Відгуки покупців про Набір плічка вішалки Hanger NSD 45 см дерев'яні світлі 6 шт

Оцінка користувачів 5/5
  • Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SUPER HANGERS. Кількість в упаковці: 6. Колір: Коричневий. Ширина: 44

Якісний товар, рекомендую!

Переваги:
    Якість, швидка доставка
  • платон

чудово

• Карина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: SUPER HANGERS. Кількість в упаковці: 6. Ширина: 45

Відправка швидка, вішалки виглядають гарно і міцно, задоволена.

Переваги:
    Швидка доставка, гарний вигляд, міцні
  • Володимир А***

Гарний товар за свою ціну

• Сергій П***

Дуже сподобалось. Буду замовляти ще. Будемо перевіряти часом міцність та практичність. Але виглядають дуже суперсько, дякую)

Переваги:
    Вигляд (класичний), матеріал, оперативна, дуже швидка доставка
    Недоліки:
    Не помічено.
  • Лера Г***

Пришли быстро, выглядят крепкими и надежными

Переваги:
    Выглядят хорошо и качественно
  • Виктория З***

Товар хороший. Продавец общительный. Посылку отправили быстро. Заказом я довольна. Продавца рекомендую.

Переваги:
    Товар соответствует описанию.
    Недоліки:
    Претензий нет.