Картка Rozetka

Відгуки покупців про Сироватка-міст D'Alba White Truffle Mist Serum з білим трюфелем 100 мл

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Валентин Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 100 мл

Супер. Дружина у захваті.

• Вікторія Р***

Вообще не понятно какой от этого эффект. Словно побрызгал водой и она высохла.
    За это я бы не отдала и 100 гр. бесполезная вещь .

Переваги:
    Недоліки:
    Цена. Качество.
  • Тетяна А***

Дуже дякую магазину за сервіс, швидку доставку і бажаю розвитку і вдячних клієнтів

• Антон

Ввічливий продавець, який на моє прохання надав мені реальне фото товару. Швидка відправка.

Переваги:
    На момент придбання найнижча ціна
  • Леся Т***

У мене комбінована шкіра, схильна до сухості. Шкіра після 2-х тижнів використання стала набагато краще. Помітила зменшення зморшок, (це не панацея, але в загальному я бачу зміни)можливо раніше підбирала не правильну доглядову косметику, але цей спрей мені підійшов на 100%. Єдиний мінус, як на мене, швидко закінчується(
    Продавець відправив швидко, не дивлячись на святкові дні, ввічливі менеджери. Буду замовляти ще. Дякую

Переваги:
    Хороше зволоження
  • Наталья З***

Товар оригінал-користувалася раніше, купувала за кордоном, тому маю можливість порівнювати. Термін придатності гарний. Спрей гарно зволожуе шкіру, використовую перед нанесенням крему. Магазину дякую за знижки та швидку доставку.

• Людмила Р***

Чудовий товар та чудовий продавець

Переваги:
    Все швидко доставлено
  • Тетяна М***

Зв’язалися та відправили дуже швидко. В майбутньому буду ще купувати продукцію у цього продавця.

• Светлана С***

не помітила того результату який всі описують, нажаль... дуже полюбляю корейську косметику але цей напевно мені не підійшов. Результат не помітний, користуюся вже кілька місяців.

Переваги:
    Не помітила
    Недоліки:
    для сухої шкіри не дуже зволожує
    • Продавець  LBC Group

Доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук, спробуйте додати ще до вашого догляд крем, та шкіра буде дуже зволоженою!

• Катя

Прекрасный продукт. Кожа моментально становится нежная и посвежевшая. По ощущениям полностью впитывается примерно через 30 минут. Лёгкая, не жирнит и не забивает поры. Экономно используется. Думаю, что не уступает более дорогим средствам.

Переваги:
    выравнивает тон кожи, освежает вид лица
    Недоліки:
    не обнаружены
  • Антонина

Сыворотка потрясающая, действительно работает и улучшает состояние кожи. Спасибо магазину, очень довольна!

Переваги:
    Видимый результат
    • Продавець  LBC Group

Доброго дня. Дякуємо за відгук.

• Юлия З***

Потрясающая штука!❤️ Буду покупать всегда)))) питает,увлажняет,если 2 раза нанести то можно и без крема)))) супер!)
    Магазину спасибо,все быстро!

Переваги:
    Всё
    Недоліки:
    Нет нет и нет
    • Продавець  LBC Group

Дякуемо за відгук))