брала на подарок папке - цвет, размер, качество все отлично!
- Недоліки:
- Их просто нет!
- Продавець VCapsHats
Дякуємо)))
- Данил К***Відгук від покупця. Продавець: VCapsHats
- Леонид П***Відгук від покупця. Продавець: VCapsHats
Спасибо розетке и продавцу.
- Переваги:
- Быстро, качественно, всем доволен.
- Татьянина Т***Відгук від покупця. Продавець: VCapsHats
Купила такую кепку брату на подарок ! Брат доволен !
Кепка супер, очень стильная !
Модель - класс !
В кепке есть клапаны для ушей на случай холодной погоды или ветра .
Портному и продавцу респект !!!- Переваги:
- Крутая, стильная кепка !
- Продавець VCapsHats
Дякуємо за відгук про нашу чоловічу твидову кепку-восьмиклинку "Хулиганка". Ми неймовірно раді, що Ваш брат задоволений подарунком!
Ваші слова про стиль та якість кепки вкрай цінні для нас. Модель дійсно унікальна, а наявність клапанів для ушей робить її ідеальною для холодної погоди або вітру. Ми передамо Ваші слова респекту нашим портним і продавцям - вони будуть раді.
Дякуємо за високу оцінку нашої продукції та за те, що вибрали нашу кепку для такої особливої події.
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: VCapsHats
Хороший покрой,рисунок ткани, добротный твид, в меру жёсткий с умеренным водооткалкивающим эффектом. В то же время как для зимнего убора, утепление недостаточно, отсутствует подкладка из саржи под которой желательно поместить флис или синтапон. Размер реально превышает заявленный на 0,5.
- Переваги:
- Удачный крой.
- Недоліки:
- Непонятно, для какого сезона предназначен головной убор.
- Продавець VCapsHats
Шановний Олександре,
Вдячні за Ваш відгук про наш продукт! Нам приємно, що Вам до вподоби покрій та якість тканини. Щодо утеплення: наша модель утеплена флісом за спецтехнологією, тому додаткова підкладка з саржі не використовується. Мінімальні відхилення в розмірах можливі через особливості посадки тканини. Сподіваємось, це не доставляє великих незручностей і ви залишитеся задоволеним нашим сервісом.
З найкращими побажаннями,
Дмитро, команда VCapsHats