- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Білий. Кількість полиць: 4
Етажерка легко і просто складається, сама по собі дуже легенька. Як для мене не практична: завузька, по висоті між поличками не влазить більшість хоз.товарів (мій косяк, не догледіла). Тверда трійка)
Замовлення оформили швидко, але доставку прийшлося чекати /- 4/5 днів, про що попередили заздалегідь.- Переваги:
- Легка у складанні
- Недоліки:
- Не практична
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Білий. Кількість полиць: 4
Дуже хліпенька, вся хітаєтся, колеса випадають
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Дуже не надійна
- татьяна в***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Білий. Кількість полиць: 4
Удобная этажерка,компактная,вместительная.
- Переваги:
- Компактная конструкция,вместительная,легко собирается.
- Недоліки:
- Константин З***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Білий. Кількість полиць: 4
Доволен.
- Продавець SunDay
Костянтине, дякуємо за позитивний відгук. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Яніна О***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Білий. Кількість полиць: 4
Легка в складанні, компактна, стійка.
- Продавець SunDay
Яніно, дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що у Вас залишилося позитивне враження від нашого товару!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Білий. Кількість полиць: 4
Соответствует в целом товару на фото, только стенки кривые. А так в целом полочка как полочка, компактная и легкая.
- Переваги:
- Легкая, маленькая, на колесиках, удобно пользовать и перемещать в нужное место.
- Недоліки:
- Пластик не очень качественный, вогнутые стенки полок.
- Продавець HOMESALE
Ольго, дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- ІнесаВідгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Білий. Кількість полиць: 4
Проблему вирішено
Поганий китайський пластик. Візерунок не відповідає фото. Дуже складна в збірці. Не рекомендую
- Недоліки:
- Погана якість
- Продавець HOMESALE
Інесо, дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання та докладемо максимум зусиль, щоб покращити якість товару. Приносимо щирі вибачення за завдані незручності!