- Сергій Ч***Відгук від покупця. Продавець: PointAks. Колір: Чорний
Дуже добре, дякую! Кріплення Супер, якісний матеріал, гарна якість виготовлення! Сама фірма за себе говорить. В авто добре підійшло на приборну панель, телефон тримається навіть на ямах! Дуже задоволений покупкою, дякую Розетка, дякую Всім!!!!!
- Переваги:
- Ціна Якість
- Продавець PointAks
Гарних емоцій і покупок!
- Євген З***Відгук від покупця. Продавець: PointAks. Колір: Чорний
Дуже добре.
- Антон С***Продавець: PointAks. Колір: Чорний
Товар відправили бистро, був вимушений повернути товар, залишає подряпини на торпеді.
- Недоліки:
- Залишає подряпини на торпеді автомобіля
- PointAks
Здравствуйте,спасибо за ваше мнение..пользуюсь лично ...у меня торпедо мягкое следов нет...и естественно оно стоит и я его не снимаю.И там еще предусмотрены резинки по корпусу,держится идеально.Хороших Вам покупок!
- Альона В***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний
Зручний. Добре фіксує телефон в силіконовому чохлі. Швидка доставка.
- Продавець Gadget OFF
Альона, дякуємо, що поділилися досвідом користування :)
- АнжелікаВідгук від покупця. Продавець: BIG Cifra. Колір: Чорний
Жахливий тримач!
За тиждень тріснув просто!- Переваги:
- Не знайдено
- Недоліки:
- Не тримається, падає, за тиждень тріснув.
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: ProSmartik. Колір: Чорний
гарна якість, міцно тримається на торпеді, рекомендую
- Переваги:
- ціна, якість
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Letter Market. Колір: Чорний
Ок
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: BIG Cifra. Колір: Чорний
Мій девайс дуже погано магнітиться, дефлектори хлипенькі, тому вибір був очевидний.
- Переваги:
- Картка перед очима, руки поруч, це безпечніше, ніж відволікатись трохи в сторону, як на мене. Надійно кріпиться до торпеди. Телефон тримає не намертво, але норм. Ціна.
- Недоліки:
- Трохи закриває оглядовість приладки та лобового, але не критично. Лише ландшафтний режим. Потрібно ставити двома руками. Інколи чипляєш кнопку блокування телефону при установці в кріплення, тому треба кріпити не зовсім по центру.
- Владислав Т***Відгук від покупця. Продавець: SH Group
Спочатку думав що воно із металу (бо вагу має не маленьку) дерить не погано, телефон із чохлом тримає добре
- Переваги:
- Масивна конструкція
- Недоліки:
- Покищо немає
- Продавець SH Group
Шановний Покупець, нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою у нас і дякуємо за високу оцінку!
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: SH Group
Вистачило буквально та тиждень. Кріплення розтягнулось і майже зовсім не тримається, при різкому гальмуванні все літає по салону.
- Переваги:
- Зручно чепляти за панель та підбирати кут нахилу телефона
- Недоліки:
- Не триамє
- Продавець SH Group
Доброго дня. Нам дуже прикро що Ви столкнулися з такою проблемою. Звернень по цьому товару у нас не було взагалі. Зв'яжіться з нами для вирішення Вашого питання.
- Микола Д***Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Чорний
Тримач , як на мене, відмінний.
На панелі Renault Scenic 2 тримається дуже добре. Телефон теж гарно фіксується. - Геннадий С***Відгук від покупця. Продавець: BIG Cifra. Колір: Чорний
Дякую за задоволення від товару
- Переваги:
- Дуже надійна система кріплення. Якісний матеріал. Відома надійна фірма .
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: MAXMOB
Удобный, из хорошего пластика, в местах крепления резиновые накладки с ребрами, за счет этого телефон он держит хорошо и не ездить по козырьку приборной панели. Клипсы позволяют держать телефоны разного размера и крепить на козырьки разной толщины. Как я уже отметил, в зависимости от высоты козырька и выноса руля, часть дисплея может закрывать руль, но как по мне, это все равно удобнее, чес если бы телефон был закреплен где-то сбоку на присоске. В общем, данный холдер рекомендую.
- Переваги:
- Не скользит, не отваливается, занимает мало места, хорошо держит телефон
- Недоліки:
- в зависимости от марки авто, часть дисплея телефона может закрывать руль
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: SH Group
Это лучшее что придумало человечество!
- Переваги:
- Удобный, несколько положений установки смартфона. Надежно крепится. За счет установки над приборкой, боковым зрением видно что происходит на дороге.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил.
- Продавець SH Group
Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені тримачем для смартфона і що він відповідає Вашим очікуванням. Приємно чути, що Ви оцінюєте його зручність та надійність. Чекаємо на Ваше наступне замовлення!
- Дмитро З***Відгук від покупця. Продавець: SH Group
Хороша річ. Рекомендую.
- Переваги:
- Для мене краще, ніж тримач на присосках. Надійна фіксація телефона і самого тримача.
- Недоліки:
- Поки не виявив.
- Продавець SH Group
Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що тримач для телефону Вас задовольнив і що Ви оцінили надійну фіксацію. Приємно чути, що він вам подобається більше, ніж тримачі на присосках. Чекаємо на Ваше наступне замовлення!
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Колір: Чорний
Погано тримається на торпеді.
- Михаил Л***Відгук від покупця. Продавець: MAXMOB
1. Пластик очень приятный на ощупь. Не хватает только покрытия "Софт тач", а так пластик очень приятный и не холодный как дешевые китайские.
2. Для смартфона до 6 дюймов немного большой и кажется, что не удержит, но это только кажется. На кочках не выпадает и не болтается.
3. Обзор спидометра закрывает лапой только в районе 100 — 120 км. По сути когда по трассе летишь не обращаешь внимание.
4. Из за особенностей торпеды Ланоса кажется что не сядеть полностью как показано на картинке производителя. Но тут оказывается все делается деликатно. С начала нужно одеть лапу и придвинуть до ступеньки. Затем без фанатизма потянуть лапу вниз и плавно толкнуть держатель от себя. Пластик лапы пружинит и все мягко садится.
5. Установка телефона в держатель интуитивно проста и легка.
6. Цвет очень понравился и не выбивается сильно из общего цвета торпеды. - ІванВідгук від покупця. Продавець: MAXMOB
На панель Lada 2107 підійшов, тримає добре, тому рекомендую до покупки, як товар так і продавця! Покупкою задоволений!
- Переваги:
- Ціна, якість!
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: MAXMOB
При низком размещении сиденья прилично мешает обзору, пришлось поднимать сидушку. В остальном удобная штука, легче перестраивать фокус зрения с дороги на навигатор.
- Переваги:
- легче перестраивать фокус зрения с дороги на навигатор
- Недоліки:
- В некоторых машинах (ситуация) мешает обзору