Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Нашийник Bayer Foresto проти бліх та кліщів для кішок і собак, 38 см

Оцінка користувачів 4.02/5
  • Відгуки про товар продавця Cimrick Market
  • Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Cimrick Market

Товар відповідний, все чудово. Окремо хочу подякувати за подарунок, неочікувано, дуже приємно, дуже дякуємо з хвостиком!

• Алла П***
    Відгук від покупця. Продавець: Cimrick Market

Вже другий раз замовляю цій нашийник. Працює добре.

Переваги:
    Працює добре
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Неколь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Cimrick Market

Продавец отличный, оперативная отправка. НО сам товар-выброшенные на ветер деньги. Надела ошейник в конце апреля, уже в середине июня работать перестал. Сняла, выбросила и обработала собаку другим средством.

Переваги:
    Недоліки:
    Работает полтора месяца вместо указанных 8
  • Иван Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Cimrick Market

Ф***я а не ошейник!!! Ничем не помог собаке! Я понимаю если бы этот ошейник стоял 10 грн...Считаю эту цену не оправданно дорогой!!!

Недоліки:
    Все
  • Виктория П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупаю второй год. Два сезона без клещей. Стоит своих денег.

• Ганна Я***

чудово

• Елена Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий нашийник! Легко регулюється, добре тримається та ефективно захищає від бліх і кліщів. Наш пес багато гуляє на природі, і засіб чудово справляється зі своїм завданням. Дякую продавцю за якісний товар!

• Сергей И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купували раніше форесто і все було гаразд ( ошийнік був у білій посилці та з вібуимачами )
    Цього разу все було не так
    На песика напали кліщі
    Хто відповідальний за не якісну продукцію????

Переваги:
    Нічках
    Недоліки:
    Всі які е
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ефект рівний 0. Кліпси як в оригінального нашийника відсутні.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якась підробка. На другий день знайшли у собаки кліща. На третій день, ще три. На четвертий собаку повезли до ветеринара, ставили крапельницю, робили уколи. До цього купляли в іншому місці, все було добре. Не купляйте тут цю гидоту.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

У кота алергічний блошиний дерматид. Цей нашийнмк наше спасіння. Жодні каплі від бліх так не допомагають, як форесто. Саме цей носить 3 місяці. Все поки ок. А загалом коту хватає його на 6 міс. Потім потрібно новий купувати.

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купую для своїх пухнастиків регулярно.

• Ліщук О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже хороший нашийник. Працює на всі 100%. Вистачає справді на вісім місяців. Можливо і довше. Рекомендую. Беру не вперше.

Переваги:
    Брала по знижці. Якість. Працює 100%
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Тетяна Ї*** аж
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не купляйте це, заявлена дія брехня. В кота знайшла кліща. Розчарована. Сума не мала за цей нашийник, а ефекту 0. Хто це має компенсувати?

Переваги:
    Непримітний
    Недоліки:
    Заліз кліщ
  • Наталья Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Носим с мая. В конце июля появились блохи. Больше не куплю. Не рекомендую.

• Анастасія Л***

Ошийник 2 місяці ,у собаки з'явились блохи
    За що платили гроші ??? Брали в зоомагазин минулий раз і все було добре
    Не раджу брати дешевше у незнайомих продавців

• Игорь

Фирменный, работает

Недоліки:
    Нет среднего размера между 38 и 70
  • Геннадій С***

Ошейник для собак.он действительно работает . 15 дней без клещей

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це наш четвертий нашийник. Попередні були Foresto, без Elanco. З цим, Elanco, заразилися бабезіозом. Лікар сказала, що цей нашийник краще діє на короткошерстих собаках. У мене болонка.

Переваги:
    Раніше працював добре.
    Недоліки:
    Лікуємо собаку від бабезіозу. Ще й блоху приніс.
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вже кілька років беру для кота та собаки. Працює ідеально, комбіную з таблетками Кределіо плюс і впевнений у захисті на 200%

Переваги:
    Безпечність та результат на 8 місяців
  • Наталія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Викликав алергію в котика на шиї.

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Або підробка або змінена формула виробником, бо на коту продовжую кожного разу знаходити кліщів (минулого - 2-5-1). Нашийник без білого нальоту! Минулого року купив 3 ошийника і всі були якісні - кліщів не було.

Переваги:
    Недоліки:
    Не діє на кліщів, дорого
  • Станіслав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Куємо вже сьомий нашийник і були впевнені в цілковитому захисті, навіть якщо на прогулянці кліщі десь чіплялися то не присмоктуючись відпадали тільки не цього разу ... декілька відпали але після ретельного огляду, в пахвовій зоні, знайшли кліща,який присмоктався, дуже стурбовані , улюбленець під наглядом, але повне розчарування продуктом

Переваги:
    Не бачу
    Недоліки:
    Не дає гарантії захисту улюбленця
  • Сергей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В залізній баночці.. Фірмова упаковка. Світло відбивачів нема.

Переваги:
    Мало часу
    Недоліки:
    За три доби користування... Кліщів не виявив
  • Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрий вечір! Дякую за нашийник.

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Останній раз купляла нашийник у зоомагазині, коробочка була інша, і були світловідбиваючі кліпси. Цього разу їх не було, і бачу майже у всіх, хто тут замовляв так само. Чи можливо якось вирішити це питання? Адже нашийник не дешевий, і не виконує всі свої функції без них.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Татьяна Г***

В нас також не було , покупали не в Розецті

• Ірина П***

У комплекті відсутні тіпси

• Ганна Р***

У комплекті відсутні кліпси

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Александра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Получили ошейник, всё хорошо. Но вот в комплекте не оказалось светоотражающих типсов, которые всегда идут в комплекте. Каждый год покупаем этот ошейник и в первый раз такое :( обиднееько

Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• шишко д***

Ні до чого !!

• Валентина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже якісна штука, особливо від кліщів. Вже четвертий рік будем їми користуватись, у нас дві кішечки, хватає місяців на сім дачного сезону. Дуже раджу

Переваги:
    Навіть є світловібивачі, котик не загубиться
  • Роман А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

10 лет пользовались ошейником Foresto Bayer, качество было супер, сам ошейник был упакован и на ошейнике был немного талька и запаха с пакета небыло, клипсы были на высоте.
    Теперь Foresto Elanko я так понимаю удешивили сами ошейник, надеюсь качество осталось тоже что и было, теперь сам ошейник в пакете упакован без талька и появился с пакета запах, сам ошейник без запаха, но внешне ошейник вроде такой-же, но доверие не внушает, вроде как топором вырубили, а клипсы это просто самый дешовый Китай. Я покупаю всегда ошейника, из 6 клипс , 2 поломались. За 10 лет это впервые. Теперь будем смотреть за действием.
    Самое обидное то, что товар удешевили а цена космос.

Переваги:
    Foresto Bayer -100 работал
    Недоліки:
    Foresto Elanko не внушает доверие
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Швидко отримала замовлення. Одразу одягла на свого малого. Періодично даю йому пігулки від кліщів і бліх, але вирішила додати нашийник, щоб посилити захист. Дуже добре, що нашийник немає ніякого, а саме різкого запаху, як інші марки. По крайній мірі я не відчуваю.

Переваги:
    Захист. Відсутність запаху.
    Недоліки:
    Поки немає
  • Мирослава З***

Сьогодні 17.02.25 купила. Термін використання кінцевий до 02.2029

Переваги:
    без запаху
    Недоліки:
    ціна
  • Горькая А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купую завжди цей ошейник собаці йорк) ні разу не знайшла ні блох, ні кліщів

Переваги:
    Гарно працює
  • Валентина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Багато років купляли нашийники фірми Bayer, зараз у схожіх коробках продають нашійники фірми Elanko, що написано на коробці. Це зовсім інший продукт і комплектація. Коробки зовні однакові.

Переваги:
    Відсутнв
    Недоліки:
    Не працюють за призначеням.
    • Тетяна В***

У вас начебто є доступ до інтернету, раз пишете коментарі? Поцікавтесь! Американська Elanco купила німецький підрозділ Bayer, що виготовляв ветеринарну продукцію.