- AI аналіз відгуків108 відгуків: 73% позитивних, 6% нейтральних, 21% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Дієвий засіб, з всього що пробував перед ним дійсно знищив клопів. Головна порада тим хто буде ним користуватись, уважно прочитати спосіб використання і діяти згідно інструкції, особливо потрібне повторне оброблення від клопів після терміну вказаного на упаковці, це дійсно знищить і молоде покоління і не дасть їм відкласти яйця.
- Переваги:
- Чудово виконує свою функцію
- Недоліки:
- Не знайшов
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Клопи вмерли.
RIP
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Засіб діє, клопи це сама по собі важка зараза яку важко вивести , якщо підходить до цієї проблеми більш систематично та суворо дотримуватися рекомендації стосовно цього засобу , в мене трохи запущений випадок тому що ми довгий час не могли зрозуміти звідки беруться укуси і тому мені 3 рази замовляти засіб, але результат хоч і тривало досягався я ним дуже задоволений. Добавлю що клопи це паразит який не знищується відраз, для його повного знищення потрібно близько місяця
- Переваги:
- Дієвий засіб, довготривалий
- Продавець No trespassing
Денисе, вітаємо! Щиро дякуємо, що поділилися своєю історією та досвідом використання Bioprotector. Ви великий молодець, що підійшли до справи системно і не опустили руки, адже вивести цих паразитів- справді той ще квест. Радіємо разом з вами, що проблему нарешті вирішено і ви задоволені результатом! Окрема вдячність за такий свідомий коментар, мега-корисно для тих, хто тільки починає боротьбу. Нехай удома завжди буде безпечно та комфортно.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Дуже дієвий засіб рекомендую! Після другого застосування зникають! Добрий засіб!
- Продавець No trespassing
Пані Тетяно, щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Тішимося, що засіб допоміг вам і виправдав очікування.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Рекомендую дієвий засіб! Після другої обробки зникають!
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Дуже швидке відправлення , та була консультація від спеціаліста. Засіб чудово себе зарекомендував. Однозначно - Так!
- Продавець No trespassing
Пане Павле, дякуємо за відгук!
Тішимося, що консультація була корисною, а засіб добре показав себе у роботі. Бажаємо, щоб проблема з клопами більше не поверталася.
Якщо з’являться запитання щодо подальшої профілактики будь ласка звертайтеся, підкажемо.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Купив як засіб від клопів хоча ні разу їх не бачив. Пробував спочатку мошок травити - але укуси все ще звявлялись. Після першої обробки ліжка і всього навколо - укуси пропали через день. На всяк випадок обробив через 10 днів ще раз. Вже місяць пройшов поки укусів не було. Хоча до цих пір ні одного клопа не бачив
- Переваги:
- Легко проміняти, без запаху, вроді безпечний
- Продавець No trespassing
Пане Андрію, дякуємо, що поділилися досвідом!
Така ситуація справді трапляється: клопів часто не видно, але укуси з’являються. Добре, що ви зробили повторну обробку через 10 днів - це правильний підхід, який допомагає перекрити можливий повторний виплод.
Тішимося, що вже місяць без укусів.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Я на 100% не уверен что получилось избавиться от клопов.
Первый раз протравил, через 2-3 дня снова попался клоп. И появлялись укусы. Я знаю что надо было ждать еще 10-12 дней, но мы решили для верности еще заказать и потравить в промежутке. Затем спустя 10-12 дней после первой травли мы протравили еще раз (это уже третий раз был). Но укусы еще какое-то время продолжались (даже спустя неделю, хоть и очень редко). И мы решили что надо все попробовать другое средство, которое будет воздействовать не только на клопов, но и на их личинки, чтобы уж наверняка. Но правда через время укусы перестали появляться. Мы уже приобрели новое средство, однако пока не травили. Но спустя месяц после последней травли биопротектором кажется новых укусов больше нет. Но я не могу быть уверенным на 100%, что мы полностью избавились от клопов, так как я читал они могут иногда уйти надолго в спячку.- Переваги:
- Практически не имеет запаха, безопасен для животных
Вітаємо, пане Євгеніє!
Дякуємо вам за детальний відгук.
Те, що ви описуєте, дійсно є типовою ситуацією під час боротьби з клопами. Після першої або навіть другої обробки можуть з’являтися поодинокі особини чи укуси. Це пов’язано з тим, що яйця клопів мають захисну оболонку й не знищуються жодним контактним засобом. Саме тому повторні обробки з інтервалом 10–14 днів є правильною та рекомендованою тактикою.
Якщо протягом місяця після останньої обробки нових укусів немає — це дуже хороший показник того, що популяцію знищено.
Ви впоралися з одним із найскладніших побутових шкідників — дякуємо за терпіння та довіру.
Якщо виникнуть додаткові запитання — звертайтеся.
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Доволен. Функцию выполняет.
- Продавець No trespassing
Пане Сергію, дякуємо за ваш відгук!
Тішимося, що засіб виконав свою функцію та залишив у вас позитивне враження.
Якщо виникнуть запитання або буде потрібна консультація — ми поруч.
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
У меня ситуация сложилась практически трагикомичная. Я ранее вытравливала блох с кошки и была уверена, что поселились у меня именно они. Я целый месяц безрезультатно их травила, а кусать стали только больше. Отчаявшись, что средства, купленные в массмаркетах и на базаре, на них просто не действуют, решила поискать что-то более действенное. И вот на глаза попался Биопротектор. Заказала от блох, а по итогу в ходе подробной консультации оказалось, что это клопы.
Огромная благодарность продавцу за консультацию, которому важно не просто продать товар, а реально помочь решить проблему! Пожалуй, меня впервые в жизни так круто проконсультировали.- Переваги:
- Отличный результат! Действие видно уже в течение первых суток после обработки. Главное чётко придерживаться подробных инструкций. Без резкого токсичного запаха, после которого хочется свои бронхи проветрить отдельно от организма. Быстрая доставка. Получила уже на следующий день, поэтому скушать меня ещё не успели
- Продавець No trespassing
Пані Ольго, щиро дякуємо за такий детальний і відвертий відгук!
Добре, що вдалося розібратися із ситуацією й визначити справжню причину укусів. Ви чудово впоралися з обробкою, а головне – виконали все згідно з інструкцією. Тішимося, що наш засіб і консультація були для вас корисними. Бажаємо, аби ці небажані «сусіди» більше ніколи не турбували ані вас, ані ваших улюбленців!
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Засіб дієвий,консультант все підказав,як робити,дякую.
- Переваги:
- Без запаху,не треба змивати
- Продавець No trespassing
Пані Євгеніє, дякуємо за відгук!
Тішимося, що ви впоралися, і наші поради були корисні.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Дієвий засіб. Клопи перестали кусати через день після першої обробки кімнат цим засобом.
Гарна консультація від продавця перед відправленням засобу.- Переваги:
- Свою справу робить
- Продавець No trespassing
Олександре, щиро дякуємо за відгук.
Чудово, що вже після першої обробки ви помітили результат — саме так і має працювати наш засіб.
Раді, що ви продовжуєте другий етап обробки згідно з інструкцією. Це найкращий спосіб закріпити ефект і бути впевненим, що проблема не повернеться.
Дякуємо також за теплі слова про консультацію — завжди раді допомогти!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
З першого оброблення майже всі шкідники зникли.
- Продавець No trespassing
Андрію, щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що вже після першої обробки шкідників стало значно менше.
Друга обробка якраз і потрібна для повного результату, адже вона допомагає знищити тих, хто міг залишитися після першого застосування.
Тішимося, що ви рухаєтеся правильним шляхом і бажаємо якнайшвидше позбутися проблеми остаточно!
- Ваня и*** ТайваняВідгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Ш***а полная, ни фига не помогает!
Люди вызывайте Профессионалов!
Не занимайтесь "самолечением"- Переваги:
- Недоліки:
- Не помогает
- Продавець No trespassing
Іване, дякуємо за ваш відгук.
Шкода, що у вас склалося враження, ніби засіб не спрацював. У лютому ви обробили лише ліжко, а в серпні знову звернулися з тією ж проблемою. На жаль, часткова обробка не дає результату – саме тому ми й радили комплексний підхід.
Наш засіб працює, але важливо дотримуватися інструкції та охоплювати всі зони зараження одразу.
У складних випадках справді доцільно викликати професіоналів – саме комплексні заходи дають найстійкіший ефект.
- Коваленко Р***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Це був мій перший досвід боротьби з клопами. Не можу сказати, що їх було дуже багато, але засіб впорався чудово. Дякую продавцю, котрий одразу проконсультував щодо використання. Пройшло 5 днів з моменту другої обробки і станом на зараз клопів в квартирі не спостерігаю.
- Переваги:
- Засіб працює
- Недоліки:
- Ціна з урахуванням кількості необхідних пляшок
- Продавець No trespassing
Пане Руслане, щиро дякуємо за детальний відгук!
Раді, що засіб спрацював і Ви вже бачите результат після курсу обробок.
Приємно, що консультація виявилася для Вас корисною — ми завжди прагнемо підтримати не лише засобом, а й порадою.
Щодо вартості — розуміємо Ваше зауваження. Саме тому радимо оптимальну кількість пляшок для повного циклу обробок, щоб проблему вирішити надійно і не витрачати зайвого в майбутньому.
Бажаємо, щоб клопи більше не турбували Вас.
Ми завжди поруч, якщо знадобиться допомога чи консультація.
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Засіб дієвий!
РЕКОМЕНДУЮ!- Продавець No trespassing
Пане Сергію, щиро дякуємо за відгук!
Раді, що наш засіб спрацював саме так, як і має — швидко та ефективно.
Дякуємо за рекомендацію — для нас це найкраща винагорода!
«Нехай шкідники вас більше не турбують!»
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Дієвий засіб, за умови чіткого виконання інструкцій спеціаліста щодо застосування.Перевірено на власному досвіді.
Замовляю вдруге.
РЕКОМЕНДУЮ,БО ПРАЦЮЄ!!!- Переваги:
- Без запаху,не шкідливий для домашніх тварин.
- Продавець No trespassing
Пане Сергію, щиро дякуємо за довіру та такий змістовний відгук!
Тішимося, що засіб виправдав Ваші очікування та дав очікуваний результат. Особливо приємно бачити, що Ви дослухаєтеся до наших рекомендацій щодо застосування, включно з повторною обробкою — саме це часто є запорукою успіху.
Ваша оцінка та відзначення переваг — велика підтримка для нас!
Щиро дякуємо за рекомендацію — це надзвичайно цінно.
Команда No Trespassing - Антонина В***
Для чого другий раз замовляти,якщо ви стверджуєте що засіб дієвий?
- Алина М***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Добрий день. Засіб НЕ раджу. Сусіди знизу почали робити ремонт і нагородили нас таким подарунком( Цю проблему виявили дуже швидко, коли їх кількість була ще невелика. Відразу викинули ліжко, ковролін, подушки, всю шафу розібрали, речі попрали при високих температурах, піною залили усі щілини у підлозі. Так само, відразу замовили засіб. Цим засобом обробили кімнату, тим паче, що в кімнаті майже нічого не залишилось. Але засіб НЕ допоміг. Я вважаю, що за таку ціну дієвість могла би бути і кращою. Згодна з одним коментарем, що, якщо безпосередньо попасти на комаху- вона помре, а якщо ні - далі собі буде повзати. Для другої обробки цей засіб замовляти не будемо, і Вам не раджу. Дешевше викликати дезінсекторів.
- Переваги:
- Без запаху.
- Недоліки:
- засіб НЕ дієвий, але дорогий.
- Продавець No trespassing
Пані Аліно, дякуємо за детальний відгук.
Ваш досвід важливий як для нас, так і для інших користувачів. Нам щиро шкода, що результат Вас розчарував — особливо зважаючи на зусилля, які Ви доклали до підготовки. Та дозвольте поділитися кількома нюансами, що базуються на нашому досвіді щоденної роботи з клопами:
Ваша підготовка була справді серйозною, і це заслуговує на похвалу. Водночас, різка зміна середовища провокує нетипову поведінку комах: вони активізуються, ховаються глибше або змінюють місця скупчення. За таких умов одна обробка — навіть проведена старанно — рідко дає миттєвий ефект, особливо якщо застосовано лише один флакон.
Боротьба з клопами — це не лише про засіб, а й про тактику: де, коли, скільки, в якій послідовності. На результат впливають і нюанси: наявність людей у кімнаті вночі, температура, вологість, рівень затемнення. Усе це стимулює або пригнічує активність паразитів.
Наш засіб — не спрей миттєвої дії. Його ефект проявляється завдяки залишковій активності. Саме тому важливо не лише читати відгуки, а ретельно вивчити інструкцію та звернутися до нас за короткою консультацією. Підготовка має відповідати типу препарату, а не загальним уявленням про «спреї».
Ми завжди відкриті до підтримки.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
По факту дуже дієвий засіб. Консультація проходить під час замовлення що дає перевагу розуміння вирішення питання. Продавець-консультант тримає зв'язок на протязі всього часу вирішення проблеми що дає впевненість в результаті. Результат дії препарату поверне вам солодкі сни. Перевірено на собі.
- Переваги:
- Має зручний флакон для розпилення. Не має запаху. Відмінний результат.
- Недоліки:
- З буку дії препарату не виявлено. Недоліки в самій проблемі.
- Продавець No trespassing
Пане Дмитре, дякуємо Вам за такий ґрунтовний і приємний відгук!
Ми раді, що засіб Bioprotector виправдав очікування, а консультація під час замовлення стала в пригоді. Завжди прагнемо не просто «відвантажити товар», а допомогти вирішити проблему — і дуже приємно, коли клієнти це помічають.
Окремо дякуємо за добрі слова про наш підхід до супроводу — тримати зв’язок і бути на зв’язку, поки питання не закрите, — це для нас не просто сервіс, а принцип.
Нехай далі у Вас буде лише спокійний сон — і жодних нічних «гостей» :)
Команда магазину
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Величезна подяка продавцю.
Після замовлення зателефонували та надали якісну консультацію. Важливо дотримуватися всіх інструкцій та рекомендацій. Результат видно вже після першого використання. Для закріплення результату вже здійснила потворне замовлення (повторна обробка).- Переваги:
- Легкий у використанні, не шкідливий для домашніх тварин.
- Продавець No trespassing
Пані Олено, щиро дякуємо за такий теплий та змістовний відгук!
Тішимося, що Ви залишилися задоволені як консультацією, так і результатом дії засобу. Ваш досвід — чудовий приклад того, як важливо дотримуватися рекомендацій щодо використання: це дійсно значно підвищує ефективність обробки.
Дуже приємно, що Ви оцінили зручність у використанні та безпечність засобу для домашніх улюбленців — ми приділяємо цьому особливу увагу.
Дякуємо за повторне замовлення та довіру до нашої продукції. Якщо матимете запитання — завжди раді допомогти!
Команда магазину
- Валентина Р***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Спасибо большое молодому человеку который при любом случае звонил и консультировал)) скажу так,при первой обработке вылазят,вы их видите и думаете,что ничего не помогло,но они просто пытаються избежать обработанных мест,при второй обработке их не стает… и это я пишу ни как бот для накрутки отзывов. Если действительно не экономить,а слушать консультацию,то все будет отлично.нет цвета и запаха,но когда обрабатываешь течет слизистая,поэтому покупайте хорошую маску.но средство СУПЕР
- Продавець No trespassing
Доброго ранку, пані Валентино!
Велика дяка вам за відвертий та змістовний відгук — дуже приємно, що ви поділилися власним досвідом.
Ваш опис — точний і корисний:
- Під час першої обробки клопи дійсно можуть проявитися — це не ознака неефективності, а навпаки: сигнал, що засіб працює і змушує їх залишати звичні укриття.
- Саме тому повторна обробка через 12–14 днів — ключова частина стратегії. Ви зробили все правильно, не зекономили, дослухались до порад — і результат не змусив себе чекати.
Дякуємо, що також відзначили консультації — ми завжди прагнемо підтримати не лише засобом, а й знанням.
Щодо респіратора — слушне зауваження! Хоча засіб і без запаху, слизова може реагувати на спрей під час розпилення, тож якісна маска справді не буде зайвою.
Бажаємо вам остаточного вирішення проблеми й лише приємних ранків у власному домі.
Якщо щось — ми поруч!
- ValentinaВідгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Что то начало кусать,через пару дней нашла клопа и сразу по отзывам заказала средство,молодой человек перезвонил и провел консультацию,посоветовавши взять не один а два флакона на комнату.обработка проходит легко и быстро,если сделать все правельно.заказала повторно так как через две недели нужно повторить и лучше я это сделаю чем они опять появяться.
- Переваги:
- Не имеет запаха и цвета,не вреден
- Недоліки:
- Не нашла
- Продавець No trespassing
Доброго ранку, Пані Валентино. Щиро дякуємо за довіру та відгук!
Тішимося, що Біопротектор допоміг вам оперативно відреагувати на появу клопів. Ви абсолютно правильно зробили, що не відклали обробку "на потім" — на жаль, ці шкідники дуже швидко розмножуються, і своєчасна реакція є вирішальною.
Також вдячні, що дослухалися до поради щодо кількості засобу — на практиці це справді впливає на результат.
Повторна обробка через 12–14 днів — це другий і дуже важливий етап: саме так вдається розірвати цикл розвитку (від яйця до дорослого клопа) і уникнути повторного зараження.
- Засіб не має запаху, не залишає плям — це велика перевага для побутового використання.
- А якщо дотримуватись рекомендацій — усе справді проходить легко й безпечно.
Бажаємо вам спокійного сну і безпечного простору
Якщо виникнуть питання — ми завжди на зв’язку!
- ВалерияВідгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Вбиває клопа миттєво. Засіб працює якщо все обробити
- Переваги:
- Паралізує клопів
- Продавець No trespassing
Добрий день, пані Валеріє.
Тішимось, що Bioprotector дав результат — це свідчить, що Ви правильно його застосували та провели якісну обробку.
Ми зазвичай підкреслюємо більш стриману позицію щодо швидкості дії засобу — Bioprotector скоріше повільний, ніж миттєвий. Його сила полягає в пролонгованій дії: препарат працює системно, поступово поширюючись на всю популяцію клопів і не викликаючи у них тривоги. Саме тому повторна обробка через 10–12 днів — важливий крок для досягнення повного ефекту.
Щодо вартості — розуміємо, що вона може здаватися недоліком, але якісні компоненти, складна формула повільного вивільнення, а головне — результат, який не потребує повторного лікування через місяць-два, справді варті своїх коштів. Ми завжди за те, щоб ефективність виправдовувала ціну.
Щиро дякуємо, що поділилися досвідом — Ваша оцінка допоможе іншим покупцям зробити виважений вибір!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Мені дуже сподобалась консультація, все добре пояснили і розказали як правильно робити обробку кімнати.
- Переваги:
- Не має різкого запаху, при пападанні на шкіру не викликав у мене алергії, не треба на довго покидати кімнату, через час я була в кімнаті і ніякого запаху не було
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець No trespassing
Добрий день, пані Олено. Нас надзвичайно тішить, що Ви задоволені покупкою. Спасибі Вам величезне за відгук.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Друже оперативне реагування на замовлення. Розумна консультація. Ефект від обробки дійсно вражає.
- Переваги:
- Нема запаху. Зручний в користуванні. Надійний засіб.
- Продавець No trespassing
Добрий день, пане Дмитре. Усі ми страшенно втішилися, бо Ви задоволені покупкою. Ґречно дякуємо за відгук.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Нажаль зіткнулась із цім жахом. Замовила цей продукт , за декілька хвилин зателефонувал продавець, все опитав та надал детальну консультацію з використання, надійшло за два дні.
Засіб дуже дієвий, без запаху, зручний у використанні, не потрібно самому робити розчин, не шкодить домашним тваринкам!
Головне у використанні - чітко дотримуватись інструкцій фахівця! Боротьба з цими потворами довга, важка та не допускає відхилення від рекомендацій та інструкцій.- Переваги:
- Без запаху, дійсно працює
- Недоліки:
- не виявила
- Продавець No trespassing
- Евгений О***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Якісний продукт!
- Продавець No trespassing
Добрий день, пане Євгене. Усі ми страшенно втішилися, бо Ви задоволені покупкою. Ґречно дякуємо за відгук.
- Дмитрий Ф***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Після декількох викликів на дом служб дезінфекції, яка на жаль ніякого результату не дала,почав шукати самостійно рішення позбавлення від клопів.
Після першої обробки квартири цим препаратом,жодного клопа більше не бачив на протязі 14 днів,після другої частини обробки,забув про них в загалі.
Раджу цей препарат,дійсно працюючий.- Продавець No trespassing
Добрий день, пане Дмитре. Усі ми вельми втішилися, що Ви задоволені покупкою. Величезне спасибі за відгук.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Засіб діючий.
- Продавець No trespassing
Добрий вечір, пані Світлано. Усі ми вельми втішилися, що Ви задоволені покупкою. Величезне спасибі за відгук.
- Ярослав Д***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Нажаль зіткнулись з такою проблемою, як клопи, знайшли на розетці засіб-замовили, через декілька хвилин нам зателефонували з фірми та надали детальну консультацію з використання, оформили доставку, надійшло на наступний день
Засіб дуже дієвий, рекомендуємо, після першого разу клопів майже не залишилося, беремо другий раз для профілактики, як рекомендували- Продавець No trespassing
Добрий день, пане Ярославе. Усі ми страшенно втішилися, бо Ви задоволені покупкою. Ґречно дякуємо за відгук.
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Засіб дієвий. Головне дотримуватися інструкцій. Продавця рекомендую!
- Продавець No trespassing
Доброго вечора, пане Сергію. Нас надзвичайно тішить, що Ви задоволені покупкою. Спасибі Вам величезне за відгук.
- Виктория З***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Продавця рекомедую, все чітко, ясно, пояснив,проконсультував, результат після першої обробки є! Замовила препарат для повторної процедури.
- Переваги:
- Дієво
- Продавець No trespassing
Добрий день, пані Вікторіє. Усі ми вельми втішилися, що Ви задоволені покупкою. Величезне спасибі за відгук.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Завдяки професійному консультуванню,та дотриманням інструкції обробка пройшла чітко.Та результат не заставив себе чекати.Замовив засіб для повторної обробки,в результаті впевнений на всі .
- Переваги:
- Дієво
- Продавець No trespassing
Добрий день, пане Сергію. Радіємо, що Ви задоволені покупками. Спасибі Вам величезне за відгук.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Засіб дієвий. Головне дотримуватися інструкцій продавця. Менеджер детально пояснив що і як потрібно робити. Результат від препарату помітний вже після першої обробки. Однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Засіб ефективний
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець No trespassing
Доброго ранку, пані Ольго. Щиро вдячні за придбані засоби і окреме спасибі за відгук.
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Использовала средство впервые с учетом рекомендаций и инструкций продавьца. Эффективно на 100%. Продавец внимательный и ответственный. Рекомендую.
- Переваги:
- Эффективное средство без запаха.
- Продавець No trespassing
Доброго дня, пані Наталіє. Щиро вдячні за придбані засоби і окреме спасибі за відгук.
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: No trespassing. Об'єм 1 шт: 950 мл
Добрый день. 13 дней назад сделали первичную обработку от клопов (2 комнаты и кухня), хватило 4 флакона. Сразу количество клопов не уменьшилось (как бегали и кусали, так и бегают дальше), о чем нас предупреждали, до обработки бегали только ночью, а после первичной обработки начали бегать и утром, и днём иногда, откуда следует вывод, что препарат работает. Повторно заказали биопротект, чтобы довести начатое до конца. Спасибо за детальную информацию менеджера, который сразу перезвонил в день заказа (консультировали при первом и повторном заказе). Ждём окончательный результат.
- Переваги:
- Лично я запах не ощутила, дочь услышала слегка ощутимый запах.
- Недоліки:
- Пульверизатор приходилось заменять на определенном этапе обработки, рекомендую обзавестись запасным перед обработкой
- Продавець No trespassing
Доброго дня, пані Олено. Щиро вдячні за придбані засоби і окреме спасибі за відгук.