Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Корм Versele-Laga Prestige Cockatiels зернова суміш для середніх папуг 1 кг (5410340218808)

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Михайло Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Корм ? ?? Велика кількість зернових, гарно збалансовані пропорції. Пташки його їдять із задоволенням, а значить корм хорошої якості.

Переваги:
    Подобається попугаям.
  • Анастасія О***

Товар відповідає

• Анатолий Б***

Хороший корм.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Папуга гарно перебирає, залишків майже немає.

Переваги:
    Ціна/якість
  • Ольга М***

Гарний чистий корм. Найулюбленіший

Переваги:
    Чистий. Без сміття
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Не перший раз замовляємо. Корм гарний, але декілька разів вже відмовлялись, бо упаковка корму була розірвана і обмотана поліетиленом.

Переваги:
    Корм якісний
    Недоліки:
    Розірвана упаковка корму

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Папуги звикли трохи до іншого корму, тому цей перебирали

Переваги:
    Якість самого корму
    Недоліки:
    Не зайшло нашим папугам
  • Тетяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Дуже вдячна. Гарна якість корму!

Переваги:
    Ціна=якість
  • Сергей Л***

Норм

• Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Чудово, папужкам подобається, у нас карели.
    Цей корм завжди купуємо.

Переваги:
    Якість
  • Анастасія Ш***

Ароматний та хороший корм

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Перебиті дати, він не свіжий,смердить тухлим,попугай перестав після нього літати,поміняла корм на фієсту і все добре

• Олеся Ф***

Гарний корм , попуги задоволені

• Виктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Даже подобається нашому вихованцю .

• Олеся Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Завжди все було добре до останнього разу корм весь в жучках

• Вероника Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

В цілому гарний корм. Але останній раз у пачці було ну дуже багато соняшникового насіння. Просто занадто багато. Папуга їх не виїдає, купу приходиться викидати. І до речі в такій великій кількості соняшникове насіння просто шкідливе папузі. Прийшлося розбавляти з іншим кормом.

Переваги:
    Свіжий
    Недоліки:
    Занадто багато соняшникового насіння
  • Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Замовляю цей корм постійно, все чудово!

Переваги:
    Якісний корм
  • Елена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Вже не вперше замовляю цей корм. Мій папужка їсть його краще за інші. Корм чистий, без сміття.

Переваги:
    Якісний корм
    Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)

Рекомендую

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Дякую продавцю за гарний сервіс та швидку відправку!
    Корм подобається, наш папуга їсть виключно цей і почувається добре, ніяких інших не даю. Зерна чисті, без пилу. Підходить для замочування та пророщування.

• Світлана

Доречі, минулого разу замовляла корм і залишала відгук, що у складі на пачці вказаний арахіс, а в пачці його нема. На цей раз арахіс знову зʼявився.

• Михайло А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Беру цей корм декілька років. Краще не знаю.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Найкращий корм, інколи тестували інші, і нашого (українського) виробництва, і закордонні, але саме цей завжди їдять краще за все, пилу нема. Шкода, що ціна росте на дріжджах, ще й арахіс прибрали, хоча в складі він фігурує.

Переваги:
    Склад
    Недоліки:
    Ціна, відсутність арахісу в упаковці
  • Светлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Гарний корм, папуга зʼїдає все. Тільки у складі вказані горіхи, але в пачці їх не бачу.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Найкращий корм для німф! Беру вже кілька років, їдять все, а що випадає з годівнички чи розкидається моїми двома бандитами - висипаю у вуличну годівницю горобцям, вони теж смакують із задоволенням.

Переваги:
    Склад
    Недоліки:
    Не помітила

• Катерина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Купляю цей корм з першого дня появи наших папужевичей. Вони його люблять. Корм чистий, без бруду чи сміття, багато різних зерен. Іноді наші улюблинці їдять погано, зазвичай це в літку, тобто просо з'їдають,а інші зерна лишать, то я можу змішувати із кормом для маленьких папуг.
    У 2023 році ціна вже кусається, але кращого я не знайшла.

• Аліна К***

Беру саме цей постійно

• Ірина Г***

Корм супер.
    Питання до виробника: чому зник арахіс?
    Вже декілька останніх пачок - жодного горіху. При цьому у складі на упаковці вказаний.

Переваги:
    Папуга задоволений
    Недоліки:
    Зник арахіс
  • Леся М***

Нормально, но дорого!

Недоліки:
    Дорого

• Инна П***

Оскар доволен

Переваги:
    Хороший и качественный корм.
    Недоліки:
    Цена выросла почти вдвое

• Алексей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Единственный корм, который птица полноценно ест, не оставляя половину, качество хорошее, есть зиплок.

• Оксана К***

Гарний корм для пташок

Переваги:
    Чистий

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Постійно беру своїм німфам цей корм, інший їм не так заходить. Склад чудовий, виїдають все, особлива любов до насіння та проса. Шкода, що іноді не виловиш його на сайті, бо зникає з наявності, доводиться закуповувати наперед кілька упаковок, та і ціна поступово росте, майже наздогнала Vitacraft.

Переваги:
    Склад, відсутність пилу, якість інгрідієнтів
    Недоліки:
    Підвищення ціни, часто зникає з наявності

Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Ціни утримуємо максимально, але здорожчання іноді не уникнути через відповідні фактори впливу. Працюємо над постійною наявністю товарів. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Чудовий корм - іде на ура .

Недоліки:
    Не виявлені

• Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Наші пташки карели тільки такий і люблять, і тільки такий ми їм купуємо.

Переваги:
    Все ,що потрібно папугам -є в цьому кормі

• Сергій Л***

Бомба

Переваги:
    Все супер
    Недоліки:
    Не знайшов

• Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000

Сам по себе корм качественный. Но упаковка должна быть герметична и как бы наполненная воздухом. Покупала ранее не здесь. А эта была такая сплющенная, . как с выдавленным воздухом.