Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Скринька для прикрас з двома відділеннями та знімними внутрішніми перегородками Jewelry Organizer рожева (JO-20293)

Оцінка користувачів 4.81/5
на основі 254 відгуки
  • Відгуки про товар продавця BoxShop
  • Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Білий

Очень милая шкатулка, очень удобная

Переваги:
    Быстрая доставка, хорошее качество

• Алёна Ц***

Замечательная шкатулочка

• Елизавета М***
    Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Рожевий

Шкатулка хорошего качества и красивого внешнего вида. В середине и снаружи мягкая.

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Білий

Купував дружині на подарунок, їй сподобалась.

Переваги:
    Не велика та і не маленька, вмістка. Виглядає гарно в цьому кольорі і матеріалі.
    Недоліки:
    Час покаже. Невеликий недолік - перетинки нижнього відділу слабовато фіксуються, но не критично.
    • Продавець  BoxShop

Вітаємо!

Щиро дякуємо за відгук. Дуже приємно, що скринька стала вдалим подарунком.
      Будемо раді новим замовленням!

• Карина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Рожевий

Очень вместительная, компактная шкатулка. Надежно застёгивается на кнопку. Приятный материал обивки. Удобно брать с собой в путешествие!

Переваги:
    Идеально
  • Долматова О***
    Продавець: KRANEX. Колір: Молочний

Заказала шкатулку, оплатила наперёд, так как продавец пообещал отправить в этот же день, а мне нужно было срочно на подарок.
    На следущей день почитала негативный отзыв и была расстроена, а шкатулка уже приехала. Но проверив шкатулку на отделении была приятно удивлена. Шкатулка хорошего качества и полностью соответствует фотографиям. Бархатная внутрення отделка, приятный материал, нежный цвет, много отделений. Я прям очень осталась довольна.

Недоліки:
    Не нашла
  • Юлія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Чорний

Думала що буде мати гірший вигляд, але я повністю задоволена

• Виктория Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Молочний

Гарна,містка,а головне- невеликого розміру шкатулка. Її буде дуже зручно брати з собою в подорожі після нашої перемоги,реекомендую❤️

• Пилипенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Молочний

Шкатулка красивее чем на фото, мне понравилось и качество в порядке.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Замовлення отримала швидко ,гарно упаковано ,без ушкоджень .Фото відповідає дійсності.

Переваги:
    Скринька гарна ,прикраси зручно розташувалися в ній.Придбала на подарунок ,дуже сподобався.Купувала по акції,акційна ціна дуже приємна .
    Недоліки:
    Немає.Все сподобалось.
    • Продавець  VM HOUSE

Шановна Марина,

Дякуємо за ваш відгук про нашу скриньку для прикрас! Ми раді, що вона вам сподобалася. Ваша оцінка є дуже важливою для нас. Хочемо повідомити, що у нас є цей товар і в інших кольорах, тому якщо ви зацікавлені, обов'язково подивіться наш асортимент. Крім того, ми пропонуємо іншу модель у менших розмірах, яка може вас зацікавити. Ви можете ознайомитись за посиланням посиланняЯкщо у вас є питання або побажання, звертайтесь до нас. Ми завжди раді допомогти. Дякуємо за ваш вибір та за те, що поділилися вашим досвідом з нами. Гарного дня.

• Олександра Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Бежевий

Скринька супер, гарна якість, є відділення яке можна відрегулювати як потрібно, для цього є дві палички запасні, є відділення для кілець та ланцюгів.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександро! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• София Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Молочний

Розрахована на не велику колекцію прикрас, для мене виявилась замала) хоча за допомогою звичайного шила вдалось збільшити кількість місць для сережок майже в 4 рази. Також краще не чипляти сережки над відсіком з каблучками бо може не застібнутись якщо каблучки досить крупні. Але як варіант для подорожей - ідеально

Переваги:
    Гарна скринька, є можливість зробити додаткові дірочки для сережок
    Недоліки:
    Не застібається якщо зберігати каблучки з великим камінням
  • Даря Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Молочний

Чудова скринька. Жодних зауважень щодо якості немає

Переваги:
    Гарна і якісна
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Молочний

Залишилася задоволена шкатулкою - охайно зроблена, вмістка, доволі симпатична, відповідає опису. Продавець дуже швидко зі мною зв'язався, і в той самий день відправив замовлення, а на ранок наступного дня воно вже було на пошті. Так що я отримала подарунок саме в день народження. Все чудово і велике дякую.

Переваги:
    Охайна, симпатична.
  • Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Молочний

Гарна шкатулочка, досить вмістка. Колір трішки світліший чим на фото. Продавець відправив дуже швидко, сервісом задоволена)

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Поки не знайдено
  • Анастасія С***

Хороший, удобный органайзер.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Бірюзовий

Красива зручна для зберірання прикрас, м'яке покриття, корпус твердий тримає форму, рекомендую

Переваги:
    Швидко відправили
  • Андрій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Молочний

Швидка доставка, скриня як в описі

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Бірюзовий

Цікавий бокс, дівчина задоволена, шуткує, що якщо вкрадуть, то все гарненько зібране завчасно в одному місці.

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Чорний

Все сподобалося, відповідає дійсності.

Переваги:
    Дуже компактна
  • Юлія Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Пудровий

Чудова скринька)

Переваги:
    Маленька, але дуже вмістка)
    Швидка доставка
  • Света Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Пудровий

Скринька супер просто, дуже зручна і гарна, я задоволена, ще й ціна супер

Переваги:
    Середній розмір, але дуже вмістка
  • Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Пудровий

Сподобалась. Гарна якість за приємну ціну

• Єлизавета І***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Синій

Органайзер неймовірний

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Молочний

Отримала товар дуже швидко !

Переваги:
    Акуратний ззовні та всередині .Хоч невеликий ,але вмістький.
  • Юлія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Синій

Дуже гарний органайзер, іменинниці дуже сподобався, виконаний якісно

Переваги:
    Краса, якість, колір, швидкість доставки
  • Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Молочний

Зручний компактний органайзер, якістю задоволена!! Брада донечці - підлітку, теж задоволена!
    Швидка доставка!

Переваги:
    зручний фасон
  • Олександр Ш***

Дуже гарна скринька

• Наталия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Бежевий

Брала на подарунок дівчинці. Дуже сподобалася, гарно виглядає та хорошої якості.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Альона Є***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Блакитний

Чудова скринька, мені дуже сподобалась. Підійде як для власного використання, так і на подарунок. Достатньо якісний товар за невеликі гроші.

Переваги:
    Приємний колір
    Можна регулювати відділи в середині скриньки
    Гарна якість
    Недоліки:
    Немає окремого відділу для великих сережок
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Альоно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Світлана Д***

Товар відповідає опису.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Анастасія З***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Молочний

Гарна якісна скринька. Колір рівний та гарний, з легким шимером. Розрив компактний, ідеально для невисоких висувних ящичків.

Переваги:
    Гарна, якісна, швидка доставка на наступний день, кнопка гарно працює
    Недоліки:
    Не було помічено
  • Влада Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Задоволена покупкою. Шкатулка повністю відповідає фото, вона зручна, містка, має багато відділень для прикрас, сама шкатулка приємна на дотик і зовні і всередині. Проблем із замовленням чи доставкою не виникало. Рекомендую!

Доброго дня, Владо!

Щиро дякуємо за Ваш розгорнутий відгук! Дуже раді чути, що шкатулка для прикрас виправдала Ваші очікування і відповідає всім параметрам, які Ви оцінили — зручність, місткість і приємні матеріали. Приємно знати, що процес замовлення і доставки також пройшов без проблем. Ваші рекомендації надихають нас продовжувати забезпечувати високий рівень сервісу.

Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання або Ви захочете переглянути інші наші товари, будемо раді бачити Вас у нашому магазині: посилання. В нас багато стильних та функціональних рішень для організації Ваших прикрас!

З повагою, VMHouse

• Кароліна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Скринька дуже якісна, як я і очікувала. Максимально задоволена покупкою. Дякую!

Шановна Кароліно, вітаємо!

Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Радий, що скринька для прикрас відповідає Вашим очікуванням і Ви залишилися настільки задоволені. Приємно знати, що наша продукція приносить задоволення клієнтам — це мотивує нас продовжувати створювати стильні та якісні речі.

Не забудьте, що у нашому магазині є ще багато цікавих пропозицій для організації прикрас та інших корисних речей! Ознайомитися з ними можна тут: посилання. Сподіваємось, Ви знайдете щось ще для себе чи на подарунок.

З найкращими побажаннями, команда VMHouse

• Глеб Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Замовив на подарунок. Скринька сподобалася, гарний колір, зроблено якісно, ​​багато відсіків.
    Все вчасно оформили. Чудовий сервіс. Рекомендую!

Шановний Глеб,

Дякуємо за Ваш відгук про нашу скриньку для прикрас! Ми раді, що Вам сподобалося. Ваша оцінка є дуже важливою для нас. Хочемо повідомити, що ми маємо інші моделі шкатулки за формою, розмірами, кольорами, тому, обов'язково подивіться наш асортимент посилання. Якщо у Вас є запитання чи побажання, звертайтесь до нас. Ми завжди раді допомогти. Дякуємо за Ваш вибір та за те, що поділилися вашим досвідом з нами.

• Любов К***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Молочний

Хорошая шкатулка , достаточно вместительная , но в тоже время и компактная .
    Нежный цвет с мелкими блестками .
    Рекомендую к заказу!

Переваги:
    В целом много места для хранения . Можно брать с собой в поездки .
    Недоліки:
    Сначала и первые минут 15 после открытия от нее идет не очень приятный запах .