- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Дуже чудово працює.....мене задовольнив у повній мірі.....буду брати ще одного.....маю два блоки зарядки, а перехідник один....а так дякую!!!
- Переваги:
- Якісно.....тримає американку міцно
- Недоліки:
- не знайшов
- Нестор З***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Скажу чесно панове я ну дуже довго вибирав подібний перехідник. І цей на мою скромну думку один з найкращих що я бачив. Ви можете сказати що ціна завелика як для такого роду виробу, але я так не думаю після того, як потримав його в руках. Якість просто відчувається. А найголовніше він компактний, дуже компактний і дуже добре тримається в розетці. В мене він тримає блок живлення монітора і там нема навіть натяку на люфт. Я ну дуже задоволений. Ба більше, можу спати спокійно, бо це все-таки електрика, не хочеться дивитися як палає будинок від дешевого продукту.
Додаю фото. А ви попробуйте вгадати де саме він ввімкнений.- Переваги:
- Просто ідеальний, короткий, якісний матеріал і збірка.
- Недоліки:
- Не знайшов жодних.
- Сагайдак Л***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Якісна річ, задоволені, ще короткий час в експлуатації. Краща аніж китайського виробництва
- Юрій Ж***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Чудово підійшов до моїх приладів, вилка добре тримається в гнізді та не випадає.
- Переваги:
- Якісний і компактний.
- Иван О***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Рекомендую
- Переваги:
- Вилка шнура не хитається, гнізда зроблені дуже якісно.
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Якісний перехідник, немає зайвих роз'ємів
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Все добре
- Любов З***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Гарної якості перехідник.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: LUCOM. Колір: Білий
Відмінна якість.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
більше півроку все працюе все гуд
- Переваги:
- Недоліки:
- непомітив
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
День користування, зауважень немає.
- Переваги:
- Компактний.
- Тім Ф***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Very solid quality build
- Переваги:
- Works Great!
- Недоліки:
- None
- Владимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
идеально подошёл под штекер и сетевой фильтр
- джура с***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Замовляла дві штуки, білого та чорного кольору. Сподобалась якість. Рекомендую цей товар.
- Переваги:
- Якiсний, надiйний
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
- Юрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Покупкой доволен.
- Переваги:
- Дизайн, цвет, материалы.
- Юрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Колір: Білий
Покупкой доволен.
- Переваги:
- Дизайн, цвет, материалы.
- Станіслав Ш***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Якісні перехідники з Американскіх вилок до Европейску розетку.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Дуже задоволений товаром
- Переваги:
- Якість виконання
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
На фото выглядит хорошо, но в реальности это читайская вилка)) . Вот так выглядит она. Один штырь уже с упаковки болтается, вот теперь и думай будет нагревается или нет хороший там контакт или нет)
- Переваги:
- Компактный и это радует, тут зачёт!
- Недоліки:
- Качество
- Продавець LUCOM
Действительно в реальности это украинская транспортировка. Штырь повредили во время доставки. Переходник сделан для Германии и импортирован с Германии нами лично. Продаем их в огромных колличествах - но такой дефект встречаем впервые(но не в первые встречаем повреждения при доставке). Так как Вы взяли товар, то претензию транспортной компании уже не выставить.
- Серджу К***Відгук від покупця. Продавець: LUCOM. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Дуже якісні перехідники з Американскіх вилок до Европейску розетку. Дуже довольний покупкою.
- Переваги:
- Міцно легае в розетку. Американська вилка також не балтается.
- Недоліки:
- Нема недоліків. Можливо якщо продавались у білому колір, купив іх білими