Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Масажний ролик YogaLife Compact 30х8 см чорний (ролер, валик, циліндр для МФР та йоги, масажер для спини, ніг, рук, шиї) YL-MN30BK

Оцінка користувачів 3.3/5
  • Євген П***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Чорний

Зламався під спиною на 3 день. Моя вага 70 кг.

• Продавець  YogaLife

Доброго дня, Євген. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з проблемою щодо використання масажного ролика. Важливо зазначити, що наш масажний ролик має каркасну конструкцію, і правильне розподілення ваги є ключовим аспектом для його ефективного функціонування, тобто не можна наступати на ролик ногами, тиснути на одну зі сторін. Важливий аспект: вага користувача не має значення, якщо ролик перекосився відносно лінії спини та прокатування йде по бічній стороні, таке використання не розраховано конструктивно, ролик може пошкодитись. Дякуємо за ваш відгук!

• Алла К***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Чорний

Тріснув через пів року ,це враховуючи те ,що я користувалася раз в неділю

Переваги:
    Не побачила
    Недоліки:
    Неякісні
    • Продавець  YogaLife

Доброго дня, Алла. Дуже прикро, що у вас виникла така ситуація. Масажний ролик відмінно виконує свої функції і має стійку конструкцію, але він може пошкодитися від ударів чи неправильного використання під час тренувань. Важливо перевіряти посилки при отриманні, особливо стан вмісту після транспортування, оскільки можуть траплятися різні ситуації. Якщо ви помітили навіть найменшу тріщину на ролику після транспортування, наприклад, через падіння або стискання, то він може бути пошкоджений, і його тривалість служби може бути скорочена. Ця тріщина може збільшуватися під час подальших навантажень, що призведе до тріщини основи ролика. Щодо правильного використання, важливо розподіляти навантаження рівномірно по центру або по всьому ролику, уникати зміщення на краї. Також слід враховувати, що ролики з порожнистою основою можуть бути вразливішими, особливо по краях, через їх особливу конструкцію. Дякуємо за ваш відгук!

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Салатовий

зручний ролик, лише необхідно переглянути відео як праивльно використовувати, щоб не травмувати себе. якість чудова, претензій не маю

Переваги:
    зручний, яскравий
    Недоліки:
    не знайшла
    • Продавець  YogaLife

• Александр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Бузковий

Сам роллер мені сподобався, гарно масажується. Але дуже швидко тріснув, тому нажаль вже не вийде повноцінно його використовувати.

Переваги:
    Ззовні дуже класний
    Недоліки:
    Швидко тріснув в багатьох місцях
  • Анжеліка К***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Чорний

Замовляла для масажу шиї, відмінно підходить для цієї задачі. М'язи шиї розслаблені, зникла скутість, відчувається ефект вже з перших використань. Для спини буду брати такий, тільки більшого розміру, щоб рівномірно розподіляти вагу. Нічого не тріскається і не ламається. Товар якісний.

Переваги:
    Якість, розмір, масажний ефект
    Недоліки:
    Не побачила під час використанням
    • Продавець  YogaLife

• Лилия Я***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Салатовий

Здравствуйте! Месяц назад заказала мфр роллер. Сегодня первый раз позанималась. При упражнение на икры, треснула внутренность. Теперь возможности с роллером заниматься нету. Что можно с ним сделать?

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Сломалось внутренность
  • Сичова В***
    Відгук від покупця. Продавець: YogaLife. Колір: Салатовий

Досить приємний матеріал, це мій перший ролик і я думала що буде боляче масажувати ноги але ні він достатньо м'який

Переваги:
    Ціна, матеріал
    • Продавець  YogaLife