- ЮЛИЯ В***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Блакитний
Класне крісло
Дякуємо за відгук!)
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Бузковий
Зручне крісло, відповідаю фото та опису продавця.
5 місяців користуюсь, без зауважень.
Приємно вразила доставка Укрпоштою - в рази дешевше ніж НП.- Продавець Mio lounge
- Лариса П***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Коричневий
Покупкой довольны, мешок отличный, удобный и держит форму. Муж в восторге. Спасибо.
- Переваги:
- Прочный материал, держит форму, очень удобный.
- Продавець Mio lounge
Щиро вдячні вам за відгук!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Сірий
Крісло якісне, загалом задоволена покупкою, легко чиститься і доволі зручне
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Блакитний
Купувала на подарунок і не жалкую, що обрала саме це крісло. Воно з якісного матеріалу, комфортне та його зручно переносити. Магазин відправив товар вчасно, у зазначений термін. До замовлення рекомендую!!
- Переваги:
- Вчасна відправка та якість товару
- Віра П***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Сірий
Рекомендую
- Продавець Mio lounge
Дуже вдячні вам за відгук
- Леонід Р***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Сірий
Дуже зручне, якісне)
Дякуємо вам за відгук!)
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Сірий
Дуже якісний і міцний матеріал, брали в сірому кольорі, наповнювач в потрібній кількості, не провалюєшся як в багатьох інших мішках, так як часто буває, ніби сів на мішок, а ніби на підлогу..
Забирав самовивозом з магазину, піднявся в офіс оплатити, винесли товар на парковку до авто, тому за сервіс також 5+- Переваги:
- Дуже якісний матеріал, хороше наповнення
- Продавець Mio lounge
Дякуємо вам за відгук))) Приємного відпочинку
- Владислав О***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Сірий
Мішок дуууже мʼякий з помʼякшеним наповнювачем.
Мішок великий, тому доставка НП буде не дешевою, можна укрпоштою. Укрпоштою доїхав за кілька днів.
Матеріал, зміст і характеристики повністю відповідають опису.
Чохол можна прати.
Наповнювач відділено подвійною застібкою (тобто має таку собі кишеньку), що спрощує процеси взаємодії з наповнювачем.
Взагалі всі процеси обслуговування мішка максимально комфортні і продумані.- Переваги:
- Все тут
- Недоліки:
- Потрібен час, щоб мішок примʼявся
- Продавець Mio lounge
Супер))) Раді що вам все сподобалось. Щиро вдячні за відгук)))))
- Виктория Б*** ДударенкоВідгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Сірий
Для дачи просто супер! Легкие и удобные, можно отдохнуть в любом уголке сада.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець Mio lounge
Супер) Дякуємо вам за замовлення)))))
- Нина С***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Бузковий
Крісло- мішок, придбали дитині на подарунок. Щастю її не було меж. Дуже зручне, сидіти на ньому комфортно. Навіть не очікували, що воно по кольору підійде до Інтер"єру в кімнаті.
Дякую , за оперативність, та гарне консультування. Будемо рекомендувати ваш магазин друзям та знайомим)- Переваги:
- Колір, комфорт
- Продавець Mio lounge
Раді що вам все сподобалось))) Щиро вдячні за відгук))))
- таня ц***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Коричневий
Доброго дня. Дякую все підійшло. Дитина у захваті. Колір те що треба, якість супер.
Супер))дякуємо))
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Сірий
Зручно сидіти, зручно лежати.
Але важко змусити себе встати (бо не хочеться)
Ймовірні конфлікти в сім'ї за право використання- Переваги:
- Зручність, можливість зняти чехол для прання
- Недоліки:
- Довелось складати розклад використання
- Продавець Mio lounge
Чудово, ми дуже раді що вам все сподобалось)))) Дякуємо за відгук
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Сірий
Крісло перевищило очікування. Дуже задоволенний, дякую!
- Продавець Mio lounge
Дякуємо за ваш відгук!)
- Шинкаренко А***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Блакитний
Очень доволен. Соответствует цена-качество. Спасибо)
Дякуємо за відгук)
- Владислав Я***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Кава з молоком
Це була вдала покупка, і кіно з попкорном можна подивитися, і попрацювати зручно.
- Переваги:
- Приємний матеріал; комфортно сидіти; чохол можна відстібнути окремо і попрати, а з малими дітьми це вагома перевага;
- Продавець Mio lounge
Дякуємо за відгук!)
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Коричневий
Кресло очень понравилось, сидеть удобно. Брал в детскую, сын доволен. Изначально хотел заказать такое же кресло но с более дешёвой ткани, но менеджер посоветовала для квартиры взять из Рогожки, я не жалею, материал приятный на ощупь, выглядит надёжно. Чехол съёмный, можно постирать. Предложили акционную доставку на отд Укрпочты за отзыв), доставка обошлась в 18грн, доставили быстро)
- Переваги:
- Удобное, качественно сшито
- Продавець Mio lounge
Дякуємо за такий зворотній зв’язок!)
- Павел М***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Бузковий
Пришлось подождать около двух с половиной недель, так как по наличию вышла накладка и в нужном цвете модель отсутствовала. Выбрал с более дорогим наполнителем, надеюсь прослужит дольше.
- Недоліки:
- Пока не обнарпжены
- Продавець Mio lounge
Дякуємо за приємний відгук)) Під час вашого замовлення на Розетці були збої з синхронізації наявності товару з нашим прайсом зі сторони Розетки. Крісло, яке Ви замовляли дуже популярна позиція і тому під час ажіатажу в період передсвяткового розпродажу вони дуже швидко стали під резерви за іншими замовленнями. Через проблему синхронізації прайсу зі сторони розетки в той період товар показувався в наявності, хоча по факту був зарезервований за попередніми замовленнями. Ми дуже вдячні вам, що ви дочекались поставку нової партії товару до нас і доставку до вас)) Також дуже вдячні, що ви обрали покращене наповнення, оскільки воно значно м’якше та комфортніше :-)
- Руслан О***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Синій
Прослужило кресло-мешок один год, потом стало просто безформенным мешком, пуфик как не странно до сих пор упругий и держит форму куба.
- Переваги:
- Когда новое, держит форму
- Недоліки:
- Через год потеряло всякую упругость
- Продавець Mio lounge
Добрый день! Связались с вами, вопрос решен. Также сейчас распишу полный ответ здесь, чтобы другие покупатели также смогли ознакомится.
- Продавець Mio lounge
Усадка наполнителя возможна. Это абсолютно нормальный процесс. Усадка шариков происходит именно от веса человека, когда вы сидите в кресло мешке. Мы рекомендуем досыпать гранулы сразу же, как кресло стало хуже принимать свою форму и сидеть в нем уже не так удобно. Обычно это 3 досыпки с периодичностью в 4-6 мес. Все зависит от веса человека и как часто сидеть в кресле. У пуфика же ситуация такая же, тоже усадку от веса человека. Но пуфик как правило используется в разы меньше и нагрузка на шарики там меньше, поэтому и меньше дает усадку)
- Руслан О***
Менеджер связался сразу! Мы докупили наполнитель. Надеюсь форма восстановится!
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Салатовий
Очень классное и супер удобное!
Можно и сидеть и лежать.
Очень лёгкое, можно куда угодно переносить)- Переваги:
- Удобное
Легкое - Недоліки:
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Синій
Классные бинбеги. Удобные.
Улучшенное наполнение действительно мягче по сравнению со стандартом.- Переваги:
- Съмные чехлы, ручка входят в стоимость. Ткань рогожка достойно выглядит. Качество пошива хорошее, строчки ровные
- Недоліки:
- Не увидели
- Продавець Mio lounge
- Елена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Сірий
Кресло СУПЕР!!
- Переваги:
- Очень хорошее кресло!!Ребенок в восторге.Ткань рогожка,очень приятная.Можно смело заказывать!!!
- Недоліки:
- Недостатков нет!
- Продавець Mio lounge
- Наталия Р***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Жовтогарячий
Отримала на Укрпошті,здивувалась,що доставка тепер 200грн,дорого ,вже наздоганяють Нову Пошту по неадекватним цінам доставки
- Переваги:
- Якісно тканина,зручний розмір
- Недоліки:
- Вехня частина не тримає спину,хоча на фото картинка інша
- Dana R***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Кава з молоком
Купили 2 кресла. Это и с другой ткани, Оксфорд. Кресло большое, удобно сидеть, лежать, даже спина не болит (рост 164). Умудряемся сидеть с сыном вместе на одном кресле. Если сравним с тканью оксфорд, то конечно разница есть. Более благородно выглядит, хотя на фото это тяжело увидеть. Наполнитель простой (шуршит не сильно, проблем никаких не создает). Чехол съёмный, что крайне удобно в плане постирать.
Магазин хороший, отправку оформили быстро. В общении приятны. Рекомендую воспользоваться услугами Укрпошты, доставка получается недорогой. И да, расчитывайте что кресло объёмное (мне выносили через задние двери. Чтоб занести в дом пришлось открывать все двери. багажник машины был на скотче (т.к. не закрывался), благо не далеко ехать.- Переваги:
- Красивый, мебельная ткань хорошо вписывается в интерьер
- Недоліки:
- По не нашла
- Продавець Mio lounge
- Олег З***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Бежевий
Чудове велике крісло-груша. Якісний, міцний матеріал, добре пошитий. Кілька днів трішки відчувався запах від наповнювача, але без цього ніяк))) Сидіти зручно і комфортно. Продавець чудовий, все зробили і відправили швидко. Планую купувати ще
- Продавець Mio lounge
Дуже вдячні вам за відгук! Очікуємо нові замовлення)
- Артём Г***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Коричневий
Загалом дуже задоволений кріслом. Всім раджу.
- Переваги:
- Досить велике, мій зріст 193 і я чудово себе почуваю на ньому. Матеріал рогожка виглядає надійно, шви рівні, без питань
- Логвинов С***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Коричневий
Неймовірна комунікація - разом розібрали найкращий з варіантів доставки, отримав консультацію щодо наповнювача, аксесуарів, майбутніх та теперішніх акцій. Укрпошта, 2 дні і крісло уже в Дніпрі. Крісло дійсно величезне, але дуже комфортне. Коли буду брати друге - обов'язково тут.
- Переваги:
- комунікація, величезне м'яке крісло, швидка доставка
- Недоліки:
- відсутні
- Продавець Mio lounge
- Эдик К***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Сірий
Очень доволен заказом. Кресло-мешок на самом деле ооочень большой и мягкий! Купил себе, но больше пользуется семья, всем очень понравился товар:)
- Продавець Mio lounge
Супер! Благодарю вас за отзыв!
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Жовтогарячий
Брали дорожче наповнення. Не шумне. Гарна якість чохла
- Переваги:
- Гарна якість
- Продавець Choice
дякуємо за зворотній зв'язок)
- Андрій Я***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Жовтогарячий
Чудове крісло. Приємна обслуга. Одразу все уточнили і відіслали. Навіть запропонували дешевший варіант доставки, чим зекономили мені добряче грошей.
Покупкою задоволений.- Переваги:
- Велике крісло
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Сірий
Отличное кресло мешок. Пошит хорошо, легко снять и постирать, кошачьи когти не берут. Доставили очень быстро :)
- Переваги:
- Ткань, размер, удобно снимаемый чехол
- Продавець Choice
Супер! Спасибо вам за отзыв)
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Коричневий
Купил 2 пуфа. Хорошее качество, большой размер. Продавец оперативно связался, ответил на все вопросы и доставил товар. Рекомендую!
- Переваги:
- Качество, размер, удобство.
- Недоліки:
- Не заметил.
- Продавець Choice
Класс) Спасибо за обратную связь! Ждем новые заказы)
- Дроздова В***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Синій
Дуже гарнеі зручне крісло.
- Переваги:
- Якісна тканина, всі шви рівнесенькі, чохол знімається.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Choice
Дуже вдячні вам за відгук! Очікуємо нові замовлення)
- ЮленькаВідгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Коричневий
Кресло очень удобное. Спасибо за качественную консультацию. Все супер!
- Продавець Choice
Спасибо за отличный отзыв!
- Герасименко А***Відгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Бузковий
Дуже зручне крісло, яскраве, ідеально вписалося в інтер'єр.
Спочатку обрала подібне на подарунок, а потім не втрималася і купила собі ще два.
Обслуговування - оперативне і клієнтоорієнтоване. В силу суб'єктивних причин не змогла скористатися доставкою Укрпошти та Нової пошти, мені пішли на зустріч і зробили доставку від продавця, якою задоволена на 200%.- Переваги:
- Дуже зручне, красиве, 100% відповідності заявленому в описі. Замовлення і доставка 10/10.
- Недоліки:
- Перші кілька днів є незначний специфічний запах наповнювача (брала стандартний), який з часом проходить
- Продавець Choice
Дуже вдячні вам за відгук!
Так, запах наповнювача може бути через те, що крісло було запаковано в герметичну упаковку. Цей запах не шкідливий, та швидко проходить. Це запах типу пластика, подібний запах буває від нової техніки (стиралка, холодильник і тд тд)
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Mio lounge. Колір: Кава з молоком
Очень удобно