Відгуки покупців про Карта розширення пам'яті Seagate Storage Expansion Card 1TB для Xbox Series X | S (STJR1000400)
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: GoodForYou. Колір: Чорний
Карта работает. Игры отлично устанавливаются на нее.
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: GoodForYou. Колір: Чорний
Заказ обработали очень оперативно и отправили в тот же день. Все оригинальные пломбы были на месте. После подключения к консоли (XBOX SX), карта расширения памяти сразу определилась и система показала доступный обьем.
- Переваги:
- Больше места для игр
- Недоліки:
- С одной стороны дороговато, но если сравнивать с аналогичными, не проприетарными решениями на m.2, то и не так сильно
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: GoodForYou. Колір: Чорний
Приехала в оригинальной коробочке, достал, воткнул в консоль, сразу определилась. Перенёс уже кучу игр, учитывая что они сейчас до 100 гигабайт - даже жалко что одна карта не 2ТБ :)
- Переваги:
- Можно купить несколько и сгрузить игры если любите играть в разные игры и много.
- Недоліки:
- Дороговато.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: GoodForYou. Колір: Чорний
Отлично работает, сразу определяется. Доволен
- Сергей С***
Затримок ("підгальмовувань") немає? Цікаво почути вашу думку щодо цього - хочу придбати для совєї Xbox/s!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний
Після замовлення чекав тиждень , з продавцем не можу зв'язатись , відмовився від замовлення . В описі написано доставка через 5-7 робочих днів за цей час не то що замовлення прийшло навіть не скомпонували і не зв'язалися зі мною .
- Переваги:
- Недоліки:
- Не надійний продавець. НЕ РЕКОМЕНДУЮ
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний
Замовив 30 квітня, а 5 червня забрав в пункті видачи "Розетка". Пакування надійне, усі пломби на місті. У мене Xbox S і на двох людей місця не вистачало катастрофічно. Легким рухом руки зняти захисний ковпачок і вставить в спец... отвір. Працює дуже швидко, без зависань і такого всякого. Мінус один - ЦІНА
- Денис
Я вибачаюсь, замовив 30 ТРАВНЯ...
- Погорєла О***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний
Доставили швидко , близько 10 днів.
Пакування надійне. - Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний
Все працює, але доставка місяць
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Час доставки
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Чорний
Штука ловка.
- Переваги:
- Тепер пам'яти хоч .... )))
- Продавець RM Store
Дякуємо за відгук! Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Кожний клієнтський досвід має велике значення для нас. З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні замовлення. Гарного дня!
- Илья Ш***Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Чорний
Очень быстрый SSD. Не заметил разницы между загрузками в играх с внешнего SSD и внутреннего. Покупал XSX.
- Переваги:
- Быстрый, легко используемый
- Недоліки:
- Дороговато
- Евгений О***Відгук від покупця. Продавець: RM Store. Колір: Чорний
Безусловно, эта карта расширения быстрая, и быстрее любого внешнего SSD накопителя, который вы подключите к Xbox Series X. Однако на практике скорость оказалась не такой высокой, как я ожидал. Замеры показали, что вместо теоретических 3,75 Гб/с, которые может выдавать шина CFexpress, я поучил 750 Мб/с при переносе игр с внутреннего накопителя на внешний. Microsoft уверяет, что пользователь не ощутит разницы при запуске игр, и это действительно так - время загрузок не почти отличается. Но замеры показали невысокие скорости, что заставляет задуматься, что стоимость карты просто завышена просто из-за проприетарного разъема, а внутри стоит дешевый NVMe.
- Переваги:
- Расширяет объем внутреннего хранилища Xbox Series X, в теории поддерживает Xbox Velocity Architecture, легкая и компактная
- Недоліки:
- Официально эта карта продается за $220 (6300 грн), у нас ценник задран до 7999 гривен ($282), что дороговато
- Продавець RetroStore
Добрый день. Спасибо за Ваш отзыв.
- Андрей Р***
SSD формата М2 не подойдёт? Или нужен особый корпус "карты расширения", чтобы установить в гнездо Xbox? У Seagate дороговато. Есть другие предложения на SSD M2, дешевле. Корпус на SSD M2 для Xbox критичен?
- Наталья С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Подходит для Series S и Series X
- Переваги:
- Компактный
Быстрый - Недоліки:
- Очень дорогой
- Іван Н***
Да підходить,так як це під ці консолі і було створено
- Кучер М***Продавець: RM Store. Колір: Чорний
SSD 1tb за адекватную цену в таком размере
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- нету
- Продавець RetroStore
Добрый день. Спасибо за Ваш отзыв.
- Игорь К***
Человек сам не купивший этот ssd, рассказывает о достоинствах цены...