Відгуки покупців про Блокнот Moleskine Classic великий 19 x 25 см нелінований блакитна гортензія м'яка який

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 192. Формат: А5. Колір обкладинки: Синій. Кількість в упаковці: 1

96 аркушів (192 сторінки)

• Антон Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TOTE. Кількість аркушів: 192

Записник чудової якості. Окремо хочу виділити продавця - відправили в той самий день, на натсупний вже забрав (враховуючи, що це було перед самим Новим Роком). За це - величезна подяка!

Переваги:
    М‘ягка обкладинка, приємний, якісний папір.
    Швидка доставка.
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 192. Формат: В5. Колір обкладинки: Синій. Кількість в упаковці: 1

Не думаю, що Молскін потребує додаткових рекомендацій. В черговий раз купую нотатник цієї фірми, в черговий раз щаслива. Якісний папір, красива обкладинка, зручна кишеня для папірців, фіксатор, закладка. Все дуже продумано і приємно у використанні.

Переваги:
    красивий, зручний, приємний на дотик
  • Анна М***
    Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 192. Колір обкладинки: Рожевий

Замовила для себе для запису , записник привернув увагу своїм кольором, ніжний та теплий, мені подобається. Записник легенький, легко вміщається в сумку, писати зручно.Всім рекомендую.

Переваги:
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Наталія
    Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 192. Колір обкладинки: Рожевий

Замовила для себе для запису різних справ, записник привернув увагу своїм кольором, ніжний та тепний, мені подобається. Записник легенький, легко вміщається в сумку, писати зручно, сторінки легко загинаються.

Переваги:
    Вигляд, якість
  • Владимир
    Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 192. Колір обкладинки: Аквамарин

Хороший блокнот в мягком переплете с адекватной ценой. Также мне понравился цвет.

Переваги:
    Цвет и страницы
    Недоліки:
    Отсутствуют
  • Владимир Д***
    Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 192. Колір обкладинки: Рожевий

Удобный и главное качественный блокнот, который подойдет для любой работы

Переваги:
    Качественная обложка
    Недоліки:
    Цена