- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: MiAmor. Розмір: 3
Хороші колготи, єдине що мене налякало коли тільки відкрила замовлення-колір на упаковці відрізняється від тих які всередині, але приїхав той який потрібно, хоча на упаковці чорні були
- Переваги:
- Мʼякенькі
- Недоліки:
- Не виявила
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець MiAmor
Добрий день, дякуємо за відгук, носіть із задоволенням!
- Дока А***Відгук від покупця. Продавець: MiAmor. Розмір: 3. Колір: Чорний
Брав дівчині. Товаром задоволена! Якість також на висоті! Але доставка... Замовили у суботу ввечорі, надіслано було аж у вівторок, хоча писали, що онлайн доставка прискорить відправку. Тобто, якщо накладний, чи не онлайн оплата відправляют ще довше? В наших реаліях хотілося б, щоб відправляли шкидше, ніж на третій день після замовлення.
- Продавець MiAmor
Дякуємо за ваш відгук, Олександр. Дійсно, ваше замовлення було сплачене в суботу вже у неробочий час. В неділю у нас вихідний. В понеділок замовлення було прийняте в роботу та відправлене вам у вівторок у першій половині дня. По термінах доставочки вам нічого не затримали.
Дуже приємно, що ваша дівчина залишилася задоволена якістю. Приємного онлайн шопінгу!
- Шакті О***Відгук від покупця. Продавець: MiAmor. Розмір: 3. Колір: Блакитний
совершенно другой цвет прислали. потому что им все равно ведь товар уже оплачен. зачем так делать с людьми не понимаю. не светло бирюзовій а темно синий. в реальности еще темнее чем на моем фото
- Переваги:
- нет и очень злая
- Недоліки:
- не тот товар совершенно. не заказівайте ничего у єтого продавца
- MiAmor
Добрый день. С вами в ближайшее время свяжется наш менеджер для решения данной ситуации.
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: MiAmor. Розмір: 3
Якісні, гарний колір насичений. Зв'язались швидко.
- Переваги:
- Якісний товар
- MiAmor
Дякуємо за ваш відгук і приємну співпрацю!
- ViP V***Відгук від покупця. Продавець: MiAmor. Розмір: 2. Колір: Алий
- Єлизавета Г***Відгук від покупця. Продавець: Cornetto. Розмір: 3. Колір: Темно-червоний бордовий
Гарні колготки, дуже приємні на дотик, продавець відправив їх в день замовлення!
- Переваги:
- Все супер
- Елизавета Г***
Колготки разлезлись в первый же день - я их даже не носила, огромная дыра на попе без причин вообще (ничем не цепляла, ногти короткие, они просто лежали)
- Продавець Cornetto
Доброго дня! Вибачте, за таку прикру ситуацію, ми до Вас зателефонуємо.
- Елизавета Г***
Продавець замінив порвані (брак) колготки на нові, це дуже приємно Дякую
- Міщук О***Продавець: Missmaril. Розмір: 3. Колір: Чорний
Скільки чекати замовлення??
- Переваги:
- Незнаю
- Недоліки:
- Незнаю
- Missmaril
Все оперативно! сьогодні робите замовлення завтра отримуєте.