- AI аналіз відгуків37 відгуків: 81% позитивних, 11% нейтральних, 8% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Не підійшла (вузька та м’яка).
- Недоліки:
- Вузька та м’яка.
- Продавець Comfort Way
Ви можете повернути, якщо вам не підходить
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Сама подушка зручна, м'яка. Але з кріпленням просто біда. Це одна слабенька гумка, яка майже не притримує подушку у потрібному положенні.
- Переваги:
- М'яко під спиною
- Недоліки:
- Не продумане кріплення подушки, слабенька гумка.
- Продавець Comfort Way
Дякую за відгук! В асортименті є різні варіанти чохла з різними кріпленнями по потребі. Потрібно вибрати підходящий.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Одна у чоловіка, подобається. Купила ще одну, в машину. Дякую. Подушка класна.
- Переваги:
- Гарно підтримує спину
Дякую за відгук
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Розмір іншій. М’яка.
- Переваги:
- З подушкою сидіти зручніше, але хотілось, щоб вона була більш упруга.
- Недоліки:
- Довжина менша 44 см, ніж заявлено (49см).
- Марина Х***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Брали на подарунок. Классна подушка для подорожі, спина не так болить) без неї вже не подобається їздити
- Переваги:
- Класна річ для подорожей
Дякую за відгук!
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Очень удобная подушка
Дякужмо за відгук!
- Ященко Л***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Купляла дитині в геймерське крісло, дуже задоволені. Дякую!
- Переваги:
- Дуже гарна подушка
- Недоліки:
- не має
- Продавець Comfort Way
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Хорошая подушка, приятно лежит под спиной. Лично себе решал такую проблему: сиденье моего кресла слишком большое для меня и мне затруднительно полностью опираться спиной на спинку. С этой подушкой проблема ушла.
- Переваги:
- Хороший материал
- Продавець Comfort Way
Дякую за відгук!
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Comfort Way
краща за багатьох конкурентів
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
У мене крісло Атлант, до речі йому вже 20 років і в гарному стані. Воно настільки велике, що я вкладаю дві подушки щоб хоч якость підтримувати спину. На фото та що крайня, це саме ця подушка. Вона в мене вже 2 місяці, і кращого нічого в мене ще не було. Більш того, передивилась в інтернеті все що можна, нічого схожого на цю подушку немає, вона найзручніша і розмір дуже підходить щоб підтримувати не якесь одне місце, а всю спину. Не розумію поганих відгуків, бо вона дійсно чудова. Дякую продавцю, прошу не лишайте виробництво, бо аналогів немає. Думаю пізніше придбати ще таку ж для сина.
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Деньги вернули.Все хорошо.
Просьба менеджера розетки удалить мой негативный отзыв .
Спасибо!! - Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Ужасное изделие.
По сути не выполняет свое назначение. : Тонкое,мягкое,не упругое. Просто кусок примитивного пароллона внутри ткани...((((
Откуда взялись 5* в отзывах :вообще не понятно...- Продавець Comfort Way
В середині термопластичний матеріал. Це перевіряєть банально просто. Достатньо взяти в руки поролон і меморі фоам. Якщо товар вам не підходить по якимось характеристикам ви просто повертаєте з цим нема проблем.
- Александр Б***
Вопрос решен.
Поменяем .
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Все сподобалось,рекомендую
- Переваги:
- Швидка доставка, якісний товар
- Продавець Comfort Way
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
пів року чоловік користується цією подушкою, коли сидить на дивані або на стільці. Підтримує спину, дуже зручно, зменшився біль у попереку.
- Переваги:
- Гарна подушка, м"яка, комфортна, приємно підтримує спину.
- Недоліки:
- поки не виявила
- Продавець Comfort Way
Дякуємо за відгук!❤️
- Світ Л***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Найкраща річ для моєї спини. Дозволяє сидіти довгий час на робочому місці і не відчувати дискомфорт в області попереку. Рекомендую
- Переваги:
- Якість, дія, результат
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Зручна подушка. Купляла чоловіку, бо у нього часто болить поперек. Він підкладає її під спину, коли сидить на дивані. Або переносить її на офісний стілець, коли сидить за столом та працює. Для звичайного стільця не зручна, бо займає достатньо місця, і тому площа сидіння зменшується.
- Переваги:
- Гарна подушка, м"яка, комфортна, приємно підтримує спину.
- Недоліки:
- поки не виявила
- Продавець Comfort Way
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Реальний розмір 45х38х12, замовляв 49х40х12. Незручно(
- Продавець Comfort Way
Дякуємо за відгук! Подушка з м'якого матеріалу і розміри подушки визначаються по розмірам форми в яку вона виливається при виготовленні.
- Продавець Comfort Way
Повернення без проблем якщо товар не підходить.
- КрістінаВідгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Для крісла або стільця особисто мені вона товстувата, але якщо сидіти на дивані, зручно. Особоливо дуже гарно підтримує поперековий відділ. Подушка не мнеться не збивається, матеріал нагадує плотне тісто, повертається в попередній стан якщо його пожмакати
- Переваги:
- Для поперека гарна підтримка
- Андрей Ю***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Дуже зручна подушка для роботи за комп’ютером. Приємний матеріал та підходяща форма дозволяють набагато полегшити підтримку спини під час сидячої роботи.
- Переваги:
- Оптимальний розмір, приємний матеріал, зручність
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
В настоящее время заимел некоторые проблемы в грудном отделе позвоночника из-за кривосидения за компьютером при малоподвижном образе жизни, может кто-то делает такие подушки под всю спину, или сразу с составе кресел - еще поищу. А пока пристегнул вверх ногами - тоже вариант :)))) Материал - хороший, есть куча ортопедических подушек для сна - и они тоже вариант под поясницу. чтобы поберечь спину.
- Переваги:
- Хорошее качество, быстро отправили
- Недоліки:
- Пока не выявил
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Ортопедическая очень удобная,стоит своих денег однозначно
- Переваги:
- Ортопедическая,удобная
- Недоліки:
- Ремешок можно было чуть подлинее сделать
- Продавець Comfort Way
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Лучший вариант из возможных, где только не искал варианта для офисной работы и на удивление нашёл тут.
Быстро доставили и спасибо за наложенный платёж, так как сомневался при покупке. Но как приобрёл и дома попробовал, то сразу понял стоимость товара.
Покупайте, рекомендую!- Переваги:
- Качество супер, комфорт для спины.
Вдячні за відгук!
- Сковорода М***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Найкращі враження від покупки! Рекомендую всім, у кого так як у мене болить спина, з цією подушкою можна забути про цю проблему! Окремо дякую продавцю за швидку доставку!
- Станіслав Т***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Дуже класна штука, при тому що маю непогане офісне крісло з регулюванням але з цією подушкою сідаєш і одразу відчуваєш як спина розслабляється. Зшито якісно.
- Переваги:
- Memory foam, гарно тримається на кріслі.
- Недоліки:
- Поки нема
- Продавець Comfort Way
- Алена Г***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
задоволена
- Переваги:
- зручне
- Продавець Comfort Way
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Працюю багато за комп'ютером. Користуюсь цією подушкою десь тиждень. Мені подобається - став менше нити поперек. Рекомендую.
- Переваги:
- Приймає форму мого тіла, а потім повертається до початкового стану.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Опису відповідає.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Подушка суперова. Підтримує хребет, те що треба при довготривалій роботі за комп'ютером.
- Переваги:
- Спині зручно!
- Недоліки:
- Не виявила.
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Взяв під геймерське крісло і ця подушка підійшла ідеально! Стокові подушки з поролону, які йшли з кріслом, за рік часу з часом просіли і втратили форму. Як на мене, це рекрасний варіант для підтримки спини під час роботи і розваг. Окрема подяка продавцеві, за комунікацію та оперативність доставки. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість, форма, розміри, фастекс для фіксації
дякуємо за відгук!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Пользуюсь около месяца. Продавец очень оперативный. Из магазина сразу связались, уточнили заказ через Viber, и в тот же день отправили.
Эта подушка - одна из самых мудрых инвестиций для моего офиса! Спина реально отдыхает!
Рекомендую всем, кто занят сидячей работой!- Переваги:
- Аккуратно сделана, средней мягкости, полностью повторяет анатомию спины.
- Недоліки:
- Нет таких
- Продавець Comfort Way
вдячні за відгук!
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Отличная штука)
дякуємо за відгук
- Михаил О***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Заказал, быстро связались и в этот же день отправили.
Не просили взяские залоги "100 грн за пересылку" и т.п.
Рекомендую.- Переваги:
- Отличное качество, доступная цена, спине очень приятно)
- Григорий Б***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Пользуюсь уже около 11 дней, пока никаких нареканий не замечено. Удобно. Мягко. С лямками под спинку. Продавец согласовал предварительно отправку через Вайбер.
Спасибо за отзыв
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Классная подушка, но хотелось бы чтоб было 2 лямки для крепления и больше наполнителя.
- Продавець Comfort Way
у нас есть такие подушки в магазине, но вы выбрали эту модель. Наполнитель подобран чтобы комфортно было при длительной эксплуатации.
- Злата Х***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Оперативный продавец, сразу же связался. Товар соответствует описанию. Мой школьник доволен.
- Переваги:
- Соответствие описанию
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Comfort Way
Удобная подушка, внимательный продавец, рекомендую