- Віталій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з помаранчевим та синім. Об'єм: 1.25
Дрібнодисперсне розпилення відсутнє
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з помаранчевим та синім. Об'єм: 1.25
Якісний та приємний розпилювач, чудове розпилення з плавним регулюванням від струменя до туману. Є фіксатор у відкритому та закритому положенні і не потрібно постійно тримати палець. Міцна ємність та конструкція. Можна одночасно обприскувати та підкачувати.
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з помаранчевим та синім. Об'єм: 1.25
Хороший, качественный опрыскиватель, стоит своих денег, не тяжелый, удобно пользоваться фиксатором и одновременно подкачивать воду.
- Переваги:
- отлично выполняет свою функцию, есть фиксатор в закрытом состоянии и при опрыскивании. Качественная пластмасса.
- Недоліки:
- Не заметила
- Вадим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з помаранчевим та синім. Об'єм: 1.25
Работает и распыляет на 5+.Опрыскиватель рекомендую!Спасибо Розетке и менеджерам за внимание и оперативность!
- Переваги:
- Качество материалов,красиво оформлен,плавная регулировка силы распыления
- Недоліки:
- Дороговато стоит,но он этого заслуживает
- Andrey M***Продавець: Rozetka. Колір: Білий з помаранчевим та синім. Об'єм: 1.25
Отличный ручной опрыскиватель, для работ которые не очень много. Все сделано качественно, нет чувства что развалится в руках. Спасибо розетке.
- Переваги:
- Качество материала
- Недоліки:
- Елена К***Продавець: Rozetka. Колір: Білий з помаранчевим та синім. Об'єм: 1.25
Отличный удобный качественный опрыскиватель.Пользуюсь уже неделю.Сделан из хороших качественных материалов.Достаточно компактный и удобный не тяжелый.Всем рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Удобный качественный компактный.
- Недоліки:
- Не нашёл.