- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Працюю з піною постійно - це кращий пістолет що доводилось використовувати. У пістолета точна і плавна подача піни. Легкий та зручно лежить в руці. Напевно єдиний пістолет з таким тонким носом, пролазить навіть в дрібні зазори. Вкрай правильно продумана камера первинного розширення, цей пістолет реально економить піну, ДУЖЕ правильний склад на виході, мінімальне вторинне розширення, відповідно піна у Вас тільки там, де це потрібно. Структура засохлої піни виходить дріднопузирчастою, без великих міхурів і недоліків. Дівчина яка телефонувала для підтвердження заявки - привітна з приємним голосочком.
- Переваги:
- Вище написав
- Продавець Postroi House
Вадим, добрий день! Дякуємо, що знайшли час написати досить обширний відгук стосовно інструменту. Саме такий зворотній зв язок підтверджує те, що ми рухаємось у вірному напрямку. Спасибі, що обрали наш магазин! Бажаємо лише приємних вражень від користування товарами компанії!
- Игорь В***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Пистолет работает как часики, регулировка подачи четкая вплоть до микро струйки с иголку
- Переваги:
- ПУШКА!!!
- Продавець Postroi House
Дякуємо що обирайте нас!
- Валерий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Очень удобный,плавный пуск
- Переваги:
- Очень удобный,плавный пуск
- Продавець Postroi
Валерій,добрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! У нас великий ассортимент якісних та доступних товарів, а наші менеджери завжди з радістю допоможуть в виборі при необхідності. Спасибі, що обрали наш магазин!
- Владимир Я***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Очень понравился. Хорошо лежит в руке, легко чиститься, плавный спуск
- Продавець Postroi
Володимир, день добрий! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Завжди раді допомогти, при необхідності, щодо вибору інструменту . Спасибі, що обрали наш магазин!
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Классный пистолет, очень удобно, что винт регулировки подачи пены находиться в месте который можно легко регулировать пальцем держа пистолет в руке и используя его.
- Переваги:
- Реальный тефлон
- Postroi
Добрый день, Александр! Спасибо за то, что выбрали наш магазин. У нас есть еще много качественного товара. Будем рады Вашим покупкам и выбору нашего инструмента по мере Вашей необходимости и потребности!
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Відмінний пістолет.,без недоліків,рекомендую.
- Переваги:
- Весь покритий тефлоном,удобно закручування і держати однією рукою,надійний
- Продавець Postroi House
Добрий день! Раді чути, що товар Вам підійшов, дякуємо за зворотний зв'язок!)
- Горбатенко М***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Працює.
- Переваги:
- Працює.
- Продавець Postroi House
Дякуємо!
- Костянтин Р***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Спасибо все круто
Дякую що обрали нас!)
- Сергей У***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Было много сомнений покупать или нет, через интернет или выйти в ближайший строительный магазин. Заказал и не пожалел. Товар реально стоит своих денег, даже с учётом доставки выходит дешевле. Ещё порадовала быстрая доставка. Спасибо, что внушаете веру в покупки интернет
- Переваги:
- Покрытие, быстрая доставка
- Недоліки:
- Не обнаружено
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Postroi House
Пістолет на 5 зірок
- Переваги:
- Одні переваги
- Недоліки:
- Термін доставки 10 діб
- Продавець Postroi House
Дякуємо за зворотній зв'язок, це для нас важливо! Вибачте за термін доставки, іноді бувають технічні неполадки.
- Василий М***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Прислали быстро ,внешне необычная форма,в руке лежит отлично,работает отлично .Выбор сделал правильный,спасибо продавцу.
- Переваги:
- Весь покрыт тифлоном ,ергономичен ,удобен
- Postroi
Василий, здравствуйте! Благодарны, что нашли время оставить отзыв о товаре и качестве обслуживания. Мы рады, что Вы остались довольны покупкой. Именно это помогает совершенствоваться каждый день, чтобы Вы получали только качественный товар и сервис! Хорошего дня)