Відгуки покупців про Фантомне живлення для конденсаторного мікрофона 48 Вт
Немає в наявності
- іван д***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
зауважень не має працює добре
- Переваги:
- працює
- Віктор Ц***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Чудовий блок за свої гроші! Брав для мікрофона BM-800. Підключив мікрофон до цього блоку і якість звуку стала набагато якісніше і гучніше! Доставили за два дні! Навіть не задумуйтесь беріть не пожалкуєте! Миттєво відповідає підтримка! Буду всім друзям рекомендувати цього продавця!!
- Переваги:
- Дешева ціна
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Гліб Є***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Чи слід вимикати його, чи можна залишити працювати 24/7?
- Переваги:
- Працює так, як повинно
- Недоліки:
- Треба повертати до стіни, щоб не осліпнути)
- Продавець OKSTORE
Вітаємо. Взагалі виробник рекомендує вимикати. Але мало хто так робить і від цього прилад працює не гірше.
- Валентин К***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Все чудово працює, бісить тільки блок живлення що гуде сильно
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Замовлення опрацювали швидко і відправили. Мікрофон став гучніший набагато, і якість краща.
- Переваги:
- Маленький.
- Недоліки:
- Гудить блок живлення противно.
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Все працює, але дуже гудить блок живлення.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Дуже гудить блок живлення
- Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Працює - роботу свою виконує. Брав для мікрофону Мікрофон студійний XoKo Premium MC-220m + USB (XK-MC-220m) = посилання(з розетки)
- Переваги:
- Працює - роботу свою виконує.
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Дуже бистро прислали. Приєднав, мікрофон все працює. Ще рекомендую придбати у них же довший кабель, в комплекті йде на 2 метри. А на мою думку краще довше, тому я у них купив довший. Так що гарна фірма, все добре, я купив і не жалкую.
- Переваги:
- компактність
- Недоліки:
- немае
- Тимур Х***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Брал для BM-800. Громкость увеличилась с -25dB до -14dB при связке с недорогой внешней звуковой картой. Со штатной звуковой картой геймерского ноутбука эффекта не было (как это работает я не знаю). У меня от звуковой карты на микрофонном входе есть небольшой белый шум до -40dB, так что для тихих звуков это имеет значение. Блок питания из комплекта гудел, но продавец оперативно прислал другой. Магазину вообще большое человеческое спасибо. Они и звонили быстро и отправили сразу и все проблемы после решили (у меня так же не работала звуковая карта)
- Переваги:
- В случае с BM-800 увеличивает громкость звука
- Глеб Е***
тот что гудел это брак? Вы поменяли и он теперь работает исправно или они все гудят?
- Тимур Х***
Глеб, да, похоже был брак. Мне прислали другой и с ним проблем не возникло. Но так как я вскоре купил хорошую внешнюю звуковую карту, пользовался им в итоге не долго. Теперь просто валяется
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Покупал для микрофона BM-800, звук стал намного громче. Советую.
- Переваги:
- Дополнительный кабель в комплекте.
- Недоліки:
- При выключении, полностью выключается только через одну минуту.
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Получил посылку практически на следующий день после звонка менеджера, в комплекте гарантийный талон, блок питания, само фантомное питание и шнур для подключения микрофона. Подключил, проверил - все работает. Магазину 10/10 за качество товара и обслуживания :)
- Переваги:
- Брал для ВМ-800, звук стал намного громче и чище, никаких проблем нет.
- Недоліки:
- Их нет
- Sword m***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Фантомка работает как нужно, спасибо продавцу, обезательно буду советовать друзьям
- Переваги:
- Цена, быстрота доставки.
- Недоліки:
- Их нету
- Продавець OKSTORE
Здравствуйте. Если все понравилось почему 4 звезды, а не 5 ?)
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Брал для микрофона bm-800, работает идеально без нареканий. Заметил некую особенность: после выключения питания сохраняется напряжение в конденсаторах из-за чего микрофон работает ещё примерно минуту. Так же совет, если вы покупали вместе с микрофоном звуковую usb карту, то после покупки фп можете спокойно втыкаться напрямую в микрофонный вход компьютера так как дешёвые звуковые карты обычно дают шумы.
- Переваги:
- Цена, простота подключения, идеальная работа
- Недоліки:
- Можно было бы к недостаткам отнести то что оно не сразу выключается, но я не думаю что это серьезная проблема. Это скорее принцип работы устройства. Если я ошибаюсь - поправьте
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Шнур в комплекте как приятный бонус
- Переваги:
- Выдает заявленные 48 В
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Доволен обслуживанием, пониманием и отзывчивостью.
- Переваги:
- Работает отлично
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
після його використання мікрофон краще працює, зник незрозумілий фоновий шум! Окремою перевагою довгий кабель XLR 2.5 метра. Дякую за оперативну доставку!
- Переваги:
- працює добре
- Недоліки:
- не виявив
- Илья Ч***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Очень быстро, вчера сделал заказ ночью с утра перезвонили и сказали скоро отправят, сегодня же пришло)))
- Переваги:
- Быстро, качественно.
Спасибо! Стараемся)
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
всё ок
- Сергій Я***Продавець: OKSTORE
Хороший товар, работает с Audio-Technica AT-2020.
- Переваги:
- Рабочий, доставили быстро, также положили XLR-XLR провода, которые пригодятся для полного подключения микрофона к Фантомному питанию.
- Недоліки:
- Никаких