Топи продажів

Відгуки покупців про Термоджемпер жіноча термофутболка з вовною 50% Hetta WT01 3XL sagnei

Оцінка користувачів 4.83/5
  • Відгуки про товар продавця RunoMorato
  • Софія
    Відгук від покупця. Продавець: RunoMorato. Розмір: L. Колір: Сірий

Чудова натільна білизна із якісної тканини. Знімати не хочеться, дуже приємна Повністю відповідає розмірній таблиці, не треба ані менше, ані більше. Рекомендую придбати, поки зовсім не стало морозно)

Переваги:
    Сідає ідеально за параметрами, дуже приємно до тіла.
    • Продавець  RunoMorato

Софіє, ми дуже вдячні за Ваш новий відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви високо оцінили нашу натільну білизну.
      Чути, що білизну "не хочеться знімати" і вона "дуже приємна" до тіла, це найкраща похвала для нас!
      Дякуємо також за підтвердження повної відповідності розмірній таблиці та за слушну пораду придбати, поки не стало зовсім холодно.
      Будемо раді бачити Вас знову! З повагою, Runo Morato Наші інші товаари посилання

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: RunoMorato. Розмір: XL. Колір: Сірий

Хорошее качество. Представитель связалась для уточнения заказа. Быстрая отправка

Переваги:
    Действительно хорошее термобелье
    • Продавець  RunoMorato

Анна, большое сасибо, что нашли время на отзыв! Мы рады, что Вам понравилась продукция тм Hetta. С уважением, маркетплейс RunoMorato посилання

• Олена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: RunoMorato. Розмір: L. Колір: Сірий

Якісна термобілизна, маломірить

Переваги:
    Якісна, тепла

Спасибі Олена за відгук, так Ви маєте рацію. З повагою, маркетплейс RunoMorato

• Евгений С***
    Продавець: RunoMorato. Розмір: XL. Колір: Сірий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Заказывал на себя, жену, теще. Продавец RunoMorato - оперативность на высшем уровне - отправка в день заказа - получение на следующий день! (Все три раза!!!)

Переваги:
    Приятное телу белье!
    • Відповідність розмірній сітці

Замале

• Продавець  RunoMorato

Евгений, большое спасибо за теплые слова! Нам очень важен Ваш отзыв! Все товары нашего маркетплейса можно посмотреть здесь посилання С уважением, маркетплейс RunoMorato

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: JAKETSHOP. Розмір: XL

Щиро дякую Продавцю, якісна консультація, швидка доставка, товар якісний і теплий, саме те, що хотілося. Замовляла декілька разів, собі і на подарунки. Рекомендую!

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Y_D. Розмір: XL. Колір: Темний сірий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

На розмір M-L іншого одягу та брендів підійшов XL ( для повсякденного носіння) .

Переваги:
    Чудовий, теплий і тоненький . Гарно підходе під джемпер і піджак
    • Відповідність розмірній сітці

Замале

• Віта
    Відгук від покупця. Продавець: RimaRikano. Розмір: 2XL. Колір: Темний сірий

Чудова термофутболка. Можна носити в офіс як тонкий светрик. Тримає форму, не скатується

Переваги:
    Тепла, м'якенька, тримає форму
    Недоліки:
    не виявила
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• RimaRikano

Дякую за відгук. Так, звичайно, хочеться підтвердити хорошу якість термобілизни Хетта і додати, що прекрасним доповненням до термофутболкою є термолосіни посилання

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: RimaRikano. Розмір: S. Колір: Темний сірий

соответствует размерной сетке

Переваги:
    качество
    • RimaRikano

Марина, спасибо за Ваш отзыв. С уважением, Rimarikano