Відгуки покупців про Трекінгові палиці для ходьби Палиці для спортивної ходьби трекінгу скандинавської ходьби Profi MS 2019-1 Energ (2 штуки)
- AI аналіз відгуків43 відгуки: 85% позитивних, 8% нейтральних, 7% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Придбав трекінгові палиці для походів у гори, і залишився дуже задоволений. Палиці зручні, легкі, міцні та добре витримують навантаження навіть на складних ділянках маршруту. Регулювання по висоті швидке та надійне — нічого не ковзає, фіксатори тримають відмінно.
Особливо порадувала амортизація — менше навантаження на коліна при спусках. Руків’я ергономічне, зручне навіть при тривалому користуванні, руки не натирає.
Рекомендую всім, хто шукає надійного помічника для трекінгу та активного відпочинку!- Переваги:
- Зручні, надійні
- Лелека О***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Замовляв 3 пари, пройшли з ними важкий маршрут в дуже екстремальних умовах, мої палиці пройшли всі випробування й залишились цілими, в мого друга палицю затисло між каменями і він одну погнув, в іншого він крутив палицю і зламав механізм (з допомогою ізоленти вдалося поремонтувати за лічені хвилини). Поломки сталися не з вини виробника, загалом ми були дуже задоволені цими палицями, ще багато походів на них чекає. За таку ціну взагалі ніяких питань до палиць не маю. В майбутньому буду замовляти саме ці.
P.S. Компенсатори на початку походу здавались не зручними, а в кінці походу я зрозумів що це таке і навіщо воно потрібно, зрозумів наскільки добре що вони є))- Переваги:
- Ціна і якість, розмір та вага, компенсатори
- Недоліки:
- Якщо необережно поводитись можна і гору поламати, не кажучи вже про палиці
- Роман Т***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Брав палиці для походу в Карпати, нечасто ходжу, тому не хотілося брати щось дороге.
Взяв ці, бо вони одні з найдешевших.
Свою роботу вони зробили і залишились цілі, буду використовувати далі.- Переваги:
- Недоліки:
- Не помітив
- Татьяна Щ***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Брала маме, пользуется месяц, использует для скандинавской хотьбы, легко регулируется высота, она смотрела видео как ними правильно пользоваться. Очень довольна, лёгкие, удобные, со своими функциями справляются.
- Переваги:
- Лёгкие, прочные
- Недоліки:
- Упаковка
- Леся С***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Швидка доставка, міцні, досить зручні для прогулянок
- Сагайдачний Р***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Палки пройшли воду, сніг, мороз, багнюку підтримуючи мене і готові до наступної подорожі))
Рекомендую. Ціна топ
Продавець швидко відправив.
5/5 - Валентин С***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Все хорошо!
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Использую для скандинавской ходьбы в лечебных целях.
Рекомендовал ортопед для разгрузки позвоночника и улучшения кровообращения в целом, а также в областях грудной и шейной, для чего следует делать широкие махи руками. Проходить следует ежедневно не менее километра. При моём росте 167см длиннее палки не нужны. Товаром доволен.- Переваги:
- Лёгкие и недорогие
- Недоліки:
- Не выявил
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Палиці чудові ,користуюсь із задоволенням
- Олеся К***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Купувала палиці дідусю для пересування по квартирі. Дідусю зручно, тому відповідно покупкою задоволена. Палиці доволі міцні, бо дідусь при зрості 180 см робить упор на палиці при вставанні і палиці витримують. Також зручно що є петлі, бо при необхідності звільнити руку не треба прилаштовувати палиці, щоб ті не впали, вони за рахунок петлі завжди поруч
- Переваги:
- Зручні, міцні
- Недоліки:
- Не виявили
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: MAG Group
Все добре
- Переваги:
- Виконує свою функцію
- Миргородская И***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Отличные палочки! Лёгкие, удобные, качество супер Ходить с ними одно удовольствие — прогулки стали ещё приятнее
- Переваги:
- Уменьшают нагрузку на позвоночник и суставы
- Лілія Ч***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Добра палиця.
Треба бути уважним,коли дивишся:є надпис "stop" - Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Покупал ребёнку. Качество хорошее, доставили быстро. Рекомендую
- Переваги:
- Цена, качество, удобные пучки
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Брала для пожилой мамы, у которой больные ноги. Не для спорта, а для ходьбы по двору, улице. Как опора. Работают на все 100%.
- Переваги:
- Удобная ручка, регулируемая высота
- Недоліки:
- За такую стоимость нету
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Гарна якість і швидка доставка
- Переваги:
- Швидко і якісний товар
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Брала для людини похилого віку.
- Переваги:
- Зручно
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Товар отриманий і в користуванні показав відповідність тому,що указано в спеціфікації
- Переваги:
- Відповідність замовленому
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Брала для бабусі 75 років, яка має проблеми зі спиною. Чудово підійшли у використанні.
- Переваги:
- Чудово підходить для людей похилого віку
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Покупкой довольна, Я их покупала для мамы ,у которой состояние после инсульта, рекомендую
- Переваги:
- Спасибо за удобные палочки. Все подошло, хорошо корректируется высота рекомендую.
- Недоліки:
- Не выявила
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Дякую за зручні палички. Все підійшло, добре коригується висота.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Замечательные палки, универсальные. Я их использовала во время гололеда. Просто супер, очень удобно, уверенно себя чувствуешь, безопасно. Можно использовать не только для спортивной ходьбы, но и как трость при необходимости
- Переваги:
- Складываются, удобно брать с собой. Можно использовать на любой поверхности. Устойчивые
- Недоліки:
- Для высоких мужчин коротковаты, если использовать при скандинавской ходьбе
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Покупкою задоволена
- Мар'яна Г***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Швидка доставка, гарно запаковані, в поході ще не пробували, але добре розкладаються, міцні, добре фіксуються
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Замовляла тренінгові палиці для тата. Він задоволений. При ходьбі з палицями, зменшується навантаження на суглоби, що важливо у похилому віці.
- Переваги:
- Зручні у використанні
- Олеся Г***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Чудові палиці !
Швидка відправка! - Елизавета Л***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Доставка прийшла швидко, якість гарна і ціна приємна.
- Переваги:
- Зручні у використанні
- ЄлизаветаВідгук від покупця. Продавець: MAG Group
Доставили швидко, хороша ціна, все сподобалося
- Переваги:
- Непогана якість та багато комфортних функцій
- Недоліки:
- Є легкі потряпини у місцях фіксації довжини
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Відповідають опису,швидка доставка
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Немає чехла
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Придбала палиці для походів в горах, витримали підйом на гору 1800 м. Зручні тим, що швидко складаються і можна відрегулювати по зросту при сходженні та спуску з гори.
- Переваги:
- Легко коригувати по зросту
- Недоліки:
- Немає чохла для їх зберігання
- Н. К***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Пройшли за день Ребра,Шпиці,Гутин Томнатик,о.Несамовите без явних пошкоджень і нарікань)
- Переваги:
- Дешеві
- Недоліки:
- Не виявив
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Палки бомба, пройшли 5 днів по горам, в жорстких умовах і вижили
- Галина О***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Випробування підйомом в гори палки витримали.Компактні ( вміщуються в валізу),зручна конструкція- легко підганяти під зріст.Товаром задоволена.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: MAG Group
Використання трекінгових палиць додало додаткову допомогу і стабільність під час мого походу. Таким чином, я могла краще розподілити тиск на м'язи і зменшити втому, що дозволило мені насолоджуватися походом більше і комфортніше.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: MAG Group
Дякую! Вони Неперевершені !
- Переваги:
- Неперевершені
- Анжела В***Відгук від покупця. Продавець: MAG Group
Пользуюсь 2 месяца. Полет нормальный
- Переваги:
- Достаточно удобно
- Недоліки:
- Ручка имеет запах. Но со временем думаю уйдет