- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: МастерСон. Розмір (Ш х Д): 220 x 240. Колір: Оливковий
Хорошее качество сатина, цвет как на картинке. Посмотрим как будет после стирки.
- Максим Ч***Відгук від покупця. Продавець: МастерСон. Розмір (Ш х Д): 230 x 250. Колір: Чорний
Нитки торчат, на обеих простынях присутствуют по царапине, которые на черном бросаются в глаза.
Так же ее как будто по полу валяли, какие-то непонятные мелкие штуки на ней, хз, не грязь, не ткань....
За такие деньги такой не должно быть.....- Максим Ч***
На следующий день со мной связались, извинились и прислали такое же бельё за свой счёт, за это большой плюс.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: МастерСон. Розмір (Ш х Д): 230 x 250. Колір: Сірий
Купувала на подарунок - друзі в захваті. Сервіс магазину - на найвищому рівні. Зі мною швидко зв'язались, приємно прокомунікували, відправили в необхідні терміни (до 3х днів). Рада підтримати українського виробника NaviHome з Дніпра.
- Переваги:
- доступність нестандартних розмірів; щільний приємний сатин; класні кольори, які можна міксувати у комплектах
- Недоліки:
- не виявлено
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: МастерСон. Розмір (Ш х Д): 230 x 250. Колір: Білий
Дуже гарна тканина - щільна, приємна.
Пошив якісний, рівний.
Чудове пакування товару для пересилки - все прийшло чистим, без пошкоджень.
Разом із пакуванням була інструкція по використанню та красива листівочка із проханням залишити відгук.
Ну ось...відгук:
Я замовляла простирадло розміром 230*250 см, а отримала щось незрозуміле - 216*250.
Ні на пакуванні товару, ні на етикетці простирадла не було зазначено розміру - шукали разом із представником Розетки (і це мало би мене насторожити при отриманні).
Я в свою чергу не взяла рулетку, що поміряти розмір на місці.
Власне провина моя - не перевірила розмір товару при отриманні.
Пам'ятаючи постанову КМУ 172 - постільна білизна не підлягає поверненню - змирилась із тим, що на моє ліжко простирадло замале.
Але все одно образливо - воно ж коштує не 100 грн (і їх також було б шкода), а 1 029 грн.
Прошу не коментувати, що це усадка після прання. Прання, відповідно до інструкції при 30 градусах. І така тканина не має давати усадку на 6,5%.
Власне - білизна хороша, але раджу не лінуватись і перевіряти замовлений розмір при отриманні (навіть якщо це не видається незручним).- Переваги:
- Гарна тканина
- Недоліки:
- Невідповідність виробу замовленим розмірам
- Продавець МастерСон
Доброго дня! Дякуємо за відгук та приносимо вибачення за таку ситуацію. З вами зв'яжеться наш менеджер, щоб ми виправили дану ситуацію.
- Елена
Хочу доповнити свій відгук - зі мною зв'язались представники продавця і замінили простирадло - прислали нове.
Я неймовірно здивована і вдячна постачальнику.
Якщо буду купувати додаткову білизну, із задоволенням буду купувати білизну від МастеСон.
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: МастерСон. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Кремово-рожевий
Товар відповідає запиту, обслуговування хороше
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: МастерСон. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Світло-сірий
Какой классный комплект! Очень хорошее качество сатина, приятный на ощупь и блестит.
Менеджер перезвонила, подогнали размер под нестандартное одеяло.- Переваги:
- Ткань, обработка швов, работа магазина
- Недоліки:
- Юля Ч***Відгук від покупця. Продавець: МастерСон. Розмір (Ш х Д): 230 x 270. Колір: Світло-бузковий
Дякую. Дуже якісний товар і є великі розміри , бо , наприклад, в Україні знайти підковдру 220 х 250 практично не реально. У цього продавця є. Сервіс також чудовий, все швидко і якісно.
- Переваги:
- Все просто чудо
- Недоліки:
- Ірина Ж***Відгук від покупця. Продавець: МастерСон. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Зелено-сірий
Якість хороша. рекомендую. Колір такий як на малюнку
- Переваги:
- Тканина гарна
- Недоліки:
- СергейВідгук від покупця. Продавець: МастерСон. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Чорний
Норм белье
- Алена М***Відгук від покупця. Продавець: МастерСон. Розмір (Ш х Д): 150 x 220. Колір: Чорний
Постельное белье хорошее, брала дополнительно к простыни 2 наволочки 50×70 и одну 70×70. Пока только получила, цвет насыщенный чёрный, на ощупь мягкая. сатин, как я люблю. Прислали дополнительно инструкцию как стирать.
На фото кажется светлее, т.к. при искуственном освещении ткань бликует, но в реальной жизни насыщенный чёрный.- Переваги:
- насыщенный чёрный, мягкая ткань
- Продавець МастерСон
Альона, дякуємо за відгук :) Користуйтесь з задоволенням, та звертайтесь за постільною білизною інших кольорів