Відгуки покупців про Кігтеточка з картону посиленого з дерев'яним фасадом Cat Joy Bionica Beige Wood 63х14х29 см

Оцінка користувачів 4.89/5
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Кігеточка дуже сподобалася. Відразу помітна гарна якість. Щільна, важкенька, по полу не ковзає, немає сторонніх запахів, виглядає дуже гарно. Це вже друга картонна кігеточка у нас. Перша була маленька, а тепер наш котик підріс і вирішили купити більшу бо подобається якість. Котик ще в перший день розібрався що до чого і тепер маємо 2 в 1 - і кігеточка, і лежачок. Швидка доставка, все дуже гарно запаковане у фірмову коробку. Однозначно рекомендуємо!

Переваги:
    Якість, дизайн
    Недоліки:
    При транспортуванні відклеїлись малесенькі силіконові ніжки. Але це не проблема, бо користі від них мабуть було б не багато. Самі наклеїли прорезинені наліпочки. Інформація для виробника
    • Продавець  C&D Joy

Щиро дякуємо за такий розгорнутий і теплий відгук! Неймовірно приємно, що Ви повернулися до нас за більшою кігтеточкою, і що котик так швидко обжив свій новий «2 в 1» лежачок.
      Окреме спасибі за зауваження щодо силіконових ніжок — обов'язково передамо цю інформацію на виробництво та подумаємо, як покращити їхнє кріплення, щоб транспортування не було проблемою. Раді, що Ви так легко знайшли рішення! Нехай виріб служить довго та дарує котику лише задоволення!

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Дуже гарна! Кіт і точить кігті,і спить там

Дякуємо Вам
      Раді, що Біоніка стала і дряпкою, і улюбленим місцем для відпочинку котика

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Чорний

Дуже гарна кігтеточка , гарної якості, дякую!

• Продавець  C&D Joy

Пані Світлано, щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Ви залишилися задоволені якістю. Нехай Ваш котик з радістю гострить кігтики!

• Елена Г***

Гарна

• Продавець  C&D Joy

Дякуємо! Нам дуже приємно Якщо буде фото улюбленця на дряпці — будемо раді побачити!

• Юля
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Чорний

Гарна драпачка, кіт шаленіє від неї. І до всього швидка доставка. Супер!!!

• Продавець  C&D Joy

Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді чути, що Ваш кіт шаленіє від нашої драпачки. Також приємно, що Ви задоволені швидкою доставкою – ми завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів!

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Чорний

Когтеточка понравилась. Очень нравится дизайн. Кот любит картонные когтеточки. Были разные, очень важно чтобы они не за месяц раздирались котом. Эта довольно плотная. Силиконовые ножки это отличное дополнение и вначале она не скользила, сейчас они вдавились в картон и никакой полезности не несут, жалко что в наборе нет дополнительных подушек чтобы их заменить. В прошлый раз от другого производителя, например, досталась кривовата и постоянно шаталась, эта стоит плотно, ровно и уверенно.

Недоліки:
    Жаль, что в комплекте нет дополнительных сил кондовых подушек для замены, например, на другую сторону.
    • Продавець  C&D Joy

Доброго дня! Вас вітає компанія Cat Joy Дякукємо за відгук, врахуємо Ваші побажання!

• Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Дякую, гарна кігтеточка! Котикам сподобалась) все прийшло дуже швидко, гарно запаковано.

• Роман К***

Хорошая когтеточка

• Продавець  C&D Joy

Дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалася наша кігтеточка. Сподіваємося, що Ваш улюбленець також оцінив її))

• Алина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Бежевий

Выглядит хорошо и качественно. Коту нравится лежать на ней, но пока не понял, что об неё надо когти точить.

• Продавець  C&D Joy

Дякуємо за відгук! Ми раді, що Ваш котик уже оцінив кігтеточку як зручне місце для відпочинку. Щоб привчити його точити кігті, спробуйте трохи посипати кігтеточку котячою м’ятою або погратись на дряпці улюбленою іграшкою – це часто допомагає котикам швидше почати користуватись за призначенням кігтеточкою

• Марина П***

Киця задоволена

• Продавець  C&D Joy

Дякуємо за відгук! Найкраща похвала для нас – це задоволена киця. Нехай користується з радістю!

• Василь
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Чорний

Кіт щасливий, а це найголовніше)

• Продавець  C&D Joy

Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що кігтеточка принесла радість вашому улюбленцю. Нехай і надалі тішиться та користується із задоволенням!

• Нина К***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Гарний товар за доступними цінами

Переваги:
    Велика та міцна
    Недоліки:
    Поки не знайшли)
    • Продавець  C&D Joy

Нам дуже приємно, що Вам сподобалася наша кігтеточка! Ваша оцінка якості та доступності дуже важлива для нас. Ми завжди прагнемо створювати продукти, які будуть не тільки стильними, але й міцними та зручними для пухнастиків. Дякуємо, що обрали нас!

З найкращими побажаннями,

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Класна кігтеточка, кицюня одразу подерла кігтики і вже валяється на ній) дякую

• Продавець  C&D Joy

Дякуємо за теплі слова! Раді, що кіцюня швидко знайшла спільну мову з кігтеточкою. Нехай користується із задоволенням!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Чорний

Все сподобалось. Киця використає і як лежанку, і як дряпку.

Переваги:
    Обслуговування, доставка
    • Продавець  C&D Joy

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що киця знайшла застосування нашій кігтеточці як лежанці та дряпці. Також приємно чути, що ви задоволені обслуговуванням і доставкою. Будемо раді бачити вас знову!

• Олена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Опис відповідає дійсності.Картон посилений,майже не має відходів від дряпання кішкою.Кішці подобається ,як для дряпання,так і для лежання.Конструкція міцна,дуже естетично виглядає в інтер'єрі кімнати

Переваги:
    Повністю відповідає опису.
    Недоліки:
    Поки не виявили
    • Продавець  C&D Joy

Дякуємо за ваш чудовий відгук про дряпку. Ми цінуємо ваш час та те, що ви поділилися з нами своїми враженнями.

Сподіваємося, що ваша кішка буде й надалі насолоджуватися кігтеточкою. З найкращими побажаннями,

• Ліана Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Отличная когтеточка. До этого кошка обдирала диван и ковры, а после покупки сразу начала пользоваться только ей. Любит на ней спать, ей удобно не смотря на то что котя крупная. Обязательно буду ещё заказывать. Спасибо продавцу за качественный товар!

• Продавець  C&D Joy

Дякуємо за чудовий відгук та за те, що ви поділилися своїм досвідом з іншими покупцями!! Нам дуже приємно, що наша кігтеточка припала до душі вашій кішці! Ми цінуємо вашу довіру та будемо й надалі прагнути пропонувати вам лише якісні товари.

З найкращими побажаннями,

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Когтеточка супер. Котик зразу зрозумів що треба робити. Думала буде багато шматків картону, але дряпка міцна. Сподобалось

• Продавець  C&D Joy

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що кігтеточка сподобалась вам і вашому котику! Сподіваємося, що ваш котик буде й надалі з задоволенням користуватися нею! З найкращими побажаннями,

• Вита К***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Кішка з першого разу оцінила, поточила кігті, потім лежала. Використовується як кігтеточка, так і лежанка. Нашій кішечці сподобалась, вона на ній також спить.

Переваги:
    Зручність
    Недоліки:
    Потрібно прибирати шматочки картону
    • Продавець  C&D Joy

Дякуємо за теплий відгук! Нам дуже приємно, що Ваша кішечка одразу почала використовувати нашу дряпку за призначенням))

• Ганна

Стильна та практична кігтеточка. Довговічна. Кіт дуже любить її

• Продавець  C&D Joy

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми раді, що ваш кіт любить її й використовує за призначенням.

Ваші слова є найкращою нагородою за нашу роботу!

• Алла М***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Гарна,стильна.Розмір оптимальний. Якби ще була доставка в точки видачі Розетки,то взагалі було б усе чудово.

Переваги:
    Гарна,стильна.Розмір оптимальний. Моїм двом котам вистачило на два роки,після того могли б ще кігті точить,але вже вигляд не той.
    Недоліки:
    Якби ще була доставка в точки видачі Розетки.
  • Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Бежевий

Дуже естетично вписалась кігтеточка в інтер'єр кімнати.
    Більше 2х тижнів кішка зовсім ігнорувала її (і котячою м'ятою посипали, і місце розташування постійно міняли, і дряпали разом з кішкою ту дряпалку). Нарешті, вони поєдналися!

Переваги:
    Естетична
  • Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Бежевий

Швидко та оперативно опрацювали та відправили дряпалку для котів.
    Дякую

Переваги:
    Якісно зроблена.
    Недоліки:
    Недоліки будуть зрозумілі під час використання.
  • Лілія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Бежевий

Щасливий кіт, щаслива я) нарешті, стіни та меблі коту більше не цікаві!)
    Дуже задоволена покупкою, дякую виробнику та "Розетці - просто маст-хев для власників пухнастиків)

Переваги:
    Безліч
  • Олена З***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Шикарний ліжачок, куплю ще, бо коти за нього борються

Переваги:
    Якість ціна
    Недоліки:
    Не побачила
  • Роман Т***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Выглядит супер, кошке тоже нравится

• Продавець  C&D Joy

Чудово, що Вам сподобався наш виріб! Ми прагнемо виготовляти тільки якісні та ефективні товари для задоволення потреб Ваших улюбленців. Раді чути, що ваша киця теж отримала задоволення від користування нашою кігтеточкою. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або пропозиціями щодо покращення нашого товару.

• Ірина В***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Бежевий

Чудова річ для кішки, гарна форма, велике місце де розлягтися. Кішка не чіпає меблі/штори/стіни взагалі. Дякуємо!

Переваги:
    Велика лежанка, висота дозволяє ставити біля батереї, гарний вигляд
    Недоліки:
    Не лийте воду і не мочіть, залишаться сліди
  • Юрій Д***

Кіт в захваті)

• Дарья К***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Бежевий

Кошка не сразу поняла, что к чему, так как до этого у нас был обычный кошачий коврик
    Ноо не долго думая, я взяла кошку и провела лапами по точилке, она сразу поняла, что нужно делать. Точит когти отлично, а главное забыла за обои в квартире и мебель!

Переваги:
    Кошке понравилось, забыла за обои и мебель
    Недоліки:
    Остаются кусочки картона
  • Олена З***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Коричневий

Справа напевно не в картоні, а в дряпалці. чомусь коти більше зацікавились коробками і пупирками, в яких приїхали дряпалки, ніж дряпалкою. Може при виробництві картон втратив свій первінний фабричний запах, що приваблює котів. Візуальна мені більш імпонує велика дряпалка з хованками для котів, але їх байдуже, навіть не легають на них відпочивати. В підсумках, новий інтер'єр за 1500 - для мене.

Переваги:
    Лепота
    Недоліки:
    Не зацікавились коти від слова взагалі
    • Продавець  C&D Joy

Доброго дня, нажаль не всі котики зразу розуміють, що нові меблі придбані саме для них. Буває, що потрібно трохи часу аби мурчик звик до нового предмета інтер'єру. У таких випадках можна допомогти коту зрозуміти, що можна робити з дряпкою)

Спробуйте погратись з котиками іграшкою дражнилкою так, щоб у процесі гри пухнастик ловив лапками іграшку на дряпці і міг заганяти в неї кігті.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Бежевий

Вже публікувала тут відгук про кігтедряпку, одразу після придбання на початку грудня 2021. Вирішила додати фото після майже 8 місяців активного використання. До сих пір має гарний вигляд. Найулюбленіше місце для сну нашого пухнастика.

Переваги:
    Якість!
  • Елена
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Бежевий

Хорошая когтеточка, коту нравится, теперь почти всё время спит на ней. Портить ковры перестал и точит когти только об эту когтеточку. Первые день-два кот не хотел подходить к покупке, пришлось немного присыпать мятой

Переваги:
    Коту нравится
    Недоліки:
    Большой котик не полностью помещается
  • Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Бежевий

Спасибо за оперативную доставку! Радость без вреда для мебели!

Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Бежевий

Кігтедряпка супер! Якісно зроблена, прийшла добре запакована, швидко отримала замовлення. Кіт одразу почав використовувати за призначенням- підточив кігтіки та розвалився спостегати за тими, хто мешкає на його території

Переваги:
    Якість, ціна, швидко отримала замовлення
  • Вера С***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Бежевий

Отлично, довольны покупкой. Ожидания не обмануты.

Переваги:
    Кот сразу понял, что это!!!
  • Стас
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Чорний

Отличная когтеточка и доп. лежак для кошки, однозначно будем заказывать еще.

Переваги:
    Увесистая. Когда кошка точит не ерзает ею по полу.
    • Продавець  C&D Joy

Здравствуйте) Рады, что наша продукция понравилась Вам и Вашему котику)

• Василь Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: C&D Joy. Колір: Чорний

Чудовий подарунок для котика. Приємне враження від спілкування з представником продавця C&D Joy.

• Продавець  C&D Joy

Доброго вечора) Дякуємо за приємні слова! :)