Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Пістолет для піни Polax з повним тефлоновим покриттям Beretta Profi (26-010)

Код:  251952716
Оцінка користувачів 4.9/5
  • Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Postroi House

Працюю з піною постійно - це кращий пістолет що доводилось використовувати. У пістолета точна і плавна подача піни. Легкий та зручно лежить в руці. Напевно єдиний пістолет з таким тонким носом, пролазить навіть в дрібні зазори. Вкрай правильно продумана камера первинного розширення, цей пістолет реально економить піну, ДУЖЕ правильний склад на виході, мінімальне вторинне розширення, відповідно піна у Вас тільки там, де це потрібно. Структура засохлої піни виходить дріднопузирчастою, без великих міхурів і недоліків. Дівчина яка телефонувала для підтвердження заявки - привітна з приємним голосочком.

Переваги:
    Вище написав
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Postroi House

Вадим, добрий день! Дякуємо, що знайшли час написати досить обширний відгук стосовно інструменту. Саме такий зворотній зв язок підтверджує те, що ми рухаємось у вірному напрямку. Спасибі, що обрали наш магазин! Бажаємо лише приємних вражень від користування товарами компанії!

• Игорь В***
    Відгук від покупця. Продавець: Postroi House

Пистолет работает как часики, регулировка подачи четкая вплоть до микро струйки с иголку

Переваги:
    ПУШКА!!!
    • Продавець  Postroi House

Дякуємо що обирайте нас!

• Валерий Ш***

Очень удобный,плавный пуск

Переваги:
    Очень удобный,плавный пуск
    • Продавець  Postroi

Валерій,добрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! У нас великий ассортимент якісних та доступних товарів, а наші менеджери завжди з радістю допоможуть в виборі при необхідності. Спасибі, що обрали наш магазин!

• Владимир Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Postroi House

Очень понравился. Хорошо лежит в руке, легко чиститься, плавный спуск

• Продавець  Postroi

Володимир, день добрий! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Завжди раді допомогти, при необхідності, щодо вибору інструменту . Спасибі, що обрали наш магазин!

• Александр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Postroi House

Классный пистолет, очень удобно, что винт регулировки подачи пены находиться в месте который можно легко регулировать пальцем держа пистолет в руке и используя его.

Переваги:
    Реальный тефлон
    • Postroi

Добрый день, Александр! Спасибо за то, что выбрали наш магазин. У нас есть еще много качественного товара. Будем рады Вашим покупкам и выбору нашего инструмента по мере Вашей необходимости и потребности!

• Юрій П***

Відмінний пістолет.,без недоліків,рекомендую.

Переваги:
    Весь покритий тефлоном,удобно закручування і держати однією рукою,надійний
    • Продавець  Postroi House

Добрий день! Раді чути, що товар Вам підійшов, дякуємо за зворотний зв'язок!)

• Горбатенко М***

Працює.

Переваги:
    Працює.
    • Продавець  Postroi House

Дякуємо!

• Костянтин Р***

Спасибо все круто

Дякую що обрали нас!)

• Сергей У***
    Відгук від покупця. Продавець: Postroi House

Было много сомнений покупать или нет, через интернет или выйти в ближайший строительный магазин. Заказал и не пожалел. Товар реально стоит своих денег, даже с учётом доставки выходит дешевле. Ещё порадовала быстрая доставка. Спасибо, что внушаете веру в покупки интернет

Переваги:
    Покрытие, быстрая доставка
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Олександр

Пістолет на 5 зірок

Переваги:
    Одні переваги
    Недоліки:
    Термін доставки 10 діб
    • Продавець  Postroi House

Дякуємо за зворотній зв'язок, це для нас важливо! Вибачте за термін доставки, іноді бувають технічні неполадки.

• Василий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Postroi House

Прислали быстро ,внешне необычная форма,в руке лежит отлично,работает отлично .Выбор сделал правильный,спасибо продавцу.

Переваги:
    Весь покрыт тифлоном ,ергономичен ,удобен
    • Postroi

Василий, здравствуйте! Благодарны, что нашли время оставить отзыв о товаре и качестве обслуживания. Мы рады, что Вы остались довольны покупкой. Именно это помогает совершенствоваться каждый день, чтобы Вы получали только качественный товар и сервис! Хорошего дня)