Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Масажний ролик SCOUT Mini 30х10 см (SCT-MN30Or) помаранчевий (ролер, валик, циліндр для МФР та йоги, масажер для спини, ніг, рук, шиї)

Оцінка користувачів 3.38/5
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Бірюзовий

Нормальный валик, цвет немного отличается от фото, но это не критично. Также материал немного нежный, если дети будут грызть или использовать в спортзале, то на долго не хватит. Для домашнего использования нормально

Переваги:
    Цена
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Чорний

Качественный ролик , периодически спасает мою спину ! Пользуюсь больше года , претензий нет !

Переваги:
    Крепкий
    • Продавець  TONUS

Доброго дня! Раді, що вам все підійшло. Дякуємо за відгук!

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Фіолетовий

Нормальний, для шиї та ніг підійшов.

Переваги:
    компактний, зручно брати з собою
    Недоліки:
    поки не має
  • Євгенія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Чорний

Купувала на подарунок. Подруга задоволена, Масажує добре. Міцність матеріалу ідеально підходить для масажу.

Переваги:
    Матеріал, розмір.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  TONUS

Доброго дня Євгенія. Дякуємо за ваш відгук!

• Виктория М***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Фіолетовий

Отличный товар за свои деньги.

• Продавець  TONUS

Доброго дня, Вікторіє. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.

• Марина М***

Замовлення прийшло швидко
    Гарно запаковане
    Товар високої якості
    Дякую

• Продавець  TONUS

Доброго дня, Марино. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.

• Мулярчук Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Чорний

Отличный ролик, хорошо проминает мышцы, плюс в том что он не большой размером, беру с собой в зал.
    Рекомендую.

Переваги:
    Компактный, качественный
    • Продавець  TONUS

Доброго дня, Дар'я. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.

• Світлана А***

Доньці сподобався, займається

Переваги:
    Практичний
    • Продавець  TONUS

Доброго дня, Світлано. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що все сподобалося, звертайтеся до нас ще.

• Наталья

Спасибо за быструю !!!

Переваги:
    Ролик отличный для массажа
    Недоліки:
    Маленький недостаток ,пришел другого цвета,заказали фиолетовый,пришел черный
    • Продавець  TONUS

Доброго дня, Наталя. Дякуємо за Ваш відгук! Вибачаємося за колір, можливо сталася помилка при упаковці. Раді, що ролик Вам сподобався. Бажаємо продуктивних занять!

• Олена К***

Упаковка,доставка,цілісність -все ок.
    Ролик зручний в своєму призначенні.

Переваги:
    Доступна ціна. Та саме призначення ролика.
    • Продавець  TONUS

Доброго дня, Олено. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.

• Катерина К***

Дякую,все сподобалось

• Продавець  TONUS

Доброго дня, Катерино. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.

• Інна А***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Фіолетовий

Мені сподобався ролик , все так - як я очікувала. Дякую гарно. Буду замовляти й надалі щось цікаве та нове для себе.

• Продавець  TONUS

Доброго дня, Інно. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.

• Руслана Е***

Все сподобалося ,дякую

• Продавець  TONUS

Доброго дня, Руслано. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.

• Ксенія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Фіолетовий

Дуже сподобався та прийшов швидко!)

• Продавець  TONUS

Доброго дня, Ксенія. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.

• Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Синій

Хороший валик

• Іваночко Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Чорний

І місяць не покористувався, як ролик зламався. Для дорослих не беріть

• Продавець  TONUS

Доброго дня, Романе. Нам шкода, що у Вас при використанні зламався ролик.
      На жаль, ми не можемо перевірити, що саме спричинило поломку. Основа роликів виготовляється із міцного ABS-пластику, який витримує досить велике навантаження. Але обов'язково потрібно правильно використовувати такі ролики, які йдуть порожні всередині, не можна натискати на сам край ролика, вагу потрібно розподіляти по центру або одразу на всю область ролика.

• Александр Е***

Ролик не для взрослых,а не соответствует заявленным характееристикам.В Описании он выдерживает нагрузку 100кг.Обман.При нагрузке 20-30кг он уже сминается.Поэтому ролик не может быть использован при массаже спины или ног.

• Володимир Л***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Салатовий

Прослужил не долго, внутри лопнула труба

• Продавець  TONUS

Доброго дня, Володимир. Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що у вас виникли труднощі з нашим продуктом. Ми не рекомендуємо навантажувати ролик нерівномірно, тобто спиратись всією вагою на край, або наступати ногами, тому що конструкція ролика вразлива до таких навантажень. Таке використання може вплинути на довговічність ролика. Ми завжди прагнемо покращувати нашу продукцію та сервіс, тому ваші зауваження дуже цінні для нас.

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Чорний

Не купуйте це г***о, докиньте 200 грн і візьміть те що не зламається і буде слугувати довго

Переваги:
    Дешевий
    Недоліки:
    Зламався через 1 місяць
    • Продавець  TONUS

Доброго дня, Олександре. Дякуємо за Ваш відгук. Припускаємо, що ролик був або деформований при транспортуванні, або при використанні було нерівномірне навантаження на поверхню ролика. Зазвичай ці ролики досить витривалі, та витримують навантаження до 100 кг (перевірено особисто).

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Чорний

За місяць щоденного користування (виключно для ніг, навіть не для спини) ролик луснув. Я важу 58 кілограмів. Підійде максимум для 3-річних дітей)))

• Продавець  TONUS

Доброго дня Тетяна. Якщо вага розподіляється, тільки на одну зі сторін ролика, то частіше за всього він не витримує навантаження і може пошкодитись. Якщо дотримуватись правил експлуатації, то дані ролики без проблем витримують вагу користувача 120+ кг. Нажаль ми не можемо точно знати які умови експлуатації були у даного ролика. Дякуємо за ваш відгук.

• Арина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Синій

ролл сломался под весом 55 кг, делала только ноги, совсем не плотный материал

Переваги:
    красивый
    Недоліки:
    сломался после недели использования
    • Продавець  TONUS

Добрий день, підкажіть чи могли б більш детально розповісти у зв'язку з чим зламався,ролик, щоб ми змогли розглянути ситуацію та запропонувати вам оптимальне вирішення ситуації

• Арина Р***

доброго дня, на рол навантаження було по серединi тiльки однiею ногою, але дерев'яна оправа дуже швидко не те щоб трiснула, а прогнулась. розумiю, що це не пенопласт, але так швидко це сталось i подальше користування неможливе

• Олена Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Фіолетовий

Через пів року користування (раз в місяць), лопнув, шкода

• Продавець  TONUS

Доброго дня, Олена! Дякуємо за ваш відгук. Масажний ролик дійсно добре виконує свої функції, але через те, що він порожнистий всередині, слід використовувати його з особливою обережністю. Не можна наступати на ролик ногами або тиснути на його краї, щоб уникнути пошкоджень. Важливо також розподіляти навантаження рівномірно по всій його поверхні. Сподіваємось, ці рекомендації допоможуть вам уникнути подібних ситуацій у майбутньому. Дякуємо за розуміння!

• Дарья К***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Чорний

Не розрахований на довгу експлуатацію.
    Зламався на дві частини менше ніж за місяці. І це при моїх 57 кг, коли масажувала спину ....
    Розумію, що ціна була приваблива.
    Але хотілося б кращої якості.

Переваги:
    Те, що ролик із кубиками для масажу спини. Дуже приємні відчуття.
    Недоліки:
    Тріснув навпіл менше через місяць користування
    • Продавець  TONUS

Доброго дня, Дарья. Нам шкода, що у Вас при використанні зламався ролик.

• Ира Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Фіолетовий

Получила товар и он оказался либо покусанным, либо брак. Не советую покупать, тк не знаешь прийдет ли товар нормальным))

Недоліки:
    Прислали товар в плохом состоянии
  • Будниченко Л***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Фіолетовий

Масажний ролик не відповідає розмірам.

Переваги:
    Красивий колір і низька ціна
    Недоліки:
    Не відповідає розмірам
    • Продавець  TONUS

Доброго дня, Лесю. Можлива похибка при використанні різних вимірювальних приладів до 5%. Вже зв'язалися з Вами для вирішення питання.

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Чорний

Нажаль заявлена вага в 100кг навантаження - це лише надпис в описі. Катаючись спиной при вазі 90кг, валик сгинаеться.

Переваги:
    Вигляд як на фото
    Недоліки:
    Заявлена вага некомпетентна
    • Продавець  TONUS

Доброго дня, Денисе! Дякуємо за Ваш відгук.
      Якщо дотримуватись правил експлуатації, то дані ролики без проблем витримують вагу користувача 100 кг. Те що ролик злегка прогинається при вазі 90 кг, це нормальна практика при роботі з інвентарем що має пустоту всередині.

• Александр Е***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Чорний

Руководители Предприятия,которое занимается продажей данного Товара знают,что данный ролик не подходит для массажа спины,ног,хотя указывают,точнее обманывают Покупателя.
    Согласно Описания предоставленного на сайте, Розетки ролик выдерживает нагрузку 100кг.На самом деле ролик бракованный,

сминается со скрежетом при нагрузке выше 10-15кг.,при весе человека более 70кг.,Поэтому,ни спину,ни ноги им массажировать нет возможности.При этом,что Покупателя обманули,Предприятие не хочет обменять бракованный Товар на качественный.

Недоліки:
    Товар бракованный и не соответствует характеристикам заявленным в Описании
    • Продавець  TONUS

Доброго дня, Олександре. Вчора мали з Вами спілкування на рахунок товару, який Ви придбали два місяці тому. Якщо товар має брак, то він проявляє себе при першому ж використанні. При правильному використанні ролики слугують роками. Нам шкода, що цей ролик виявився для Вас замалих розмірів та після двомісячного користування перестав Вас влаштовувати, після чого Ви попросили обміняти цей ролик на більший. Вибачте, але обмін чи повернення можливий тільки протягом 14 днів з дня отримання товару, згідно закону Україну про захист прав споживачів.

• Продавець  TONUS

Наша відмова в обміні товару Вас не влаштувала, після чого Ви почали писати погрози стосовно відгуків та звернень в різні служби стосовно захисту споживачів. Бажаємо Вам мати трошки більше добра та розуміння по відношенню до інших в такі нелегкі часи. Мирного неба Вам та міцного здоров'я!

• Анна Л***

Лопнула за пару тижнів
    Моя вага 54 кг))))

Переваги:
    Красива
    Недоліки:
    Лопнула
    • Продавець  TONUS

Дякуємо за ваш відгук, Анно!
      Дуже прикро, що у вас виникла така ситуація. Масажний ролик відмінно виконує свої функції і має стійку конструкцію, але він може пошкодитися від ударів чи неправильного використання під час тренувань. Щодо правильного використання, важливо розподіляти навантаження рівномірно по центру або по всьому ролику, уникати зміщення на краї. Також слід враховувати, що ролики з порожнистою основою можуть бути вразливішими, особливо по краях, через їх особливу конструкцію. Зазначимо, що товар був придбаний понад рік тому, а для обміну чи повернення необхідно звертатися протягом гарантійного терміну.

Як альтернативу можемо запропонувати ролик, наповнений EVA-піною зсередини. Така модель більш довговічна та підходить для інтенсивного використання.
      посилання

Будемо раді новим замовленням!

• Валерія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Чорний

К сожалению зря выброшенные деньги. Через месяц использования треснул, при том, что я предполагала такой исход, и старалась бережно использовать.

• Продавець  TONUS

Доброго дня, Валерія. Дуже прикро, що у вас виникла така ситуація. Масажний ролик відмінно виконує свої функції і має стійку конструкцію, але він може пошкодитися від ударів чи неправильного використання під час тренувань. Важливо перевіряти посилки при отриманні, особливо стан вмісту після транспортування, оскільки можуть траплятися різні ситуації. Щодо правильного використання, важливо розподіляти навантаження рівномірно по центру або по всьому ролику, уникати зміщення на краї. Також слід враховувати, що ролики з порожнистою основою можуть бути вразливішими, особливо по краях, через їх особливу конструкцію. Дякуємо за ваш відгук!

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Чорний

Пользовалась ровно 6 дней с момента как забрала, и сегодня когда занималась он просто лопнул.... сказать что я довольна нечего не сказать! Понимаю что за такие деньги можно было не рассчитывать на то что он долго прослужит, но блин, не 6 же дней.

Переваги:
    Дёшево
    Недоліки:
    Не надолго
    • Продавець  TONUS

Доброго дня, Юлія.
      Нам прикро, що у Вас сталася така ситуація. Масажний ролик є міцним і добре виконує свої функції, але він дійсно може пошкодитися від падінь чи ударів, або неправильного розподілення навантаження під час тренування. Важливо завжди перевіряти посилки під час отримання на момент пошкодження вмісту посилки після транспортування, адже ситуації бувають різні. Якщо після транспортування на ролику з'явилася навіть найменша тріщина, бо його кидали чи перетиснули чимось важким, то на жаль, він вже довго не прослужить, бо при наступних навантаженнях ця тріщина тільки буде збільшуватися, поки основа ролика не трісне. Стосовно правильного використання - навантаження на порожнисті ролики потрібно розподіляти по центру або одразу на весь ролик, без зміщення на один із країв ролика. Так, як основа таких масажерів має зріз з кожної сторони, то це ослаблює конструкції ролика по краях, на це також потрібно зважати під час використання. Радимо звернути увагу на ролики більших розмірів, з довжиною 45 см, або на ролики, які йдуть заповнені всередині.

• Полина

Возможно вернуть товар ?

• TONUS

Добрый день! Возможно, без проблем. Свяжитесь с нами через функционал "Вопрос о товаре" или "Вопрос продавцу"