Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Термобілизна жіноча з вовною 50% термокофта + легінси Hetta WT01 / WB05 Темно-сірий L

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: JAKETSHOP. Розмір: M. Колір: Темний сірий

Щиро дякую Продавцю, якісна консультація, швидка доставка, товар якісний і теплий, саме те, що хотілося. Замовляла декілька разів, собі і на подарунки. Рекомендую!

• Ярослав К***
    • Загальне враження

Рекомендую, приємний продавець. Розміри відповідають. Теплий на Українську зиму) Єдине що я б змінив це подовжив задню частину, там де низ спини) Брав для дружини, матеріал приємний до тіла, після "правильного" прання не скочується.

Переваги:
    те що очікував
    Недоліки:
    не виявив
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: JAKETSHOP. Розмір: XL. Колір: Темний сірий

Ткань приятная,а качества тепла я не заметила,просто выброшенные деньги, увы!!!!!!

• Ксенія
    • Загальне враження

Очень качественная приятная ткань! Ориентировалась на размерную сетку, которую нашла у других продавцов термобелья Hetta.
    Взяла не ровно свой размер по этой сетке (L), а на один размер больше, учитывая высокий рост и чтоб не слишком обтягивало (XL) - подошло отлично.
    Пожелание к продавцу: было бы хорошо тоже добавить к фотографиям товара картинку с таблицей размерной сетки термобелья Hetta. Быстрая доставка. Благодарю!

Переваги:
    Качество!
    Недоліки:
    Нет.
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• JAKETSHOP

Благодарим Вас Ксения за подробный отзыв от термобелье HETTA. Размерную сетку добавим. Носите с удовольствием. :)