- анВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Білий. Кількість в упаковці: 1
Дуже класний для розпису скла. Легко й швидко змивається
- Переваги:
- Легко змивається
- Недоліки:
- Не дуже зручно натискається
- Пехотный А***Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Зелений. Кількість в упаковці: 1
Поскольку мало на рынке маркеров, которые предназначены для витрин и входных дверей, то пришлось взять разные этой серии. В покупке разочаровала только цена. Маркеры пишут хорошо, линия насыщенная, не испаряется, держится. Дождь не смыл рисунок. Если нужно именно на прозрачном стекле писать - берите.
- Переваги:
- Производитель выпускает качественную, но дорогую продукцию
- Алексей Р***Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Білий. Кількість в упаковці: 1
Маркер чем-то напоминает корректор, только он легко смывается. Использую для написания меню на стеклянной витрине. У меня установлена уф подсветка, очень красиво.
- Фарсалов Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Зелений. Кількість в упаковці: 1
Рекомендую к покупке данный маркер. Отлично рисует по стеклу. Можно рисовать елочки на витринах к НГ. Легко стирается влажной губкой. Так же успешно используем на стеклянной доске. Писать приятно. Быстрая доставка.
- Переваги:
- Отличная укрывистость, приятный оттенок.
- Недоліки:
- пока нет
- Степанов Д***Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Блакитний. Кількість в упаковці: 1
он то качественный и красивый, но в целях экономии можно поискать что-то подешевле
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Білий. Кількість в упаковці: 1
буду покупать их. куда лучше странных безбрендовых коротких, хилых, бледных головоломок с китайским борохлом. пишу на стекле/пластике
- Переваги:
- крутяк пишет ярко стирается рукой или пальцем без усилий но лучше полотенцем, тряпкой, салфеткой т.к. высыхает и стирается как мел
- Недоліки:
- это маркер не гони
- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Білий. Кількість в упаковці: 1
На черном стекле идеален
- Переваги:
- Хорошо пишет
- Фарсалов Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Блакитний. Кількість в упаковці: 1
Лучший маркер из тех, что я пользовался.
- Переваги:
- очень качественный наполнитель, долго пишет
- Недоліки:
Пока не испытан в долговременной перспективе, но пишет приятно во всех отношениях. Стирается легко.
- Переваги:
- Приятный цвет. Отличная укрывистость.
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Білий. Кількість в упаковці: 1
Працює за принципом коректора – треба трохи тиснути. Стоїть у мене з літа й проблеми протікання не виникло
- Недоліки:
- Брала, щоб підписувати вміст скляних банок. Але написи дуже легко стираються, навіть якщо трохи зачепити пальцем :\
Представник постачальникаКатерина,
Дякуємо за відгук.
Більше інформації про товар є в описі:
Маркер для скляних дошок: білих, чорних, кольорових
Можна писати на різних гладких поверхнях: скло, дзеркала, метал, плитка, пластик
Світлостійке яскраве непрозоре крейдяне чорнило на водній основі
Легко видаляється сухою губкою без слідів і розводів.
Для стійких написів, на будь-якій поверхні, рекомендуємо використовувати перманентні маркери.
- Чигирев М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Білий. Кількість в упаковці: 1
Всё было прекрасно, только вот на второй же день маркер начал течь и перестал писать. Сииуация крайне неприятная, но, к сожалению, ничего лучше для стеклянных досок пока не нашёл, так что придёться брать ещё один
- Переваги:
- Легко наносится и стирается, идеален для стеклянных досок
- Недоліки:
- Перестал писать на второй день
Представник постачальникаМаксим,
Нам дуже шкода, що таке сталося з продукцією.
Скоріш за все Ви дуже накачали маркер і він почав підтікати.
Дякуємо за відгук.
- Аля И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Білий. Кількість в упаковці: 1
Выглялит как троллинг со стороны изготовителей, ибо уже 5й маркер протекает буквально через день-два после начала использования. Будь возможность вернуть деньги - вернул бы. Не советую покупать
- Переваги:
- Очень хорошо видно во время письма
- Недоліки:
- Может буквально за день прийти в негодность
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Білий. Кількість в упаковці: 1
Отримала маркер сьогодні. Нажаль, при першому відкриванні стержень залишився в ковпачку. Переглядала відгуки, не в мене першоі така ситуація. Гроші в смітник(
- Сергей Б***
Його потрібно відкривати а не відкачувати. Теж спочатку не розібрався
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Білий. Кількість в упаковці: 1
Брак
- Переваги:
- Не удалось найти
- Недоліки:
- Брак. Видео прилагаю
- Фарсалов Е***
Женщина, не нужно его крутить. Колпачек снимите просто. Тем, кто думает или купить - смело берите. Маркер отличный. У меня он сразу не писал. Нужно его потрясти и несколько раз нажать на кончик. Вы увидите, как кончик заполнится наполнителем. Затем, если перестает писать - нужно нажать пару раз на кончик(об доску). Так работают все меловые маркеры.
- ДаринаПродавець: Rozetka. Колір чорнил: Білий. Кількість в упаковці: 1
Подскажите, а для магнитно-маркерной доски подойдет? Она у меня фиолетовая... Нужен контрастный маркер.
- Наталия В***
Да, подойдет