Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Стійка стіл для роботи стоячи з ноутбуком, планшетом Мастер А&В 400х300х970 мм (Арт 1085)

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Лін
    Відгук від покупця. Продавець: Decoracion

Зручна, не ковзає по столу, регулюється, має декілька "режимів" на різний зріст, збирається легко. Чудова стійка по якості та зовнішньому вигляду.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Decoracion

Якісна штука, легко збирається, можна підібрати висоту, відрегулювати під себе. Міцна, стійка. З приводу інших коментарів, де вказували на відсутність інструкції - продавець мені після оформлення замовлення скинув інструкцію у вайбер в саму посилку додав паперовий варіант. Тому подяка і за крутий товар і за надані послуги)

Дякую.

• Макаренко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Decoracion

Добротная штука. В реальности сильно прочнее, чем на фото. Дерево обработано хорошо. Лаком не покрыто, но мне лично так даже больше нравится. В самом разложенном варианте высота около 65см.

Переваги:
    Легко собирается, не шатается, материал приятный на ощупь. Размер столешницы.
    Недоліки:
    Не сильно удобно транспортировать из-за отсутствия какого либо чехла в комплекте.
    • Продавець  Decoracion

Ми дуже старалися, щоб добре виділитися в цьому напрямку. Ваші слова підтвердження того, що у нас все виходить!

• Мария П***
    Відгук від покупця. Продавець: Decoracion

В целом всё отлично за свою цену, высота хорошая, только бы полакировали)

Переваги:
    Легко собрать, высокий, приятно выглядит, устойчивый
    Недоліки:
    Скользит по столу, не пролакирован
  • Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Decoracion

Подставка намного добротнее, чем кажется на фото. На 175 подошла идеально без доп. подножки.
    Пришла без инструкции. Собирал по фото на розетке, вроде ничего сложного, но с инструкцией было бы удобнее, чем разглядывать на телефоне где что ставить.
    Покупкой доволен. Рекомендую.

Переваги:
    Для роста 175 подошел идеально без доп. подножки.
    Недоліки:
    Нет инструкции по сборке
    • Продавець  Decoracion

спасибо за отзыв обязательно учтем ваши пожелания и добавим инструкцию

• Валерий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Decoracion

Для работы стоя - идеальная стойка. На рост 176 подошло без дополнительных ножек.

Переваги:
    Легкость сборки, возможность покраски под себя
    Недоліки:
    не хватает прорезиненной основы (скользит)
    • Продавець  Decoracion

Добридень! Нам дуже приємно що у Вас склалося хороше враження про нашу компанію, ми дуже намагаємося для того щоб догодити кожному клієнту, і Ваша думка для нас дуже цінна. Дякую за те що довіряєте.

• Лимончик

Можно приобрести защитные самоклейки которые обычно клеят на ножки столов, стульев, кроватей чтобы уберечь ламинат от повреждений.

• Мирослава М***
    Відгук від покупця. Продавець: Decoracion

Хороший столик, работать удобно. Можно по-разному собрать, за счет чего отрегулировать высоту и длину. Отправили в день заказа.

Переваги:
    Легкий, разные варианты сборки
    • Продавець  Decoracion

• Богдан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Decoracion

Товар зібрати дійсно легко, зорієнтувався по фото яке виставлене тут.
    Не сподобалося що фанера нічим не оброблена.
    Також зверніть увагу на довжину самої конструкції, мав необережність не заміряти розмір стола.
    Тим не менше товар практичний. І працювати за ним зручно. Порада для людей які будуть працювати стоячи, візьміть собі зручне взуття. Або коврик для роботи стоячи, воно зменшує навантаження на ноги

Переваги:
    Легкий в збірці, та легкий по вазі, що робить його легким в перенесенні.
    Недоліки:
    Пил на самій дошці, як з столярного цеху. Приємно пахне, але б хотілося щоб фанера була оброблена.
    • Продавець  Decoracion

спасибо за отзыв, на фото и в описании видно что стойка ничем не обработана, обычное чистое дерево. Но по просьбе заказчика мы можем ее покрасить и обработать лаком за дополнительную оплату.

• Никита М***

Очень просто собрать столик за 1-2 минуты

Мега супер для проведения вебинара стоя

Переваги:
    Супер удобно работать и не уставать
    Недоліки:
    Не существует
    • Продавець  Decoracion

очень рады что вам все понравилось.