Відгуки покупців про Електрична грілка 3 в 1: електрогрілка 28х80см, электропояс, електрогрілка для ніг

Оцінка користувачів 4.94/5
  • AI аналіз відгуків
    55 відгуків:  позитивний: 87%, нейтральний: 10%, негативний: 3%
    Клієнти дуже позитивно відгукуються про електричну грілку, відзначаючи її ефективність, швидкий нагрів, універсальність і гарну якість пошиття за доступну ціну. Основними перевагами є швидка робота, можливість регулювання температури, багатофункціональність для різних частин тіла та зручність використання. Особлива увага приділяється якості обслуговування і швидкості доставки. З недоліків іноді згадують відсутність індикатора на регуляторі та дрібні нюанси з конструкцією. Загалом покупці задоволені і часто рекомендують виріб іншим.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Руслан Ж***

Гарна річ

Переваги:
    Гарна річ
    Недоліки:
    Короткуватий шнур
  • Евгений С***

Все на 5 балів

• Валентина П***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Хорошая грелка. Очень выручала когда не было отопления (работа за компьютером стала комфортной). Можно регулировать уровень тепла – понравилось что греет достаточно мощно. Продавец предложил несколько видов оплаты: выбрала наложенный платеж чтобы проверить исправность при получении на НП. Отправили быстро. Не самый дешевый вариант, но за месяц использования нареканий на качество нет.

Переваги:
    Хорошо прогревает ноги
    Недоліки:
    Не нашла
  • Станіслав С***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Хорошая грелка, покупал для ног, хорошо греет. Даже когда ноги замёрзли, то можно их согреть

Переваги:
    Хорошо выполняет свою работу
  • Богдан

Чудова грілка, гарно гріє

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Хороша грілка, дружині подобається. Єдиний недолік - на регуляторі немає лампочки, що показує, чи ввімкнена вона, чи ні, потрібно придивлятись на стрілочку, яку не дуже добре видно.

• Наталія З***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Користуюсь два тижні. (Хоч і літо, але в нас бетонне приміщення, тому прохолодно). Дуже подобається, особливо те що є регулятор температури. Закріпила за допомогою шнурка на спинку офісного крісла і по потребі вмикаю і вимикаю за допомогою реле. Дякую за гарний виріб.

Переваги:
    Виконує свою функцію, я не мерзну. :)
  • Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Посилку отримав дуже швидко, подарунком всі задоволені)))

• Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Артем Е***

Все хорошо, работает

• Антон

Гарно гріє. Всі задоволені

• Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

цікавий комплект. все працює надіслали без затримок

Переваги:
    все працює
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Оксана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Грілка супер - швидко приїхала,гарно гріє,симпатична :)

Переваги:
    Свої функції виконує на всі сто

• Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Швидко відправили, добре гріє, все ок

• Тетяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Придбала для колеги. Дуже добре зігріває. Корисна річ.

• Василь
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Товар відповідає опису, і працює відмінно.
    Продавець швидко відправив посилку, рекомендую.

• Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Все працює. Чудова грілка за свої гроші!

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Дякуємо за чудову грілку! Товар відповідає опису. Гарно працює. Рекомендую.

Переваги:
    Ціна приємно здивувала.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  LikePrix

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Гарна грілка, рік назад купував таку саму, але нещодавно її в мене віджали)) тож купив ще одну таку ж, все працює, грілка гріє.

Переваги:
    Попередня пропрацювала всю минулу зиму і частину осені і зараз продовжує гріти але вже не мене)))
    Недоліки:
    Є дешевші, але невідомо що там за якість…
    • Продавець  LikePrix

• Елена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

электрогрелка понравилась, нагрев быстрый, удобна в пользовании.

Переваги:
    нагревается быстро, удобна в пользовании.
    Недоліки:
    Дороговато
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Грілка сподобалася. Правда по картинці здавалося більше. (дочка каже що вона велика, тож тут чисто від сприйняття). Щоб увімкнути, спочатку потрібно до упору повернути на максимум, потім уже зменшувати. Нагрівається миттєво. Я намалювала рисочку на регуляторі, щоб було зручніше. Я кладу на диван і сідаю. Гріється трохи не поступово. Біля коробочки сильніша. Якщо я хочу, щоб гріло більше спинку, то треба класти цією стороною під спину і тоді коробочка трохи тисне. В цілому задоволена. Дякую!

Переваги:
    Сподобалася. Швидко нагрівається.
    Недоліки:
    Біля коробочки гріє сильніше.
    • Продавець  LikePrix

• Владимир Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Замовив комплект з двох грілок. У цьому випадку вартість другої грілкі на 100 грн менша. Доставили швидко. Товаром задоволений. У самому потужному положенні регулятора нагрівається дуже швидко. Потім стає гаряче і треба знижати температуру до комфортного рівня. Це каже про те, що нагрівальні елементи гарні і навіть не на повної потужності можут добре прогрівати.
    У варіанті "чобіток" прогріває ногі добре, але трохи незручно користуватися. Тому що ногі треба тримати постійно разом та ще не так просто, коли треба кудись виходити. Можна використовувати на поясі. Це вже зручніше, але теж не так просто кудись виходити, якщо треба. Найбільш зручно, на мій погляд, використовувати грілку в варіанті килимка, який можна покласти під спину на крісло чи диван. Саме спину я і грію і таким чином прогрівається усе тіло. І навіть при відсутності опалення я почуваюся комфортно.

Переваги:
    Три варианти використання, швидко нагріввається і добре гріє, симпатично виглядає
    Недоліки:
    Недолікив не знайшов. Хиба що, у двох грілок різна довжина проводу.
    • Продавець  LikePrix

• Елена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Грелка хорошая.Греет очень хорошо,нагревается быстро.

Переваги:
    Нагревается быстро
    Недоліки:
    Купила за полную стоимость,не дождалась акции.Дороговато.
    • Продавець  LikePrix

• Станислав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Купил чтобы греется ноги. Ноги греет.

Переваги:
    Греет, дешёвая на фоне остальных
    • Продавець  LikePrix

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Як для людини, у якої страшенно мерзнуть ноги, яка працює з дому і весь час сидить за робочим столом - ідеальний варіант. Ніжкам дуже комфортно та тепленько. Навіть жаркувато, я б сказала. Тримаю регулятор на мінімальних рівнях нагріву і цього більш, ніж достатньо.

Переваги:
    Швидкий нагрів
    Недоліки:
    Неможливість прання
    • Продавець  LikePrix

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Використовую грілку для прогрівання спини. Вона швидко нагрівається, рівномірно розподіляючи тепло, що допомагає мені зняти напруження та дискомфорт.Дякую)

Переваги:
    грілка 3 в 1

• Світлана К***

Гріла ноги сидячому пенсіонеру

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Грілкою дуже задоволена. Якісна, зручна та швидко нагріваєця. Дякую!

Переваги:
    Якісна, зручна,швидко нагріваєця.
    Недоліки:
    Немае
    • Продавець  LikePrix

• Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Чудова грілка, швидко нагрілася, виконана досить якісно. Дякую продавцю!

Переваги:
    Оперативна доставка, безпосередній контакт з продавцем
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  LikePrix

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Брала на подарок маме, надеюсь понравится. Быстро доставили и качественно.

Переваги:
    Нравится, что многофункциональная грелка.
    Недоліки:
    Пока нет.
    • Продавець  LikePrix

• Елена Ш***

Грелка супер

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Замовила для себе. Прийшло швидко. Дуже задоволена, гріє відмінно, нагрівається швидко, цілком достатньо мінімального нагріву.Сподобалась багатофункціональність.

• Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

На даний момент найзручніший спосіб гріти ноги, який я для себе знайшла. Режим "коробки" для ніг добре справляється, мінімальної температури прогрівання зазвичай достатньо. Як на мене, краще підкласти щось м'якеньке під ноги, щоб вони не торкалися довго самої грілки, бо може бути спекотно, але це кому як.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Покупала для мамы, она очень довольна подарком, часто пользуется.

Переваги:
    отлично греет, трансформируется, регулируется нагрев

• Андрій С***

Чудова грілка. Мамі сподобалось

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Замовила дві грілки, відправили швидко, все працює, нагрівається миттєво і дуже добре гріють, єдине що треба, то це закривати черевичок зверху, інакше все тепло виходить і ви його не відчуватимете, так само як працюють електричні простирадла - гарячі якщо накриті ковдрою. Якість не погана, недорога тканинка, але пошив нормальний, всі блискавки працюють, гріє добре і радує що український виробник, побачимо як буде працювати далі.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Як на мене, то трохи дорогувато
    • Продавець  LikePrix

• Кристина М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Замовляла чоловіку, гріє дуже добре, швидко нагрівається, не перегрівається. Думаю взяти ще й батькам

Переваги:
    Якість гарна, пошив без браку, працює чітко
    Недоліки:
    Поки нема
    • Продавець  LikePrix