- Жанна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 192. Формат: А6. Колір обкладинки: Блакитний. Кількість в упаковці: 1
Гарний товар!
- Екатерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 240. Формат: А5. Колір обкладинки: Синій. Кількість в упаковці: 1
покупала парню, он давно пользуется Moleskine. качество и плотность страниц действительно очень крутое, перо не просвечивает.
настоящим ценителям - рекомендую)- Переваги:
- крутое качество страниц
- Недоліки:
- не самый бюджетный вариант)
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 240. Формат: А5. Колір обкладинки: Синій. Кількість в упаковці: 1
Дуже зручний блокнот в твердій обкладинці. Подобається простота, нічого зайвого. Якість виконання та сторінок на висоті, рекомендую.
#моєрозпакування- Переваги:
- Чудова якість, дизайн
- Недоліки:
- Дефект обладинки
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 240. Формат: А5. Колір обкладинки: Синій. Кількість в упаковці: 1
Это мой первый Moleskine. Очень понравилось качество обложки, компактность, линовка блокнота (линии светлые, не отвлекают внимание от текста). Была очень огорчена качеством бумаги. С одной стороны она очень гладкая и приятная на ощупь, с другой стороны она настолько тонкая, что на ней можно писать только шариковой ручкой. Все маркеры, браш пены, цветные карандаши и т.д. просвечивают. В принципе от бумаги толщиной 70 г/м2 можно было это ожидать. Черная гелевая ручка может отпечататься на обратной стороне листа. Несколько листов были склеены, и на бумаге были маленькие дырочки. Скорее всего просто брак.
До этого использовала блокнот Axent (бумага толще, есть петелька для ручки, цена 100-200грн.), по качеству он ничем не уступает Moleskine. Пока не вижу смысла переплачивать за бренд. Возможно мое мнение измениться в процессе использования блокнота.- Переваги:
- 1. Качество обложки 2.Размер
- Недоліки:
- 1. Тонкая бумага 2. Не оправдано высокая цена 3. Отсутствие петельки для ручки
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 240. Формат: А5. Колір обкладинки: Блакитний. Кількість в упаковці: 1
Дуже стильний нотатник. Ідеально підходить для подарунка.
- Алла Ш***Відгук від покупця. Продавець: TOTE. Кількість аркушів: 192
Чудовий записник. Якість на висоті. Швидка доставка
- Кучковая И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 240. Колір обкладинки: Жовтий
Давно искала себе блокнот, перепробовала кучу всего и наконец купила этот. Он стоит своих денег, однозначно.
Классная бумага, обложка, цвет. Это любовь с первого взгляда. Обязательно куплю еще.
Если размечать все дни, и также планы на неделю и месяц - то он ровно на полгода.- Переваги:
- Очень качественный и красивый
- Леся П***Відгук від покупця. Продавець: TOTE. Кількість аркушів: 192
Суперська ціна для Молескін, дуже швидка відправка. Прислали на потрібне мені відділення, також погодилися на передоплату на картку (щоб не накладним платежем). Усім задоволена
- Переваги:
- Чудова ціна, відправка в день замовлення
- TOTE
Дякуємо за Ваш відгук.
Користуйтеся із задоволенням)
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 240. Колір обкладинки: Сірий
Хорошая твердый переплет, почти не царапается.
- Переваги:
- Плотная, качественная бумага, удобный формат.
- Недоліки:
- Все же простой блокнот - дороговато.
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 240. Формат: А5+. Колір обкладинки: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Обычный блокнот. Цена завышена.
- Караулов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 192. Формат: А6. Колір обкладинки: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Ожидал большего от товара с такой ценой
- Переваги:
- качество исполнения
- Недоліки:
- маловат размер
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 240. Колір обкладинки: Рожевий
- Переваги:
- Самая идеальная записная книжка
- Недоліки:
- недостатков нет
- СтаниславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 192. Формат: А6. Колір обкладинки: Червоний. Кількість в упаковці: 1
Отличная записная книга.
- Переваги:
- Отличная записная книга. Маленькая. С закладкой. Сзади - небольшой кармашек.
- Недоліки:
- Твёрдый переплёт. Это нигде не указано.
- NataliyaПродавець: Rozetka. Кількість аркушів: 240. Формат: А5. Колір обкладинки: Синій. Кількість в упаковці: 1
Дуже гарний відтінок блокнота. Такий ніжний. Сторінки ніжно кремові в лінію. Приємні на дотик. Ціна не з дешевих, але якість оправдує її.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не має
- Виктор О***Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 240. Формат: А5. Колір обкладинки: Синій. Кількість в упаковці: 1
Ідеальний як на мене блокнот. Відмінний екстер'єр, що помітно одразу взявши до рук. Сподобалися приємні на дотик сторінки, чіткий друк розмітки, хороша та якісна обкладинка
- Переваги:
- Виробник, якість у кожній дрібниці
- Недоліки:
- Ригайло М***Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 192. Формат: А6. Колір обкладинки: Червоний. Кількість в упаковці: 1
Гарний записник. Мені дуже сподобався. Він зручний і всюди може влізти. Твердий. Не рветься. Я задоволена.